Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Do kiedy Piotr Roman będzie prezydentem Bolesławca?
~~od urodzenia JGE niezalogowany
12 stycznia 2017r. o 21:22
wolałbym tanią wodą/ścieki - podatek nie wielki w stosunku do kosztów rosnących z roku na rok za wodę/ścieki
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Miki niezalogowany
12 stycznia 2017r. o 21:34
Moim zdaniem w każdym mieście chcieliby mieć takiego menadżera. Tylko złośliwi Go krytykują.
~~Kuba niezalogowany
12 stycznia 2017r. o 21:35
Pannazdzieckiem napisał(a):
~~Kuba napisał(a): Łatwiej być przeciw niż za,ale nie w tym przypadku.Roman to dobry prezydent i niech tak zostanie.

To nie prawda. Dwuimienny nie jest dobrym Prezydentem , bo brakuje Mu odwagi , aby rozmawiać z Ludźmi . Otacza się własną kamarylą i jest Mu dobrze . Jeśli zdobędzie się na odwagę i chociaż ze mną porozmawia , to będziemy mogli mówić o PREZYDENCIE dużymi literami . Jak na razie , to karierowicz , jak większość ... tego nieszczęśliwego kraju ...

Możesz mieć inne zdanie.Ja pozostanę przy swoim,że jest dobrym prezydentem.A zagłosuję na niego bo:
„Bolesławiec jest w dobrym punkcie rozwojowym, szkoda by było gdyby ktoś to popsuł.”
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
12 stycznia 2017r. o 22:17

Zmoderowano 12.01.2017 godz.21:57 - powód: wulgaryzmy - brak kultury - emem (moderator)

Dopisane 12.01.2017r. o godz. 22:11:

~~Kuba napisał(a):
Pannazdzieckiem napisał(a): Kuba , ale Ty qurwa głupi jesteś , jak Benek. Jarzycie coś z Mondrej Knigi ? I z Konstytucji ?

Dobranoc :)

Akurat Benek to nie moja bajka,podobnie jak Ty baranie.Tyle ode mnie,nie będę się więcej zniżał do Twojego poziomu.

No . Miło mi . A ja chciałbym wejść na Twój wyższy poziom :D To jak , masz tam jeszcze trochę miejsca ? Bo mój synek , takich jak Ty roz.pierdala w try miga

Dopisane 12.01.2017r. o godz. 22:17:

Intelektem :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~od urodzenia niezalogowany
12 stycznia 2017r. o 22:18
Mam pytanie tylko tak obiektywnie.
Jak wam się żyje w miasteczku ?
Pozwalam sobie na tezę ... wszystko dla kogo ?
plany , remonty , wielkie nakłady
ok 1960 - nie poszerzono dróg , wręcz przeciwnie zwężono
- aut i ruch w tym mieście to koszmar i jeszcze te "L" to Lubań bardziej się do tego nadaje w porównaniu do BC mają artelie - moment i Schetyna tak jak chciał przeniesie wszystko do Lubania.
Miał być parking piętrowy na PKS.
Są urzędnicy obrażeni na obywatela/podatnika - miasto i starostwo - porównanie dział rejestracja pojazdów w Zgorzelcu milo i sprawnie.
Jest tego wiele , sami wiecie , nie chodzi o narzekanie - tylko wskazanie co można poprawić np. wprowadzenie nowej organizacji ruchu na światłach "bezpiecznie w lewo" co z tego jak korki ....
~~tamara niezalogowany
13 stycznia 2017r. o 7:00
P. Maciej jest lepszym czlowiekiem do tego doswiadczonym i zjednuje ludzi. Glosuje na niego.
~~ niezalogowany
13 stycznia 2017r. o 7:25
Małkowski nie dorasta Prezydentowi do pięt.Obecny Prezydent to prawdziwy menago tyle pieniędzy jakie sprowadził do miasta tego nikt nie pobije.Jezeli przez 14 lat urzędowania wpompował w miasto 500 mil. zł i efekt widać. To trzeba być niewidomym i głuchym na to co na około w Bolesławcu zrobiono.Trzeba zapytać tylko tych którzy przyjeżdżają do Bolesławca i to wystarczy za każdy komentarz.
~~Paulinne niezalogowany
13 stycznia 2017r. o 7:38
Bez przesady, bez przesady. Wcale tak nie rosną z roku na rok. W tym roku w stosunku do poprzedniego nie poszly ceny w gore ani o grosz. Mamy jedne z najbardziej rozsadnych cen wody i sciekow w polsce :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza