~~Modra Krokosmia niezalogowany 28 sierpnia 2019r. o 16:10
zapytaj admina dlaczego pomimo tego że nic nie zmieniam w ustawieniach ,że się nie wylogowuję robi to za mnie system ...po próbie zalogowania odrzuca mi hasło którego przecież tez nie zmieniałem ...
kiedyś dawny moderator mówił mi coś o tym że takie ''efekty'' następują często po tym jak ktoś ingeruje w ''pocztę''
ale to zapewne Lucyfer...;)
a mnie już się nie chce pisać e-maili z prośbami o kolejne kody do zalogowania ...
zresztą fajnie jest obserwować jak wielu z forumowiczów się tu miota to jednemu to drugiemu przypisując mój nick ...
zauważ też kolejny pozytyw ...Falco nie jest moderowany ...;) hahahaha
PS. FALCO NIE BOI SIĘ PISAĆ CO MYŚLI a poglądów nie zmieniam od lat...
~~Pomarańczowobrązowa Budleja niezalogowany 28 sierpnia 2019r. o 16:32
~~Krasny Czarny napisał(a): Właśnie to dlaczego piszesz nie zalogowany i tak często zmieniasz nicki?Ukrywasz się czy co?Może się wstydzisz tego co tutaj wypisujesz?
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.