Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Uważaj ...'szatan' jest wszędzie i atakuje :)

~~Śliwkowy Migdałowiec niezalogowany
25 października 2019r. o 19:04
Buc pozostanie zawsze bucem
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Różowofioletowy Migdałowiec niezalogowany
25 października 2019r. o 19:16
HAHAHAHA...
ktoś kogo na oczy nie widziałem nie będzie ze mną rozmawiać ...mam teraz drzeć szaty z rozpaczy? :]

a ten wiecznie ''opromieniony'' teraz znowu się wydurnia pisząc o kochanym promieniu ?...który to z kolei?
miałeś kiedyś ten swój ''promień '' który dał ci dzieci a ty kmiocie teraz na forum piszesz o niej jako o ''suce''
dzisiejsze twoje kolejne ''promienie'' mogą mieć dzisiaj uzasadnione obawy że za miesiąc ,dwa czy rok podobnie będziesz o nich pisał ...
i wcale by mnie to nie zaskoczyło ...:]
skorn ...salę już znasz ...nie zapomnij....hahahaha
kiedyś obiecywał ci ''obicie mordy'' ale teraz może ci odpuści ...hahahaha
25 października 2019r. o 19:23

~~Złoty Hebe 5 godz. 10 min. temu

~~Złoty Hebe

Pannazdzieckiem napisał(a):

~~Rudobrunatnyrudawy Krokus napisał(a): proboszcz głupia papuga ufa tylko mamonie
do czasu

Mylisz się Krokus :) ... Głupia Papuga pisze się wielką literą ze względu na szacunek dla adwersarza .

Nie wybielaj się teraz tutaj z tym ,, szacunkiem dla adwersarza'' bo tej swój pożal się Boże ,,szacunek'' pokazałeś pisząc do niego ,,męska qurwo''
zasługujesz tym samym nie tylko na ogólne potępienie ale i karę która mam nadzieję dotknie cię na tyle boleśnie że już nikogo tak nie obrazisz .

teraz nawet pisze z wielkiej litery...
teraz to jestem ''adwersarz''

czuje ''ciepło'' stąd teraz ''słodzi '' z wielkiej litery...hahahaha
~~Jaskrawoczerwona Kanna niezalogowany
25 października 2019r. o 22:23
~~Różowofioletowy Migdałowiec napisał(a):
skorn napisał(a):
Pannazdzieckiem napisał(a): zobaczymy co powie niezawisły sąd czternastego listopada

Który pokój?

Może pan Kazimierz by sie przeszedł na rozprawę, zrobił wywiad ze skarżącymi się bolecnautami.

Może być ciekawie... : )

wybierz się ...będziesz miał może okazję powtórzyć to co tu kiedyś napisałeś o biednych ,oszukanych przez pannę emerytach ...hahahaha

a ja się wybiore żeby zobaczyć tę naszą małpę cyrkową
25 października 2019r. o 22:49
będziesz idealnie pasował bo jak cyrk to i klaun...:]
~~Lazurowy Milin niezalogowany
25 października 2019r. o 22:57
~~Jaskrawoczerwona Kanna napisał(a):
~~Różowofioletowy Migdałowiec napisał(a):
skorn napisał(a):
Pannazdzieckiem napisał(a): zobaczymy co powie niezawisły sąd czternastego listopada

Który pokój?

Może pan Kazimierz by sie przeszedł na rozprawę, zrobił wywiad ze skarżącymi się bolecnautami.

Może być ciekawie... : )

wybierz się ...będziesz miał może okazję powtórzyć to co tu kiedyś napisałeś o biednych ,oszukanych przez pannę emerytach ...hahahaha

a ja się wybiore żeby zobaczyć tę naszą małpę cyrkową

to właśnie ta małpa co żre gówna? słyszałem że wycieczki sie szykują aby ją oglądać można będzie bilety sprzedawać;)
211
skorn
25 października 2019r. o 23:15
~~Różowofioletowy Migdałowiec napisał(a): ludzką rzeczą jest błądzić

To co mi tu wyskakujesz z wykładami o kobietach? Zdrada (jeśli wyjdzie na jaw) krzywdzi najbliższą osobę, więc jakie masz moralne prawo, żeby kogokolwiek pouczać?

<i>
~~Kasztanowatoczerwona Niezapominajka niezalogowany
25 października 2019r. o 23:33
Myślisz, że go to obeszło?Jeszcze się tym przechwalał koledze.Widzisz co tutaj reprezentuje.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza