Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

17356
#FlapFlap nieaktywny
20 stycznia 2018r. o 11:25
Gazeta Wyborcza ma informatora na nowogrodzkiej:).
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
20 stycznia 2018r. o 11:35
Co dobrego zrobiło 37 senatorów, chroniąc swojego partyjnego kolegi? Chroniąc mimo opinii prokuratury, mówiącej wprost, że Kogut może mataczyć w śledztwie? Rozpiszę wnioski w kilku punktach, żeby każdy mógł dokładnie poznać straty, jakie przyniesie to głosowanie.

1. Pokazali, że część senatorów uważa, że ich partyjny kolega może być ponad prawem.

2. Zmarnowali dobrą prasę i brak problemów, które skupiła na sobie opozycja w postaci PO i Nowoczesnej.

3. Pokazali, że mogą nie ufać prokuraturze prowadzonej przez Zbigniewa Ziobro.

4. Zrównali klub PiS z klubami PO i Nowoczesnej, gdzie śmiano się z liderów, nie potrafiących utrzymać porządku i dyscypliny.

5. Zawiedli Polaków, tę część wyborców, którzy wierzyli, że tym razem będzie inaczej.
Nie jest ważne dla mnie twierdzenie wielu komentatorów że dużo głosów chroniących Koguta to głosy Senatorów PO , jest to taka sama porażka PiS jak PO i Nowoczesnej w sejmie . Aby była jasność - dalej popieram PiS .
18442
PIS-PO-PRL
20 stycznia 2018r. o 11:44
~~ ... napisał(a):
PIS-PO-PRL napisał(a): No i najważniejsze... To od czego się zaczęło :D

Czy PISowca można nazwać "lewakiem"

Lewicowiec a lewak- rozróżniajmy!

Lewicowiec- osoba, która dba i walczy o wolność, równość i sprawiedliwość społeczną. Walczy o prawa dla pracowników, polepszenie warunków pracy, broni robotników i związków zawodowych. Przykład polityka o poglądach lewicowych: Józef Piłsudski.

Lewak- . Opowiada się za rewolucją obyczajową, w tym celu, atakuje Kościół Katolicki, domaga się związków jednopłciowych, adopcji dzieci przez osoby homoseksualne. Popiera eutanazję, aborcję i in vitro. Postuluje oddanie polskiej suwerenności w ręce Unii Europejskiej. Przykład polityka o poglądach lewackich: Janusz Palikot. .......... Mam nadzieję że to wystarczy , nie we wszystkich sprawach falco podobny do Palikota ale w zdecydowanej większości ich poglądy są zbieżne dlatego uważam jego za Lewaka .

Różne definicje "lewaka" czytałem dlatego pytam. Większość osób używa tego określenia w stosunku do wszystkich, którzy mają inne poglądy niż PIS... a to błąd.
No i... Nieważne jaką definicje przytoczymy, jasnym będzie, że w sejmie nie ma prawicy. Jest centrum i lewica (z PISem na czele).

Zastosowana autokorekta

PIS=PO=PRL
~~ pisior niezalogowany
20 stycznia 2018r. o 11:58
Użyłem porównanie do osoby która na forum udowadnia że tak jest , wystarczy dla niego słowo - kościół - a on w swoim żywiole jak za czasów PZPR atakuje .
~~Pisiorku niezalogowany
20 stycznia 2018r. o 12:28
O kim konkretnie piszesz? Wyjaśnij bo coś mi tu nie pasuje
~~ pisior niezalogowany
20 stycznia 2018r. o 12:32
~~Pisiorku napisał(a): O kim konkretnie piszesz? Wyjaśnij bo coś mi tu nie pasuje
Już to wyjaśniłem - poszukaj .
~~ niezalogowany
20 stycznia 2018r. o 15:18
PIS-PO-PRL napisał(a):
~~ ... napisał(a):
PIS-PO-PRL napisał(a): No i najważniejsze... To od czego się zaczęło :D

Czy PISowca można nazwać "lewakiem"

Lewicowiec a lewak- rozróżniajmy!

Lewicowiec- osoba, która dba i walczy o wolność, równość i sprawiedliwość społeczną. Walczy o prawa dla pracowników, polepszenie warunków pracy, broni robotników i związków zawodowych. Przykład polityka o poglądach lewicowych: Józef Piłsudski.

Lewak- . Opowiada się za rewolucją obyczajową, w tym celu, atakuje Kościół Katolicki, domaga się związków jednopłciowych, adopcji dzieci przez osoby homoseksualne. Popiera eutanazję, aborcję i in vitro. Postuluje oddanie polskiej suwerenności w ręce Unii Europejskiej. Przykład polityka o poglądach lewackich: Janusz Palikot. .......... Mam nadzieję że to wystarczy , nie we wszystkich sprawach falco podobny do Palikota ale w zdecydowanej większości ich poglądy są zbieżne dlatego uważam jego za Lewaka .

Różne definicje "lewaka" czytałem dlatego pytam. Większość osób używa tego określenia w stosunku do wszystkich, którzy mają inne poglądy niż PIS... a to błąd.
No i... Nieważne jaką definicje przytoczymy, jasnym będzie, że w sejmie nie ma prawicy. Jest centrum i lewica (z PISem na czele).

przecież cała postępowa Bruksela jest zniesmaczona polskim parlamentem, w którym rzekomo nie ma lewicy

Zastosowana autokorekta

17356
#FlapFlap nieaktywny
20 stycznia 2018r. o 15:51
ślimak to ryba, a marchew jest owocem który leży na warzywach.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza