Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Uważaj ...'szatan' jest wszędzie i atakuje :)

~~- niezalogowany
18 czerwca 2017r. o 10:26
falco napisał(a):
~~ napisał(a):
falco napisał(a): "Kara smierci jest niezbędnym i skutecznym środkiem dla osiągnięcia celu Kościoła, gdy buntownicy wystąpią przeciw niemu i narusza jedność duchową"

tak,tak ...

to słowa JP2 :D

Jestem przekonany, ze zechcesz podac zrodlo tego cytatu. Gdzie i kiedy JP2 tak sie wypowiedzial.

JEŚLI CHCESZ ...TYLE TYLKO JAK WRÓCĘ ZNAD WODY BO MAM TO W INNYM FOLDERZE I W INNYM SPRZĘCIE :)
falco znowu nam tu bredzi .... Z kiczu powstałeś i w kicz się obrócisz :D bredzisz ,jak by cie z psychiatryka wypuscili i twoje towarzystwo , proponuje nowy temat falco dla ciebie - moje wedrowki po piekle :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~moc2 niezalogowany
18 czerwca 2017r. o 10:33
przy tym belkocie , falco latwo moze zablysnac w towarzystwie, bo go nikt w sumie nie rozumie .... jego wypowiedzi ,w rzeczywistosci sa pozbawione jakiegokolwiek sensu i wartosci.
~~ niezalogowany
18 czerwca 2017r. o 12:49
~~moc2 napisał(a): przy tym belkocie , falco latwo moze zablysnac w towarzystwie, bo go nikt w sumie nie rozumie .... jego wypowiedzi ,w rzeczywistosci sa pozbawione jakiegokolwiek sensu i wartosci.

Nie to co ty, twój bełkot dociera do wszystkich - podobnie bełkoczących.
2900
#falco nieaktywny
18 czerwca 2017r. o 18:22
:D

Dogmaty Kościoła Katolickiego oraz daty ich wprowadzenia. - EU.org
sj-media.eu.org/dogmaty.php
Po męczeńskiej śmierci biskupa Polikarpa i jedenastu wiernych z kościoła w .... "Kara śmierci jest niezbędnym i skutecznym środkiem dla osiągnięcia celu ...

resztę doczytasz .jeśli się odważysz ..hahaha

masz czas bo ja tymczasem bawię się czym innym :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
~~Egzorcysta - amator niezalogowany
18 czerwca 2017r. o 20:26
Przynajmniej w TVP "odszataniają" programy.

"Nikt, kto śledzi "Wiadomości" w TVP, nie powinien być zaskoczony. Jednak tym razem nie jest to tylko kwestia osobistego wrażenia – mamy to czarno na białym i do tego z podpisem prezesa narodowej telewizji Jacka Kurskiego. Szef TVP przedstawia liczby, które świadczą o rażącej dysproporcji, ale nie widzi w tym nic niewłaściwego. Wręcz przeciwnie – to tak ma być!

Trzech posłów Nowoczesnej zwróciło się do ministerstwa kultury z interpelacją w związku ze "znaczną przewagą osób reprezentujących Rząd i przedstawicieli partii rządzących w programie 'Gość Wiadomości'". Resort o wyjaśnienia zwrócił się do TVP i prezes Jacek Kurski odpisał, potwierdzając fakt – ta znaczna przewaga, owszem, jest. Ale uzasadniona!

"Według TVP proporcje są właściwe. 273 razy obóz władzy, 66 opozycja (w tym Kukiz15)" – napisał poseł Paweł Kobyliński, który był jednym z autorów interpelacji. Parlamentarzysta Nowoczesnej zastanawia się, jak wobec tych proporcji prezes Jacek Kurski policzy abonament. "
~~ niezalogowany
18 czerwca 2017r. o 20:37
~~ napisał(a):
falco napisał(a): "Kara smierci jest niezbędnym i skutecznym środkiem dla osiągnięcia celu Kościoła, gdy buntownicy wystąpią przeciw niemu i narusza jedność duchową"

tak,tak ...

Jestem przekonany, ze zechcesz podac zrodlo tego cytatu. Gdzie i kiedy JP2 tak sie wypowiedzial.

falco, czekam na zrodlo tego cytatu. Wydaje sie, ze nie jestes slowny.
~~ niezalogowany
18 czerwca 2017r. o 20:40
falco napisał(a):
~~ napisał(a):

tak,tak ...

JEŚLI CHCESZ ...TYLE TYLKO JAK WRÓCĘ ZNAD WODY BO MAM TO W INNYM FOLDERZE I W INNYM SPRZĘCIE :)

Znalazles juz ten folder?. Zaloze sie, ze nie podasz zrodla tego cytatu, Poniewaz.....
~~Doi falco niezalogowany
18 czerwca 2017r. o 21:09
falco napisał(a): :D

Dogmaty Kościoła Katolickiego oraz daty ich wprowadzenia. - EU.org
sj-media.eu.org/dogmaty.php
Po męczeńskiej śmierci biskupa Polikarpa i jedenastu wiernych z kościoła w .... "Kara śmierci jest niezbędnym i skutecznym środkiem dla osiągnięcia celu ...

resztę doczytasz .jeśli się odważysz ..hahaha

masz czas bo ja tymczasem bawię się czym innym :D

falco, ale na tej stronie jest sporo bzdetów i informacji nieprawdziwych. To jest taka wersja historii, jak obecnie pisana historia o "polskich obozach śmierci". Szkoda gadać!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza