Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Uważaj ...'szatan' jest wszędzie i atakuje :)

9176
kc
27 października 2019r. o 9:32
Na jedno moje zdanie przypada dziesięć twoich. Nie chce mi się nawet komentować tych rzeczy, które wypisujesz, bo z doświadczenia wiem, że dyskusja z tobą nie ma sensu, zalejesz mnie swoim słowotokiem a jak nie będziesz już miał pomysłu to zaczniesz nawijać o babce z bazarku itp., itd.

Zauważyłam jeden plus, chyba zrozumiałeś, że autokorekta to automatyczna korekta, jednak rozmowy ze mną prowokują twój mózg do myślenia, to cieszy.

Co do sprawy, to mama nadzieję, że emme się tym zainteresuje w końcu od wielu tygodni żyje tą sprawą całe forum.

Z pozdrowieniami od księdza.

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Pawi Kocanki niezalogowany
27 października 2019r. o 9:40
jeszcze wszystkich świętych nie było ,a tu już boże narodzenie ,co ten marketing z ludzi robi
9176
kc
27 października 2019r. o 9:44
Katolicy świętują Boże Narodzenie każdego dnia, trzeba troszkę wysilić umysł i na pewno to zrozumiesz.
~~Mysa Języczka niezalogowany
27 października 2019r. o 10:22
chyba przesadzasz,w kalendarzu jest jeden dzień.
~~Jasnopopielata Żurawka niezalogowany
27 października 2019r. o 12:59
kc napisał(a): Weź Leclerc'u lepiej zajmij się sobą.

Pozywasz Pannę, bo wypaplał, że zdradziłeś żonę i cię to boli a sam jesteś największym plotkarzem tego forum.

Nawet nie zdajesz sobie sprawy jak dużo osób, które cię znają prywatnie z forum obgaduje cię za twoimi plecami więc lepiej się zamknij.

Płytka jest twoja wiara i mała, mniejsza od ziarenka.

διο εξελθετε εκ μεσου αυτων και αφορισθητε λεγει κυριος και ακαθαρτου μη απτεσθε καγω εισδεξομαι υμας
~~Ultramarynowa Miodunka niezalogowany
27 października 2019r. o 14:39
~~Kalinowykardynalski Rącznik napisał(a):
kc napisał(a): Pisałeś o mnie na poprzedniej stronie.

Co jeszcze wymyślisz na mój temat plotkarzu ? Tyle już rzeczy i zachowań mi przypisywałeś, że można się pogubić.

Wystarczyło jedno moje zdanie, że lubię skorna i już mam odpowiadać za jego posty ? Albo on za moje co jest jeszcze większym absurdem. Dobrze się czujesz ?

Lubię też Hegemona I Grzdyla i nawet Fobiaka posty niekiedy mnie bawią - dopisz do tego swoją historię plotkarzu.

szybko odpisałaś ...hahahaha
prawie cały dzień cię nie było a tu Falco pisze i myk ...kc odpisuje...
czekałaś ?...tęskniłaś? :]

co ty z tym ''plotkowaniem''?
nie jesteś w stanie nic konkretnego napisać to fantazjujesz ...
co ty mi tu wymieniasz Hegusia czy Grzdyla...myślisz że ja nie mam znajomych z forum?...naiwniaczka ...:]

te twoje ''fantazyje '' o niezliczonej liczbie moich ''nicków'' są ''boskie'' ...
''na poprzedniej stronie'' :] dopisz jeszcze ''i poprzedniej'' hahahaha

a co do skorna...gdzie ja napisałem że masz odpowiadać za jego posty?...potrafisz zrozumieć to co na napisano?

więc ci napiszę jaśniej to może dotrze ...skornowska ''głupia....''' cie została poddana twojej tzw. ''analizie'' i ją przemilczałaś ale moje ''kmiotki '' i ''gło.mb.y'' to już szeroko i dogłębnie skrytykowałaś ...

czy mi to przeszkadza?...nie , ale rozbawiło ''setnie'' :]
dlatego jesteś hipokrytką :] ''wyborczą'' :]

a kiedy napiszesz mi że ten czy ten bolecnauta -nie jakiś kwiatuszek :) zarzucił mi plotkowanie na jego temat tu publicznie ''posypię głowę popiołem ''
jesteś podobnie ''przytępa'' jak ten kto napisał że pewnym epizodem chwaliłem się koledze czy kolegom...

ja nie używam nawet imion by ktoś taki jak ty nie miał później pola do popisu ...a pieprzenie że ''nie mam autoryzacji'' :] to już odlot...
miał tą ''autoryzację '' kiedy wymieniał imię pewnej kobiety?
dlatego post który wtedy napisałem był postem prawdziwym i to była jedyna chwila kiedy poddałem się tutaj pewnym emocjom ...jedyna :)
nawet alter,skorn czy ty nie jesteście w stanie mnie poruszyć ...

ja dzisiaj pół dnia spędziłem w Krotoszycach ...basen ,bąbelki ...udany dzień ...
a ty ? ciebie zajmowała myśl o delegacji ''redaktora'' na sprawę ...
chyba nie przemyślałaś tego co piszesz bo wyszłaś tym samym na idio.tk.ę :]

Opamiętaj się smutny mały człowieczku.
~~Rudobrunatnyrudawy Rabarbar niezalogowany
27 października 2019r. o 16:29
~~Ultramarynowa Miodunka napisał(a):
~~Kalinowykardynalski Rącznik napisał(a):
kc napisał(a): Pisałaś o mnie na poprzedniej stronie.

Co jeszcze wymyślisz na mój temat plotk
dlatego post który wtedy napisałem był postem prawdziwym i to była jedyna chwila...

ja dzisiaj pół dnia spędziłem w Krotoszycach ...basen ,bąbelki ...udany dzień ...
a ty ?

Opamiętaj się smutny mały człowieczku.

Gdzie mały to mały , u mnie xx -dzieścia , a u ciebie 9 cm czy xx -naście ,hahahaha .
Siła w spodniach ,takie czasy .
~~Bladoczerwona Irezyna niezalogowany
27 października 2019r. o 17:04
Kocham Cię Janusz chcociarz Twoje opowieści o tym co ci wisi między Twojimi nogami są pszesadzone...jusz ja najlepiej o tym wiem ;)Twoja na zawsze Donata :*
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza