Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jak się nazywa Twój Bóg ?

~~ niezalogowany
6 kwietnia 2017r. o 22:45
trzeba być durniem by tego co się przeczytało nie zrozumieć a że ty udajesz że nie zrozumiałeś ,jesteś durniem podwójnym
ty tutaj tworzysz kabaret bo nie jesteś spłodzić nic sensownego i nowego
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
6 kwietnia 2017r. o 22:48
falco napisał(a):
skorn napisał(a):
falco napisał(a): tak to jest jak o zbyt póznej porze próbuje się pisać a po drugiej zmianie jest się przepracowanym...

gdzie tam było cokolwiek o wierze?

Jak twój ojciec-katolik robił rachunek sumienia przed pójsciem do spowiedzi, to z jakiego powodu? Z NIEWIARY w Boga? Trudno uwierzyć, że para wierzących ludzi taką jadowitą żmiję wychowała : )

ps. jak widać, niezły mam zapierdziel na tej drugiej zmianie : )

jeszcze raz bo jak zwykle do ciebie nie docierają konkretne pytania -gdzie tam było coś o wierze?
a co ty wiesz o moim ojcu?...może nawet nic nie wiesz o swoim więc skup się na nim
a może ma tak ubogi życiorys że nie warto?
kim ty jesteś że przypisujesz sobie prawa do oceniania innych?
a widzisz ta para ludzi wierzących nie miała problemu z chodzeniem do kościoła w czasach tej znienawidzonej przez ciebie komuny
wychowanie nie ma tu z tym nic wspólnego bo to nikt inny jak nie kościół zrobił ze mnie tą ''jadowitą żmiję ''
początek zrobił Bober a pózniej różne hozery ,rydzyki ,natanki ,gądeckie ,oka ,wesołowskie ,gile i jakieś tam międlary
jedni głosząc nieprawdę ,inni głosząc chwałę kasiory ,jeszcze inni za pedofilię lub jej ukrywanie ...

ale co ty o tym wiesz ?
a nawet jak wiesz to nie masz ''jaj '' by o tym napisać lub przyznać mi rację ...

taki z ciebie ''gieroj'' jak tu już napisano
;)

jeeejciuuu co ten nwiedzony jonasz ma zamiast mózgu że tak mendzić?
~~ niezalogowany
6 kwietnia 2017r. o 22:58
falco napisał(a): jeszcze raz bo jak zwykle do ciebie nie docierają konkretne pytania -gdzie tam było coś o wierze?
a co ty wiesz o moim ojcu?...może nawet nic nie wiesz o swoim więc skup się na nim
a może ma tak ubogi życiorys że nie warto?
kim ty jesteś że przypisujesz sobie prawa do oceniania innych?
a widzisz ta para ludzi wierzących nie miała problemu z chodzeniem do kościoła w czasach tej znienawidzonej przez ciebie komuny
wychowanie nie ma tu z tym nic wspólnego bo to nikt inny jak nie kościół zrobił ze mnie tą ''jadowitą żmiję ''
początek zrobił Bober a pózniej różne hozery ,rydzyki ,natanki ,gądeckie ,oka ,wesołowskie ,gile i jakieś tam międlary
jedni głosząc nieprawdę ,inni głosząc chwałę kasiory ,jeszcze inni za pedofilię lub jej ukrywanie ...

ale co ty o tym wiesz ?
a nawet jak wiesz to nie masz ''jaj '' by o tym napisać lub przyznać mi rację ...

taki z ciebie ''gieroj'' jak tu już napisano
;)

Istny kabarecik. Przyczyna-skutek-logika. Tylko jaja mogly to splodzic.
211
skorn
7 kwietnia 2017r. o 0:06
Ma swój problem z krk, więc postanowił zatruwać życie innym. Nie bądź takim egocentrykiem, jonasz. Ogarnij sie w końcu, przestań obarczać ludzi swoimi problemami i wciagać ich w swoje wojenki.

No i co z tym Boberem, dzieci nie chciał ochrzcić i sie w...iłeś? A czemu miał chrzcić, skoro rodzice do kościoła nie chodzą? I po co w ogóle te sakramenty, skoro taki problem masz z krk? Wstydziłeś sie, co ludzie powiedzą? Ty, taki rzekomo niezależny, samodzielnie myślący?

Ty jesteś "gieroj" tylko wtedy, jak w klawiature klepiesz, gdy możesz obrzucać błotem tych, co myślą inaczej. Ciekaw jestem, czy chociaż jednemu "ksiondzu" wygarnąłeś, tak jak tutaj to robisz. Coś mi się zdaje, że nie bardzo. ; )

To tyle, bo teraz jestem na trzeciej zmianie i nie chce mi się więcej pisać. :D

Zastosowana autokorekta

<i>
2900
#falco nieaktywny
7 kwietnia 2017r. o 6:40
skorn napisał(a): Ma swój problem z krk, więc postanowił zatruwać życie innym. Nie bądź takim egocentrykiem, jonasz. Ogarnij sie w końcu, przestań obarczać ludzi swoimi problemami i wciagać ich w swoje wojenki.

odniosę się tylko do jednego bo za dużo byś chciał wiedzieć a to by ci zaszkodziło na sen ;)
wyciągasz jak zwykle błędne wnioski bo jakie to ja mogę mieć problemy z kościołem ?
ty taki ''analityk'' może mi je opiszesz bo nic o nich nie wiem :D
może pokusisz się w odpowiedzi pisząc o problemie jaki masz z ''komuną ''
ty piszesz że ja jestem ''egocentrykiem''?
czy aby na pewno ja? ;) ...czy to ja jestem samotny? :)
ale najlepsze jest jednak to ostatnie :D
czujesz się ''obarczony moimi problemami''?...to po cholerę wracasz do tego tematu w którym do chwili obecnej nie napisałeś ani słowa kto lub co jest twoim bogiem za to ciągle piszesz ''pijąc ''do mnie lub do mojej rodziny ...
czy to może oznacza że widzisz we mnie swojego boga? :))
czy pisanie o mojej rodzinie to tęsknota za tym że własnej nie miałeś lub nie masz ?
to by tłumaczyło twoje zachowanie i może nawet skrywane marzenia :D
o jakich to ''wojenkach'' tu piszesz?
czy ja kogoś zmuszam do pisania?
czy zmuszam cię do wchodzenia w temat?
to ty min. jak pisałem wcześniej , przypominasz ścierwojada (to taki miły ptaszek o ile nie wiesz )
któremu wystarczy wkleić jakąś medialną ''padlinę '' a z lubością będziesz się w niej grzebał ...

to jest właśnie twoje całe ''życie '' i to już jest twój problem z którym sam walczysz -ciągle samotny ;)

nie pisz tu o jakiejś tam ''trzeciej zmianie '' ;) nie wysilaj się ...heh
a pukać do twoich drzwi nie zamierzam bo po co kiedy ...chodzisz po ulicach ;)
putlerek też chciał być taki ''niewidzialny'' :) tak chronił swoją ''prywatność ''
i nawet biedaczyna nie wiedział że stoję obok niego gdy kupował dzieciom bananki w jednym z marketów :D
śmiesznie wygląda ten jego niedostrzyżony ''irokez'' na głowie :)

udanego dnia bo mój taki będzie
bądz pewien :D

(fajnie jest rano do kawy , pisać nawet do kogoś takiego jak ty ...) :)

"bierz życie z każdym oddechem..."
~~ niezalogowany
7 kwietnia 2017r. o 7:22
falco napisał(a): przypominasz ścierwojada (to taki miły ptaszek o ile nie wiesz )
któremu wystarczy wkleić jakąś medialną ''padlinę '' a z lubością będziesz się w niej grzebał ...

to jest właśnie twoje całe ''życie '' i to już jest twój problem z którym sam walczysz

Bardzo celnie opisales samego siebie.
2900
#falco nieaktywny
7 kwietnia 2017r. o 7:32
jak zwykle nic od siebie ... :D
ułomny jesteś?
bo że ograniczony to wiem od dawna :D

Dopisane 07.04.2017r. o godz. 07:32:

jadę do pracy a ty tu się ''produkuj''
może coś własnego w końcu wymyślisz ...w co szczerze wątpię :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
~~do pipy falco niezalogowany
7 kwietnia 2017r. o 7:34
falco napisał(a):
skorn napisał(a): Ma swój problem z krk, więc postanowił zatruwać życie innym. Nie bądź takim egocentrykiem, jonasz. Ogarnij sie w końcu, przestań obarczać ludzi swoimi problemami i wciagać ich w swoje wojenki.

odniosę się tylko do jednego bo za dużo byś chciał wiedzieć a to by ci zaszkodziło na sen ;)
wyciągasz jak zwykle błędne wnioski bo jakie to ja mogę mieć problemy z kościołem ?
ty taki ''analityk'' może mi je opiszesz bo nic o nich nie wiem :D
może pokusisz się w odpowiedzi pisząc o problemie jaki masz z ''komuną ''
ty piszesz że ja jestem ''egocentrykiem''?
czy aby na pewno ja? ;) ...czy to ja jestem samotny? :)
ale najlepsze jest jednak to ostatnie :D
czujesz się ''obarczony moimi problemami''?...to po cholerę wracasz do tego tematu w którym do chwili obecnej nie napisałeś ani słowa kto lub co jest twoim bogiem za to ciągle piszesz ''pijąc ''do mnie lub do mojej rodziny ...
czy to może oznacza że widzisz we mnie swojego boga? :))
czy pisanie o mojej rodzinie to tęsknota za tym że własnej nie miałeś lub nie masz ?
to by tłumaczyło twoje zachowanie i może nawet skrywane marzenia :D
o jakich to ''wojenkach'' tu piszesz?
czy ja kogoś zmuszam do pisania?
czy zmuszam cię do wchodzenia w temat?
to ty min. jak pisałem wcześniej , przypominasz ścierwojada (to taki miły ptaszek o ile nie wiesz )

to jest właśnie twoje całe ''życie '' i to już jest twój problem z którym sam walczysz -ciągle samotny ;)

nie pisz tu o jakiejś tam ''trzeciej zmianie '' ;) nie wysilaj się ...heh
a pukać do twoich drzwi nie zamierzam bo po co kiedy ...chodzisz po ulicach ;)
putlerek też chciał być taki ''niewidzialny'' :) tak chronił swoją ''prywatność ''
i nawet biedaczyna nie wiedział że stoję obok niego gdy kupował dzieciom bananki w jednym z marketów :D
śmiesznie wygląda ten jego niedostrzyżony ''irokez'' na głowie :)

udanego dnia bo mój taki będzie
bądz pewien :D

(fajnie jest rano do kawy , pisać nawet do kogoś takiego jak ty ...) :)

ło jejku temu już od rana trzeba podać terapie bo inaczej będzie wszystkich molestował

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza