Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Uważaj ...'szatan' jest wszędzie i atakuje :)

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
25 października 2019r. o 1:35
No sie ma Głupia Papugo , już mam te screny i zobaczymy co powie niezawisły sąd czternastego listopada . Fotkę Skornika też sobie zeskrenowałem , na wszelki wypadek , żeby innym pokazać , jak Cię postrzegają :D

Ale będą jaja ... :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ciemnobłękitny Wawrzynek niezalogowany
25 października 2019r. o 6:46
no to i ja sobie ''zeskrenuję '' :] posta tego samego skorniszona w którym ci pisze ''jak mnie w...isz to odnajdę tych wszystkich emerytów których oszukałeś i którym nie oddałeś kasy''

a może i dorzucę jeszcze post kc zwanej ''pokrzywką '' która to napisała o tobie ''pan lepkie rączki''

będą ''jaja''?
hahahahaha

Zastosowana autokorekta

4335
25 października 2019r. o 7:04
No sie ma Głupi Wawrzynek :) O faszyście z Kraśnika to pisał akurat Skornik , nie ja , a Ty przypisałeś mi te słowa Skornika ... też mam swój ipeenek w głowie . Pawła , podobnie jak i Rycha miałem za przyjaciela .

Za prawdę powiadam Ci Głupi Kameleonie ... będą jaja ... poślizgam się po Tobie , jak atakujący szatan :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~Złotawobrązowy Modrzew niezalogowany
25 października 2019r. o 7:19
widze ze panowie przywizani do siebie jak trzech kroli luli
4335
25 października 2019r. o 7:42
nędzny prowokatorze ... qurwa zapomniałem dopisać

Starość nie radość , ale nie rzucim ziemi i nazwiska , My Słowianie ... oprócz Głupiego Buca z pod tyldy ...

ps. przedstawisz się publicznie nazwiskiem , czy ja mam napisać ? Bo znam , w pozwie stoi :D

Dopisane 25.10.2019r. o godz. 07:42:

~~Złotawobrązowy Modrzew napisał(a): widze ze panowie przywizani do siebie jak trzech kroli luli

Jezus kazał kochać , to kocham na swój sposób :D Modrzew , baba Ty jesteś , czy chłop ? Bo jest drobna różnica między propagandą , a propagandą ... polega na własności ... otóż Jezus mówił ... ale ja powtarzać nie będę .

Mądrzy Ludzie sami się edukują.

Dobra chyba pójdę do łopaty , albo po piwo ... wolny wybór :D

Tak , czy siak , miłego Wam życzę , również Tobie Bucu bez imienia .

dołącz do dokumentacji i trzym sie do czternastego :)

~~Biskupia Calibrachoa niezalogowany
25 października 2019r. o 9:42
Lewicowi aktywiści biorą na cel najmłodszych. Środowisko LGBT znowu atakuje szkoły. Uczniom przekazywane są m.in. materiały „edukacyjne”, w których dewiacje seksualne przedstawione są jako coś radosnego, a także kontrowersyjne gadżety. Organizatorzy po raz pierwszy nie prowadzili rejestracji szkół biorących udział w happeningu, dlatego nie wszyscy rodzice mogą mieć świadomość, że ich dzieci są indoktrynowane ideologicznie.

https://niezalezna.pl/294455-lewicowi-aktywisci-biora-na-cel-najmlodszych-srodowisko-lgbt-znowu-atakuje-szkoly

~~Rdzawy Wawrzynek niezalogowany
25 października 2019r. o 11:21
~~Ciemnobłękitny Wawrzynek napisał(a): gdzie to wyczytałeś?
pytam bo nie jesteś w stanie podać sensownego i obiektywnego źródła a przyczyna jest prosta...
albo to wymysł twojego nieskalanego logiką ''myślenia'' albo ''złota myśl'' kogoś pokroju ziemkiewicza lub karnowskiego...
:]

Konia kują, ażaba nogę podkłada...
Ziemkiewiczowi nie sięgasz nawet do pięt :D
211
skorn
25 października 2019r. o 17:08
Wąsaczowi zawsze była bliższa "twórczość" takich "pisarzy" jak Kotliński czy Piotrowski hahahha

<i>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza