~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): ja ''oszczercą''?.. to twój koleżka usłyszał wyrok za oszczerstwa a drugi mu się zapowiadał...
Piszesz ze mną , to o mnie pisałeś oszczercze oskarżenia , nie zasłaniaj się " moim kolegą " kolegą takim jak Ty .
O spadających tynkach pisał ten u którego robiłeś jakieś remonty .
Cały twój wpis to dziecinada , tłumaczenia i oskarżania smarkacza , nie obrażając smarkaczy .
Najbardziej fałszywym człowiekiem jesteś ty , co nie znaczy że zmieniłem zdanie o PanuM , mimo wszystkich moich zastrzeżeń co do niego twierdzę że do pięt jemu nie dorastasz .
Dopisane 18.02.2025r. o godz. 17:11:
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): ''milczałem wiedząc że kłamiesz...'' ...cały ty Lucusiu -pucusiu...
wolisz milczeć dwulicowcu niż pisać otwarcie...
Też się naucz milczeć i nie wtrącać się do porachunków nie dotyczących ciebie .
Dopisane 18.02.2025r. o godz. 17:21:
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): a jeśli już piszesz o jakichś ''spadających tynkach'' to wyjaśnię ci fantasto że NIGDZIE TAM NIE KŁADŁEM TYNKÓW...
położyłem w tej "
Tu jest dowód aby nie polecać ciebie nikomu do wykonania jakichkolwiek prac , "tzw. kuchni bardziej przypominającą kotłownię
" , napisał " fachowiec " od remontów , bardziej pasuje plotkarz obgadujący tego co wpuścił takiego " fachowca " do domu .
Dopisane 18.02.2025r. o godz. 17:24:
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): nie pajacuj Lucuś .
Ty pajacuj , bardzo zabawny jesteś z tymi swoimi wpisami .
Dobranoc " miszczu "
Dopisane 18.02.2025r. o godz. 17:26:
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): a że jesteś plotkarzem pierwszej wody to takie bzdety są ''wodą na twój młyn''
P.S , ja napiszę że jesteś plotkarzem ty odbijasz piłeczkę , tak jest w każdym przypadku , dziecinada .