to poczytaj kim jest ten własnie odwołany Papierz ...
tak się wami gra ...kmiotki...:D
kiedyś tu wkleiłem pochwałę samego Adolfa i kierunku jaki obrał w swoich chorych ldeologicznych wizjach ...
co tu się działo...hahaha
straszyli mnie tu odpowiedzialnością za popieranie nazizmu ...
pochowali sie po norach kiedy wkleiłem czyje to były słowa ...
''Dzisiejsza Trzecia Rzesza podjęła tytaniczną próbę realizacji wielkich idei, które mają przynieść odrodzenie ludzkości. (…) Rasizm kryje w sobie pewne zdrowe myśli, które dotychczas znane były tylko w szczupłym gronie lekarzy i biologów. Dziś przyszedł czas na ich rehabilitację.''
tak że korniszonku to twoje ''hahaha'' jest jakby z lekka chybione i pokazuje jak łatwo cię ''ograć'' ;D
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.