Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jak się nazywa Twój Bóg ?

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
14 stycznia 2017r. o 13:21
~~ed napisał(a):
Pannazdzieckiem napisał(a):
~~ed napisał(a):
Pannazdzieckiem napisał(a): A ja piwo :) Dawaj do mnie .

Lubię dyskutować :)

podyskutowałeś sobie z panem bezimiennym?

Nie . Jaj nie ma . Nie zgłosił się , pomimo szumnych deklaracji . Wiesz Edek co mnie w Rychu fascynowało . Nie poddawał się . Dzisiaj już są nieliczni tacy Polacy :)
Cieszy mnie to , że cytujesz mentorów mojej młodości. Dziękuję :) Głupia Kc nie ma pojęcia o Stwórcy , ale powtarzać będzie frazolety jakie jej do głowy wepchali ... starsi i mądrzejsi , jak mawia Pan Stanisław Michalkiewicz :D

No dobra nic już nie mówię . Milczenie jest złotem :)

Okazuje się że w ogóle Ryśka nie znałem.
Szkoda, że z rok wcześniej nie zaglądnąłem na to forum, może zdążylibyśmy wypić tą przysłowiową beczkę piwa.
Mieszkaliśmy w sąsiednich wiochach. Pozdrawialiśmy się jedynie na skrzyżowaniach naszych dróg. Czasami jakaś krótka wymiana słów.

Ja w zasadzie też nie znałem Rycha , choć byliśmy kumplami. Właśnie w tej chwili ... mój najważniejszy kumpel , Radek Różański przyniósł mi miskę zupy . Moje poświęcenie nie poszło na marne :D

Sam też żre , cwany ten mój kabareciarz :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
14 stycznia 2017r. o 13:29
o hesus ...[img=1484396966_2vm7kga.jpg]

"bierz życie z każdym oddechem..."
~~:)) niezalogowany
14 stycznia 2017r. o 13:49
a teraz idę zrobić kupkę synku
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
14 stycznia 2017r. o 14:07
falco napisał(a): Najwyższy, Pan Wszechrzeczy, ojciec, kreator, demiurg, artysta, Pan Zastępów, Król Niebieski, inspirator, twórca, Bóg Ojciec, wszechmogący, mistrz, Bóg, Bozia, duch, Ojciec Niebieski, Jahwe, Pan, Król Niebios, stworzyciel, Dobry Pasterz, Pan Bóg, pan, Przedwieczny, Twórca, najwyższy, Wszechmogący, Wszechwładny, ... .

a to nie koniec ... :D

Toś się popisał Papugo :D Ja tam wolę Stwórca . Źródło . Absolut. Jezus wspominał coś o Kreacji , ale na temat Kreacji , to nic nie wiem , bo to pewnie Baba :D

A wracając do rzeczy. Wiedza mości Panowie i Panie . Wiara w Jahwe , zwanym przez Greków Thetragramatron nie wyklucza wiedzy , ale jest uzasadniona i zwodnicza. To najeźcy , jak hamerykańce w Polsce ... dzisiaj i ruskie lata temu :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
14505
DP
14 stycznia 2017r. o 14:51
No właśnie i jak tu się nie pogubić :|
~~ niezalogowany
14 stycznia 2017r. o 15:14
DP napisał(a): No właśnie i jak tu się nie pogubić :|

To mnie nie dziwi, że się gubisz..... Reprezentujesz poziom przedszkola....
14505
DP
14 stycznia 2017r. o 15:20
To pocieszające ;)
myślałam że niższy ;)
~~ niezalogowany
14 stycznia 2017r. o 15:20
falco napisał(a): Najwyższy, Pan Wszechrzeczy, ojciec, kreator, demiurg, artysta, Pan Zastępów, Król Niebieski, inspirator, twórca, Bóg Ojciec, wszechmogący, mistrz, Bóg, Bozia, duch, Ojciec Niebieski, Jahwe, Pan, Król Niebios, stworzyciel, Dobry Pasterz, Pan Bóg, pan, Przedwieczny, Twórca, najwyższy, Wszechmogący, Wszechwładny, ... .

a to nie koniec ... :D

To są jedynie synonimy językowe..... Nie lubileś szkoły?....Jesteś zagubiony bardzo daleko w polu....
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza