~~ed napisał(a):Pannazdzieckiem napisał(a):~~ed napisał(a):Pannazdzieckiem napisał(a): A ja piwo :) Dawaj do mnie .
Lubię dyskutować :)
podyskutowałeś sobie z panem bezimiennym?
Nie . Jaj nie ma . Nie zgłosił się , pomimo szumnych deklaracji . Wiesz Edek co mnie w Rychu fascynowało . Nie poddawał się . Dzisiaj już są nieliczni tacy Polacy :)
Cieszy mnie to , że cytujesz mentorów mojej młodości. Dziękuję :) Głupia Kc nie ma pojęcia o Stwórcy , ale powtarzać będzie frazolety jakie jej do głowy wepchali ... starsi i mądrzejsi , jak mawia Pan Stanisław Michalkiewicz :D
No dobra nic już nie mówię . Milczenie jest złotem :)
Okazuje się że w ogóle Ryśka nie znałem.
Szkoda, że z rok wcześniej nie zaglądnąłem na to forum, może zdążylibyśmy wypić tą przysłowiową beczkę piwa.
Mieszkaliśmy w sąsiednich wiochach. Pozdrawialiśmy się jedynie na skrzyżowaniach naszych dróg. Czasami jakaś krótka wymiana słów.
falco napisał(a): Najwyższy, Pan Wszechrzeczy, ojciec, kreator, demiurg, artysta, Pan Zastępów, Król Niebieski, inspirator, twórca, Bóg Ojciec, wszechmogący, mistrz, Bóg, Bozia, duch, Ojciec Niebieski, Jahwe, Pan, Król Niebios, stworzyciel, Dobry Pasterz, Pan Bóg, pan, Przedwieczny, Twórca, najwyższy, Wszechmogący, Wszechwładny, ... .
a to nie koniec ... :D
DP napisał(a): No właśnie i jak tu się nie pogubić :|
falco napisał(a): Najwyższy, Pan Wszechrzeczy, ojciec, kreator, demiurg, artysta, Pan Zastępów, Król Niebieski, inspirator, twórca, Bóg Ojciec, wszechmogący, mistrz, Bóg, Bozia, duch, Ojciec Niebieski, Jahwe, Pan, Król Niebios, stworzyciel, Dobry Pasterz, Pan Bóg, pan, Przedwieczny, Twórca, najwyższy, Wszechmogący, Wszechwładny, ... .
a to nie koniec ... :D