Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Uważaj ...'szatan' jest wszędzie i atakuje :)

~~Rudobrązowy Żylistek niezalogowany
26 października 2019r. o 15:04
,, a ja ... chciałbym z kimś pogadać o kwiatkach , albo o filozofii :) Kultura , medycyna i sztuka też wchodzi w rachubę Droga Kc , no może poza ostatnią noblistką.

Co wybierasz Droga Kc ? Nie dane mi było poznać Cię osobiście w realu , ale to się jeszcze może zmienić , to kwestia Twojej decyzji .''

Jezu Panna ,tyś jeszcze nie wytrzeźwiał .? .Molestujesz naszą dziewicę ,magister nie będzie zadowolony ,oj nie będzie .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
9176
kc
26 października 2019r. o 15:49
Pannazdzieckiem napisał(a): a ja ... chciałbym z kimś pogadać o kwiatkach , albo o filozofii :) Kultura , medycyna i sztuka też wchodzi w rachubę , no może poza ostatnią noblistką.

Co wybierasz kc ?

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
26 października 2019r. o 18:37
No ... i to lubię . Dzięki Kc :) Ale jeśli już o naturze rozmawiamy , to bardziej podoba mi się ciąg Finabuciego :)

Miłego wieczoru Tobie życzę i Głupiej Papudze też :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~Kalinowykardynalski Rącznik niezalogowany
26 października 2019r. o 20:47
''Emem, może zleciłbyś któremuś ze swoich dziennikarzy relację z rozprawy w której falco pozwał Pannęzdzieckiem za jego tekst na Bolec.Info ? W końcu by się coś ciekawego zadziało na forum. Falco od tygodni o tym pisze chcąc wszystkich forumowiczów tym zainteresować. ''

nie masz o czym plotkować?
popisz sobie z ''ekshibicjonistą '' czy jak wolisz ''panem lepkie ręce'' :]
a który to niby ''dziennikarz'' miałby otrzymać to ''zlecenie''?

kobiecino...pościeraj kurze w domu bo pająki cię zjedzą , przewietrz na balkonie moherowy berecik bo jedzie naftaliną a nie tu zajmujesz się Falco :]
przecież wiesz że dla mnie nie istniejesz pomimo twoich ciągłych powrotów do mojej osoby...czy ja gdzieś pierwszy o tobie coś pisałem?...nie masz koleżanek?...no tak - to całkiem prawdopodobne bo kto wpuści do domu kogoś kto ''po garnkach '' zacznie grzebać by następnego dnia mieć o czym plotkować z kolejną sąsiadką ...

piszesz jakieś bzdety o tych ''tygodniach '' co to ja piszę o tej sprawie...
ja?...popatrz na tego co teraz trzęsie porciętami i nie ma dnia by nie pisał coś do mnie i to z wielkiej litery...hahahaha
olałem typa dawno temu i wprost mu o tym pisałem a on to ignorował ...cierpliwie ostrzegałem aż poszedł za daleko ...

ale co tam ...tobie na pewno się to spodobało ...ty nawet słowem się nie zająknęłaś kiedy twój ''żartowniś '' do jednej z bolecnautek napisał ''głupia piz...o ''
taka to ta twoja ''wyborcza katolickość '' :]
a teraz co? ty też z tych co to chcą ''łączyć nie dzielić''?
przecież to co ci się wręcz marzy to wręcz coś odwrotnego ...cała ty ...hahahaha hipokrytka...

a jak jesteś taka spragniona wrażeń zgłoś się na świadka ...:]
ja ich nie potrzebuję ...

~~Oliwkowozielony Tamaryszek niezalogowany
26 października 2019r. o 21:00
idę zapalić świeczkę ,ale na cmentarzu.
9176
kc
26 października 2019r. o 21:18
Pisałeś o mnie na poprzedniej stronie.

Co jeszcze wymyślisz na mój temat plotkarzu ? Tyle już rzeczy i zachowań mi przypisywałeś, że można się pogubić.

Wystarczyło jedno moje zdanie, że lubię skorna i już mam odpowiadać za jego posty ? Albo on za moje co jest jeszcze większym absurdem. Dobrze się czujesz ?

Lubię też Hegemona I Grzdyla i nawet Fobiaka posty niekiedy mnie bawią - dopisz do tego swoją historię plotkarzu.
~~Kalinowykardynalski Rącznik niezalogowany
26 października 2019r. o 22:12
kc napisał(a): Pisałeś o mnie na poprzedniej stronie.

Co jeszcze wymyślisz na mój temat plotkarzu ? Tyle już rzeczy i zachowań mi przypisywałeś, że można się pogubić.

Wystarczyło jedno moje zdanie, że lubię skorna i już mam odpowiadać za jego posty ? Albo on za moje co jest jeszcze większym absurdem. Dobrze się czujesz ?

Lubię też Hegemona I Grzdyla i nawet Fobiaka posty niekiedy mnie bawią - dopisz do tego swoją historię plotkarzu.

szybko odpisałaś ...hahahaha
prawie cały dzień cię nie było a tu Falco pisze i myk ...kc odpisuje...
czekałaś ?...tęskniłaś? :]

co ty z tym ''plotkowaniem''?
nie jesteś w stanie nic konkretnego napisać to fantazjujesz ...
co ty mi tu wymieniasz Hegusia czy Grzdyla...myślisz że ja nie mam znajomych z forum?...naiwniaczka ...:]

te twoje ''fantazyje '' o niezliczonej liczbie moich ''nicków'' są ''boskie'' ...
''na poprzedniej stronie'' :] dopisz jeszcze ''i poprzedniej'' hahahaha

a co do skorna...gdzie ja napisałem że masz odpowiadać za jego posty?...potrafisz zrozumieć to co na napisano?

więc ci napiszę jaśniej to może dotrze ...skornowska ''głupia....''' cie została poddana twojej tzw. ''analizie'' i ją przemilczałaś ale moje ''kmiotki '' i ''gło.mb.y'' to już szeroko i dogłębnie skrytykowałaś ...

czy mi to przeszkadza?...nie , ale rozbawiło ''setnie'' :]
dlatego jesteś hipokrytką :] ''wyborczą'' :]

a kiedy napiszesz mi że ten czy ten bolecnauta -nie jakiś kwiatuszek :) zarzucił mi plotkowanie na jego temat tu publicznie ''posypię głowę popiołem ''
jesteś podobnie ''przytępa'' jak ten kto napisał że pewnym epizodem chwaliłem się koledze czy kolegom...

ja nie używam nawet imion by ktoś taki jak ty nie miał później pola do popisu ...a pieprzenie że ''nie mam autoryzacji'' :] to już odlot...
miał tą ''autoryzację '' kiedy wymieniał imię pewnej kobiety?
dlatego post który wtedy napisałem był postem prawdziwym i to była jedyna chwila kiedy poddałem się tutaj pewnym emocjom ...jedyna :)
nawet alter,skorn czy ty nie jesteście w stanie mnie poruszyć ...

ja dzisiaj pół dnia spędziłem w Krotoszycach ...basen ,bąbelki ...udany dzień ...
a ty ? ciebie zajmowała myśl o delegacji ''redaktora'' na sprawę ...
chyba nie przemyślałaś tego co piszesz bo wyszłaś tym samym na idio.tk.ę :]
~~Gołęba Dabecja niezalogowany
27 października 2019r. o 7:37

Lew zrobił zebranie wszystkich zwierząt na polanie.
Kazał aby zwierzęta podzieliły się na dwie grupy
Ładne po lewej
mądre po prawej
Zwierzęta się rozbiegły część na prawo część na lewo tylko ŻABA została na środku
Lew pyta - a ty żaba co ??
a żaba na to - przecież się nie rozerwę
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza