Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Jak się nazywa Twój Bóg ?

~~ niezalogowany
6 kwietnia 2017r. o 13:15
Sokół przy betoniarze, to może ja:

Oni waszym pociechom wciąż wbijają "szpilki".
To nie ludzie - to wilki.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
6 kwietnia 2017r. o 13:51
"Jeden z wyższych odsetków przyzwolenia na aborcję dotyczy sytuacji, w której ciąża
jest wynikiem gwałtu. Aborcję dopuszcza w tych okolicznościach 74% badanych,
przeciwnego zdania jest 16%. Co dziesiąty ankietowany nie ma zdania. "

Badania CBOS, Dopuszczalność aborcji, maj 2016 r.

Czyli 8 lat dla sprawcy gwałtu i kara śmierci dla dziecka.

To ilu jest katolików w Polsce? Bo z tego badania wynika, że do 26% i nie więcej. A co z resztą?

~~ niezalogowany
6 kwietnia 2017r. o 15:50
~~ napisał(a): "Jeden z wyższych odsetków przyzwolenia na aborcję dotyczy sytuacji, w której ciąża
jest wynikiem gwałtu. Aborcję dopuszcza w tych okolicznościach 74% badanych,
przeciwnego zdania jest 16%. Co dziesiąty ankietowany nie ma zdania. "

Badania CBOS, Dopuszczalność aborcji, maj 2016 r.

Czyli 8 lat dla sprawcy gwałtu i kara śmierci dla dziecka.

To ilu jest katolików w Polsce? Bo z tego badania wynika, że do 26% i nie więcej. A co z resztą?

Reszty nie istnieje. Nie ma.
211
skorn
6 kwietnia 2017r. o 16:57
falco napisał(a): tak to jest jak o zbyt póznej porze próbuje się pisać a po drugiej zmianie jest się przepracowanym...

gdzie tam było cokolwiek o wierze?

Jak twój ojciec-katolik robił rachunek sumienia przed pójsciem do spowiedzi, to z jakiego powodu? Z NIEWIARY w Boga? Trudno uwierzyć, że para wierzących ludzi taką jadowitą żmiję wychowała : )

ps. jak widać, niezły mam zapierdziel na tej drugiej zmianie : )

<i>
2900
#falco nieaktywny
6 kwietnia 2017r. o 18:59
skorn napisał(a):
falco napisał(a): tak to jest jak o zbyt póznej porze próbuje się pisać a po drugiej zmianie jest się przepracowanym...

Jak twój ojciec-katolik robił rachunek sumienia przed pójsciem do spowiedzi, to z jakiego powodu? Z NIEWIARY w Boga? Trudno uwierzyć, że para wierzących ludzi taką jadowitą żmiję wychowała : )

jeszcze raz bo jak zwykle do ciebie nie docierają konkretne pytania -gdzie tam było coś o wierze?
a co ty wiesz o moim ojcu?...może nawet nic nie wiesz o swoim więc skup się na nim
a może ma tak ubogi życiorys że nie warto?
kim ty jesteś że przypisujesz sobie prawa do oceniania innych?
a widzisz ta para ludzi wierzących nie miała problemu z chodzeniem do kościoła w czasach tej znienawidzonej przez ciebie komuny
wychowanie nie ma tu z tym nic wspólnego bo to nikt inny jak nie kościół zrobił ze mnie tą ''jadowitą żmiję ''
początek zrobił Bober a pózniej różne hozery ,rydzyki ,natanki ,gądeckie ,oka ,wesołowskie ,gile i jakieś tam międlary
jedni głosząc nieprawdę ,inni głosząc chwałę kasiory ,jeszcze inni za pedofilię lub jej ukrywanie ...

ale co ty o tym wiesz ?
a nawet jak wiesz to nie masz ''jaj '' by o tym napisać lub przyznać mi rację ...

taki z ciebie ''gieroj'' jak tu już napisano
;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
14505
DP
6 kwietnia 2017r. o 19:28
odwaga to przywilej ;)
~~ niezalogowany
6 kwietnia 2017r. o 20:09
Coś słaba ta 2. runda. Może w przerwie chwilka na wytchnienie...

http://demotywatory.pl/4759764/Kasa-fiskalna-dla-kazdego-ksiedza
~~ niezalogowany
6 kwietnia 2017r. o 21:47
falco napisał(a):
skorn napisał(a):

jeszcze raz bo jak zwykle do ciebie nie docierają konkretne pytania -gdzie tam było coś o wierze?
a co ty wiesz o moim ojcu?...może nawet nic nie wiesz o swoim więc skup się na nim
a może ma tak ubogi życiorys że nie warto?
kim ty jesteś że przypisujesz sobie prawa do oceniania innych?
a widzisz ta para ludzi wierzących nie miała problemu z chodzeniem do kościoła w czasach tej znienawidzonej przez ciebie komuny
wychowanie nie ma tu z tym nic wspólnego bo to nikt inny jak nie kościół zrobił ze mnie tą ''jadowitą żmiję ''
początek zrobił Bober a pózniej różne hozery ,rydzyki ,natanki ,gądeckie ,oka ,wesołowskie ,gile i jakieś tam międlary
jedni głosząc nieprawdę ,inni głosząc chwałę kasiory ,jeszcze inni za pedofilię lub jej ukrywanie ...

ale co ty o tym wiesz ?
a nawet jak wiesz to nie masz ''jaj '' by o tym napisać lub przyznać mi rację ...

taki z ciebie ''gieroj'' jak tu już napisano
;)

To nie jest juz kabaret. To jest kabarecik. Mam nadzieje, ze cdn. Trzeba miec tylko jaja, zeby cos takiego splodzic.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza