Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Jak się nazywa Twój Bóg ?

~~ niezalogowany
7 kwietnia 2017r. o 7:39
falco napisał(a): w co szczerze wątpię :D

W koncu zalazek myslenia. Kto watpi ten mysli.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Do błazna falco niezalogowany
7 kwietnia 2017r. o 8:05
Falco oddaj się sam ręce psychiatry, bo cię w końcu złapią i oddadzą na leczenie dla dobra społeczeństwa.. Takie matoły jak ty powinni być izolowani, aby nie zarażać tym syfem umysłowym...
~~bua cha cha niezalogowany
7 kwietnia 2017r. o 12:13
falco napisał(a): jak zwykle nic od siebie ... :D
ułomny jesteś?
bo że ograniczony to wiem od dawna :D Dopisane 07.04.2017r. o godz. 07:32:jadę do pracy a ty tu się ''produkuj''
może coś własnego w końcu wymyślisz ...w co szczerze wątpię :D

nie wciskaj kitu ze gdzies pracujesz .Kto by takiego flejtucha zatrudnił ?
~~ niezalogowany
7 kwietnia 2017r. o 15:54
A mnie się wydaje że o ile nie pisze tego wszystkiego jedna osoba , to coraz więcej durni pojawia się na forum próbując w jakikolwiek sposób wszytko zło przypisać Januszowi
piszę po imieniu bo akurat ja znam Janusza i wiem jak pisząc to co wypisujecie ,sami się ośmieszacie wiedząc że robicie to anonimowo nie narażając się bezpośrednio na kpiny
~~ niezalogowany
7 kwietnia 2017r. o 16:29
~~ napisał(a): A mnie się wydaje że o ile nie pisze tego wszystkiego jedna osoba , to coraz więcej durni pojawia się na forum próbując w jakikolwiek sposób wszytko zło przypisać Januszowi
piszę po imieniu bo akurat ja znam Janusza i wiem jak pisząc to co wypisujecie ,sami się ośmieszacie wiedząc że robicie to anonimowo nie narażając się bezpośrednio na kpiny

Znamy kabareciarz tylko z forum, i z jego (dennego i glupiego)antyklerykalizmu, i z glupoty antypisowskiej. Zyczyl nawet smierci glownym ...om. Jak go traktowac powaznie. Tylko smiechem.

Zastosowana autokorekta

~~ niezalogowany
7 kwietnia 2017r. o 17:03
~~ napisał(a): A mnie się wydaje że o ile nie pisze tego wszystkiego jedna osoba , to coraz więcej durni pojawia się na forum próbując w jakikolwiek sposób wszytko zło przypisać Januszowi

takiego przygłupka jak jonasz nie da się traktować poważnie
sam z siebie takiego robi
~~ niezalogowany
7 kwietnia 2017r. o 18:26
~~Do błazna falco napisał(a): Falco oddaj się sam ręce psychiatry, bo cię w końcu złapią i oddadzą na leczenie dla dobra społeczeństwa.. Takie matoły jak ty powinni być izolowani, aby nie zarażać tym syfem umysłowym...

chodzą już osiedlowe trójki wyłapują dziwny czlowiek ów.

Zastosowana autokorekta

2900
#falco nieaktywny
7 kwietnia 2017r. o 18:34
aż dziw bierze że tak wiele uwagi poświęcacie nie tyle tematowi co mnie ..
kiedy ja zarabiam kasiorkę --hahaha-(bóg Mamon ) wy tu się ''bezproduktywnie produkujecie ''
kto lepiej na tym wychodzi? :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza