Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Uważaj ...'szatan' jest wszędzie i atakuje :)

~~ niezalogowany
16 czerwca 2017r. o 14:14
niema obowiązku czytania panny proste. ;) czasem lubię poczytać jego (mondrości szczególnie te poparte pożal się .... ałtorytetami) ;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
16 czerwca 2017r. o 14:49
~~ napisał(a): niema obowiązku czytania panny proste. ;) czasem lubię poczytać jego (mondrości szczególnie te poparte pożal się .... ałtorytetami) ;)

Panna przynajmniej "pisze" - jak pisze to i czyta. Większość jego "adwersarzy" nie jest w stanie sklecić jednego zdania.
~~ niezalogowany
16 czerwca 2017r. o 15:40
Masz Pannozdzieckiem rację. Większość piszących nie daje rady umysłowo ogarnąć wypowiedzi dłuższej niż jedno, proste zdanie. Coraz bardziej ograniczone to nasz społeczeństwo. A przeczytanie książki to dla 95% zadanie nie do pokonania. Ale na każdy temat jednym zdanie, niezbyt logicznie i merytorycznie poprawnym, zawsze się wypowiedzą.
A propos Nefilim - podsyłasz mi filmiki, a jak Ci podaję pierwotne źródło tych informacji. Księga Henocha!
2900
#falco nieaktywny
16 czerwca 2017r. o 18:49
~~news napisał(a): poje...any temat jak jego autor# i jego pies :D

no i co z tym zrobić ?
zgłosić do moderacji?
tylko po co skoro sam moderator nie widzi w tym nic złego .. ;)

a niech sobie zostanie ... :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
~~ niezalogowany
16 czerwca 2017r. o 19:18
falco napisał(a):
~~news napisał(a): poje...any temat jak jego autor# i jego pies :D

no i co z tym zrobić ?
zgłosić do moderacji?
tylko po co skoro sam moderator nie widzi w tym nic złego .. ;)

a niech sobie zostanie ... :D

On całe życie obcował tylko z je..baniem. Ile razy wracał do domu to ojciec je..b go w pustą łepetynę.
2900
#falco nieaktywny
16 czerwca 2017r. o 20:39
czytam to czego wczoraj nie zdążyłem i znalazłem coś takiego ...
to w nawiązaniu do wczorajszego cytatu z Adolfa ... ;)

''Adolf Hitler byt ochrzczony w kościele katolickim, nigdy z niego nie wystąpił, a więc od kołyski był i do śmierci pozostał katolikiem.
.
Christa Schroeder, sekretarka Hitlera, wspominała w swych wydanych po latach pamiętnikach: "pozostał do końca w Kościele katolickim, chciał jednak wystąpić z niego zaraz po wojnie" .

ciekawe są również wspomnienia bliskich Adolfowi oficerów ...
a teraz myślę o tym napisie na pasach ''Gott mit ...''

po co więc wracać do ''mroków średniowiecza'' kiedy wystarczy poczytać o Piusie i Wyszyńskim ...
fakt że trzeba wiedzieć gdzie szukać i czy chce sie cokolwiek znalazc ... ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
~~Do falco niezalogowany
16 czerwca 2017r. o 21:20
Czytasz, ale nie rozumiesz nic z tego co czytasz.
Jeżeli byłeś ochrzczony to podobnie jak Adolf Hitler jesteś cały czas formalnie członkiem Kościoła Katolickiego. Musiałbyś dokonać formalnego aktu apostazji. Pewnie tego nie zrobiłeś, a więc jesteś katolikiem tak samo, jak katolikiem był Adolf Hitler. Poza tym polecam wszystkim żeby przeczytali artykuł, link do którego wczoraj podesłałem, bo porównanie treści artykułu z wpisem falco jest bardzo dobrym przykładem manipulacji i tendencyjnego dobierania pasujących osobie manipulującej fragmentów artykułu.
Poczytaj też więcej o Hitlerze i jego oraz generalnie nazistów podejściu do religii. Otóż opierali się oni no pogaństwo i wielu dzisiejszych miłośników bóstw słowiańszczyzny zdziwiłoby się niepomiernie odnajdując wspólne z Hitlerem fascynacje.
Zawiodłem się na Tobie falco ;(
~~ niezalogowany
16 czerwca 2017r. o 21:37
Jednym słowem: Hitler to lewak.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza