Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Uważaj ...'szatan' jest wszędzie i atakuje :)

~~Myszaty Łubin niezalogowany
14 listopada 2019r. o 20:33
siedem dni będziecie tym raczeni w temacie Hyde Park ...

i nieważne jest to że teraz pisze to ''klon'' a jutro być może ''akacja'' :]

bo to widzisz korniszonie nie jest tak jak pisałeś ...sady nie są pisowskie
są sprawiedliwe ...:]
jak się czują dzisiaj ci co to wieszczyli Falco porażką ?
jak się dzisiaj czuje ten co to pisał swoje objawienia jak to Falco ''kręcił bata na siebie''?

bawiliście mnie setnie tymi ''komentarzami'' tymi swoimi ''przewidywaniami'' i dzisiaj wam za to serdecznie dziękuję ...:)

szkoda że marzenia niejakiej kc się nie spełniły ...hahahaha
emem nie ''oddelegował '' żadnego swojego dziennikarza...hahahaha
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Siwawy Koleus niezalogowany
14 listopada 2019r. o 20:53
~~Srebrzystoszara Funkia napisał(a): karczewski opuszcza willę
reszta pisowców się od niego uczy

Dlatego tak ciężko było oderwać go od koryta .
~~Srebrzystoszara Funkia niezalogowany
14 listopada 2019r. o 23:08
https://www.se.pl/wiadomosci/polityka/to-koniec-macierewicza-oszust-kompromitacja-wszystko-jest-na-pismie-aa-9haD-KbEh-7Yk2.html

trotyl czy kapiszon ?
~~Biała Sosna niezalogowany
15 listopada 2019r. o 4:34
Proboszcz z Ruszowa miał molestować dwie dziewczynki. Podczas drugiej rozprawy w sądzie pojawili się zwolennicy i przeciwnicy oskarżanego księdza. Ci pierwsi nazywają go "świętym", zaś o domniemanych ofiarach - kilkuletnich dzieciach - mówią "małe prostytutki".

KATOLIKI NIEZŁOMNE QRNA JEGO MAĆ
15 listopada 2019r. o 5:43

~~Mlecznobiały Winnik przedwczoraj o 20:05

~~Mlecznobiały Winnik

Mi nie wyjaśniaj. Wyjaśnij sobie. Sąd wszystko ustali. Zajmie się tobą i twoją mową nienawiści. Wydaje ci się, że się wykpisz? Zobaczysz.

i zobaczyłem ...hahahahahaha
~~Jaskraworuda Żurawina niezalogowany
15 listopada 2019r. o 5:57
I co zobaczyłeś? Że Pannazdzieckiem ci napluł w twarz i teraz musi przepraszać? Wielka mi rzecz. Jakby był mądrzejszy to gówno byś mu zrobił. Jaraj się dalej.
~~Kirowa Surfinia niezalogowany
15 listopada 2019r. o 6:49
~~Jaskraworuda Żurawina napisał(a): . Jakby był mądrzejszy to gówno byś mu zrobił. .

Ale nie jest ,nie był i nigdy nie będzie .
Więc bujaj się frajerze .
15 listopada 2019r. o 7:06
~~Jaskraworuda Żurawina napisał(a): I co zobaczyłeś? Że Pannazdzieckiem ci napluł w twarz i teraz musi przepraszać? Wielka mi rzecz. Jakby był mądrzejszy to gówno byś mu zrobił. Jaraj się dalej.

zobaczyłem to co tobie nie było dane ...:]
a o czym ci tu nie napiszę bo może sam zainteresowany ci to wyjaśni chociaż jestem pewien że nie ...

przegrał i teraz nawet brakuje mu ''jaj'' by przepraszać pod swoim nickiem pod którym przecież obrażał ...hahahaha

czy się nie ''jaram'' ?

ja mam pełną satysfakcję bo to JA poszedłem na ugodę i to JA wycofałem się przed sędzią z jednego punktu warunkującego ugodę ...

takim jak ty pozostaje dzisiaj tylko ronić łzy rozpaczy nad tym że ten ''nienawistny'' Falco jednak wygrał ...

wiesz co?...teraz przed jazdą do pracy kończę kawę która dzisiaj wybitnie mi smakowała ...:]

jak myślisz?...dlaczego?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza