falco napisał(a): w co szczerze wątpię :D
falco napisał(a): jak zwykle nic od siebie ... :D
ułomny jesteś?
bo że ograniczony to wiem od dawna :D Dopisane 07.04.2017r. o godz. 07:32:jadę do pracy a ty tu się ''produkuj''
może coś własnego w końcu wymyślisz ...w co szczerze wątpię :D
~~ napisał(a): A mnie się wydaje że o ile nie pisze tego wszystkiego jedna osoba , to coraz więcej durni pojawia się na forum próbując w jakikolwiek sposób wszytko zło przypisać Januszowi
piszę po imieniu bo akurat ja znam Janusza i wiem jak pisząc to co wypisujecie ,sami się ośmieszacie wiedząc że robicie to anonimowo nie narażając się bezpośrednio na kpiny
Zastosowana autokorekta
~~ napisał(a): A mnie się wydaje że o ile nie pisze tego wszystkiego jedna osoba , to coraz więcej durni pojawia się na forum próbując w jakikolwiek sposób wszytko zło przypisać Januszowi
piszę po imieniu bo akurat ja znam Janusza i wiem jak pisząc to co wypisujecie ,sami się ośmieszacie wiedząc że robicie to anonimowo nie narażając się bezpośrednio na kpiny
~~Do błazna falco napisał(a): Falco oddaj się sam ręce psychiatry, bo cię w końcu złapią i oddadzą na leczenie dla dobra społeczeństwa.. Takie matoły jak ty powinni być izolowani, aby nie zarażać tym syfem umysłowym...
Zastosowana autokorekta