Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Spotkaj się z Donaldem Trumpem
~~Brunatnożółty Groszek niezalogowany
18 lutego 2025r. o 16:41
~~Szarobrązowy Orlik napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Haha napisał(a): Angielska armia nie zapełniła by stadionu,Francuska podobnie ,mają tylko 250 czołgów , Niemiecka armia jeszcze słabsza od słabiutkiej Polskiej ,mogą sobie tylko poszczekać .Putin mówił 1000 razy był by głupi jak noga od stołu gdy by miał atakować Europę ,po co mu taki tęczowy dom wariatów ,tylko wtedy gdy oni jego zaatakują to tak im odpowie że będą tak zwiewać że się zatrzymają na wyspach Galapagos .A oni co 3 tygodnie ujawniają swój TAJNY plan że wyślą wojsko na ukrainę ,Są śmieszni i żałośni

100/100

Nie, no. Dzisiaj rano słońce Peru mówił, że tym razem co uzgodnili to się umówili i zachowają to w tajemnicy.... hahahaha....
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
18 lutego 2025r. o 17:26
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): ja ''oszczercą''?.. to twój koleżka usłyszał wyrok za oszczerstwa a drugi mu się zapowiadał...

Piszesz ze mną , to o mnie pisałeś oszczercze oskarżenia , nie zasłaniaj się " moim kolegą " kolegą takim jak Ty .
O spadających tynkach pisał ten u którego robiłeś jakieś remonty .
Cały twój wpis to dziecinada , tłumaczenia i oskarżania smarkacza , nie obrażając smarkaczy .
Najbardziej fałszywym człowiekiem jesteś ty , co nie znaczy że zmieniłem zdanie o PanuM , mimo wszystkich moich zastrzeżeń co do niego twierdzę że do pięt jemu nie dorastasz .

Dopisane 18.02.2025r. o godz. 17:11:

~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): ''milczałem wiedząc że kłamiesz...'' ...cały ty Lucusiu -pucusiu...
wolisz milczeć dwulicowcu niż pisać otwarcie...

Też się naucz milczeć i nie wtrącać się do porachunków nie dotyczących ciebie .

Dopisane 18.02.2025r. o godz. 17:21:

~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): a jeśli już piszesz o jakichś ''spadających tynkach'' to wyjaśnię ci fantasto że NIGDZIE TAM NIE KŁADŁEM TYNKÓW...
położyłem w tej "

Tu jest dowód aby nie polecać ciebie nikomu do wykonania jakichkolwiek prac , "tzw. kuchni bardziej przypominającą kotłownię
" , napisał " fachowiec " od remontów , bardziej pasuje plotkarz obgadujący tego co wpuścił takiego " fachowca " do domu .

Dopisane 18.02.2025r. o godz. 17:24:

~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): nie pajacuj Lucuś .

Ty pajacuj , bardzo zabawny jesteś z tymi swoimi wpisami .
Dobranoc " miszczu "

Dopisane 18.02.2025r. o godz. 17:26:

~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): a że jesteś plotkarzem pierwszej wody to takie bzdety są ''wodą na twój młyn''

P.S , ja napiszę że jesteś plotkarzem ty odbijasz piłeczkę , tak jest w każdym przypadku , dziecinada .
~~Jurko61 aus Deutschland niezalogowany
18 lutego 2025r. o 18:28
over...
Janusz ty zatwardziały kacap po Amerykańsku piszesz , koniec świata.
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
18 lutego 2025r. o 18:32
~~Jurko61 aus Deutschland napisał(a): over...
Janusz ty zatwardziały kacap po Amerykańsku piszesz , koniec świata.

what do you know... you sleep at your feet...
HAHAHAHAHA...
to wielkimi literami to po polsku ...zrozumiesz że śmieję się z ciebie...;D
18 lutego 2025r. o 18:35
Zgodnie z ujawnionymi danymi USA miałyby otrzymać połowę zysków z wydobycia ukraińskich surowców oraz połowę wartości "wszystkich nowych licencji przyznanych zewnętrznym podmiotom" na przyszłe wykorzystanie zasobów. Dodatkowo umowa przyznawałaby Stanom Zjednoczonym prawo pierwszeństwa przy zakupie eksportowanych minerałów.

Jest reakcja władz Ukrainy
Dziennikarze "The Telegraph" wskazali jednocześnie, że skutkiem tej umowy byłaby niemal całkowita kontrola USA nad gospodarką Ukrainy. W publikacji stwierdzono, iż oznaczałoby to "amerykańską kolonizację Ukrainy na zawsze".

Brytyjski dziennik zwraca uwagę, że Trump uważa, iż takie kroki mają na celu "uniemożliwienie wrogim stronom konfliktu czerpania zysków z odbudowy Ukrainy". Jednakże zgoda na warunki narzucone przez amerykańskiego prezydenta może w rzeczywistości wiązać się z poważnymi i niekorzystnymi konsekwencjami dla przyszłości Ukrainy.'

HAHAHAHAHAHA...
~~Płomienna Laurowiśnia niezalogowany
18 lutego 2025r. o 21:27
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): what do you know... you sleep at your feet...

what do you know... you sleep in your legs and you know big G

18 lutego 2025r. o 21:29
maybe... but thanks to this I know exactly where the G-spot is....
;d
~~Listek klonu niezalogowany
18 lutego 2025r. o 21:32
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): przeczytaj ....i zanim cokolwiek odpiszesz pomyśl o ile potrafisz ...
ja teraz śmigam jeszcze raz do STS-u bo kumpel czeka...

Jest jeszcze jakiś przygłup , co z tobą się koleguje
strasznie to pachnie dowartościowywaniem
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza