~~Doi falco napisał(a):falco napisał(a): :D
Dogmaty Kościoła Katolickiego oraz daty ich wprowadzenia. - EU.org
sj-media.eu.org/dogmaty.php
Po męczeńskiej śmierci biskupa Polikarpa i jedenastu wiernych z kościoła w .... "Kara śmierci jest niezbędnym i skutecznym środkiem dla osiągnięcia celu ...
resztę doczytasz .jeśli się odważysz ..hahaha
masz czas bo ja tymczasem bawię się czym innym :D
falco, ale na tej stronie jest sporo bzdetów i informacji nieprawdziwych. To jest taka wersja historii, jak obecnie pisana historia o "polskich obozach śmierci". Szkoda gadać!
~~Egzorcysta - amator napisał(a): Przynajmniej w TVP "odszataniają" programy.
"Nikt, kto śledzi "Wiadomości" w TVP, nie powinien być zaskoczony. Jednak tym razem nie jest to tylko kwestia osobistego wrażenia – mamy to czarno na białym i do tego z podpisem prezesa narodowej telewizji Jacka Kurskiego. Szef TVP przedstawia liczby, które świadczą o rażącej dysproporcji, ale nie widzi w tym nic niewłaściwego. Wręcz przeciwnie – to tak ma być!
Trzech posłów Nowoczesnej zwróciło się do ministerstwa kultury z interpelacją w związku ze "znaczną przewagą osób reprezentujących Rząd i przedstawicieli partii rządzących w programie 'Gość Wiadomości'". Resort o wyjaśnienia zwrócił się do TVP i prezes Jacek Kurski odpisał, potwierdzając fakt – ta znaczna przewaga, owszem, jest. Ale uzasadniona!
"Według TVP proporcje są właściwe. 273 razy obóz władzy, 66 opozycja (w tym Kukiz15)" – napisał poseł Paweł Kobyliński, który był jednym z autorów interpelacji. Parlamentarzysta Nowoczesnej zastanawia się, jak wobec tych proporcji prezes Jacek Kurski policzy abonament. "
~~ napisał(a):falco napisał(a):~~ napisał(a):falco napisał(a): "Kara smierci jest niezbędnym i skutecznym środkiem dla osiągnięcia celu Kościoła, gdy buntownicy wystąpią przeciw niemu i narusza jedność duchową"
tak,tak ...
to słowa JP2 :D
Jestem przekonany, ze zechcesz podac zrodlo tego cytatu. Gdzie i kiedy JP2 tak sie wypowiedzial.
JEŚLI CHCESZ ...TYLE TYLKO JAK WRÓCĘ ZNAD WODY BO MAM TO W INNYM FOLDERZE I W INNYM SPRZĘCIE :)
Znalazles juz ten folder?. Zaloze sie, ze nie podasz zrodla tego cytatu, Poniewaz.....