skorn napisał(a): falco napisał(a): tak to jest jak o zbyt póznej porze próbuje się pisać a po drugiej zmianie jest się przepracowanym...
gdzie tam było cokolwiek o wierze?
Jak twój ojciec-katolik robił rachunek sumienia przed pójsciem do spowiedzi, to z jakiego powodu? Z NIEWIARY w Boga? Trudno uwierzyć, że para wierzących ludzi taką jadowitą żmiję wychowała : )
ps. jak widać, niezły mam zapierdziel na tej drugiej zmianie : )
jeszcze raz bo jak zwykle do ciebie nie docierają konkretne pytania -gdzie tam było coś o wierze?
a co ty wiesz o moim ojcu?...może nawet nic nie wiesz o swoim więc skup się na nim
a może ma tak ubogi życiorys że nie warto?
kim ty jesteś że przypisujesz sobie prawa do oceniania innych?
a widzisz ta para ludzi wierzących nie miała problemu z chodzeniem do kościoła w czasach tej znienawidzonej przez ciebie komuny
wychowanie nie ma tu z tym nic wspólnego bo to nikt inny jak nie kościół zrobił ze mnie tą ''jadowitą żmiję ''
początek zrobił Bober a pózniej różne hozery ,rydzyki ,natanki ,gądeckie ,oka ,wesołowskie ,gile i jakieś tam międlary
jedni głosząc nieprawdę ,inni głosząc chwałę kasiory ,jeszcze inni za pedofilię lub jej ukrywanie ...
ale co ty o tym wiesz ?
a nawet jak wiesz to nie masz ''jaj '' by o tym napisać lub przyznać mi rację ...
taki z ciebie ''gieroj'' jak tu już napisano
;)