Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jak się nazywa Twój Bóg ?

~~ niezalogowany
8 kwietnia 2017r. o 20:37
falco napisał(a): a mnie usta się otwierają ze zdumienia że takich du.r.ni ta ziemia jeszcze nosi :D
przecież ty gł.ą.bie od iluś tam stron klepiesz te swoje pierdoły bo nie jesteś w stanie napisać nic co mogło by mieć sens ...
:D
ty tak masz od urodzenia czy tą przypadłość nabyłeś?

Na twoje (bez) sensy tylko takie Kocham Bolec.Info y sa odpowiednie. Kontynuuj. cdn.

Zastosowana autokorekta

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~do jonasza niezalogowany
8 kwietnia 2017r. o 20:39
falco napisał(a): Był czas, kiedy ja byłem taki, jaki ty jesteś teraz, ale jaki ja jestem teraz, ty nigdy nie będziesz.

cyt. z kogoś na tyle mądrego by pisanie o nim cokolwiek ci powiedziało ...

to za trudne dla ciebie ale musisz się z tym pogodzić :D

pipaaa nie ma tutaj drugiego takiego joonasza jak ty
dawaj dalej swoje pipciowe mmundrości pochichramy się z oszolomka hiahiahia
~~ niezalogowany
8 kwietnia 2017r. o 20:45
a może skoro piszecie że to głupek to zaskoczcie mnie i sami napiszcie coś mądrego
bo jak do tej pory to niszczy was w kazdej wypowiedzi
~~ niezalogowany
8 kwietnia 2017r. o 20:48
~~ napisał(a): a może skoro piszecie że to głupek to zaskoczcie mnie i sami napiszcie coś mądrego

przeciez on sam sie niszczy. Cos madrego nie dociera do jego mozgu.
~~Farbiak niezalogowany
8 kwietnia 2017r. o 20:50
falco napisał(a): a mnie usta się otwierają ze zdumienia że takich du.r.ni ta ziemia jeszcze nosi :D
przecież ty gł.ą.bie od iluś tam stron klepiesz te swoje pierdoły bo nie jesteś w stanie napisać nic co mogło by mieć sens ...

Ty ale jak to jest z tym niepokalanym ? Można poczynać bez dziubania ? Ten co napsocił ma zaganiacza czy tylko ma gadane ?
~~ niezalogowany
8 kwietnia 2017r. o 20:55

Tobie usta sie otwieraja na wszystko. Ty masz te przypadlosci wrdzone i nabyte. Cdn.
~~ niezalogowany
8 kwietnia 2017r. o 20:55
piszesz bez najmniejszej chęci przyznania że w wielu miejscach ma rację
nie wiem co toba kieruje ale mądrość to nie jest
~~do pipy falco niezalogowany
8 kwietnia 2017r. o 20:57
~~ napisał(a): a może skoro piszecie że to głupek to zaskoczcie mnie i sami napiszcie coś mądrego

pipaaa wróć hihihi
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza