Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

2900
#falco nieaktywny
30 listopada 2018r. o 18:13
tow. jano nie masz jakiegoś obrazeczka jak to jakiejś pani ,cham Kaczyński grozi palcem ?

:]

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Złota Turzyca niezalogowany
30 listopada 2018r. o 18:26
Zima. Ślisko. Na chodniku przewróciła się staruszka. Nie może wstać, wola o pomoc. Przechodził poseł z PiS-u. Pomógł kobiecie wstać.

- Dobry człowieku - mówi do niego kobieta - jak ja się odwdzięczę? Emeryturę mam tak marną, że ledwo koniec z końcem wiążę, a sama nie mam siły, żeby coś pomóc.

- Wie pani co - mówi poseł - jak chce mi się pani odwdzięczyć, niech pani zagłosuje w kolejnych wyborach na PiS.

- Panie! Ja upadłam na dupę, a nie na głowę!

:D:D
2900
#falco nieaktywny
30 listopada 2018r. o 18:35
dzisiaj widziałem w pewnej knajpce dosyć młodego gościa w koszulce na której były kontury kaczki a pod nią napis ...
''fak de dak''

:]

~Granatowoczarna Piwonia niezalogowany
30 listopada 2018r. o 20:01
Cesarz Chin spytał swego doradcę co zwykli ludzie mówią o jego rządach.
Radca odpowiedział, że ludzie są niezadowoleni,klną i grożą buntem.
Cesarz na to: a, czyli wszystko w porządku.
Ale gdybyś się dowiedział, że ludzie się z nas śmieją to natychmiast mi melduj - bo to już będzie naprawdę groźne !
Z PiS-u właśnie coraz więcej ludzi się śmieje.
PiS-dzielce wasz koniec już bliski !!
~Ciemnoróżowa Kuningamia niezalogowany
30 listopada 2018r. o 22:04
Te cienasy. .. moze jakiś dowcip o lokalnym OP czy jak tam PO..haha rzucaj pierwszy flaco
~Bławatkowy Hiacynt niezalogowany
30 listopada 2018r. o 22:26
https://www.tvn24.pl/andrzej-zoll-wolnosc-prasy-to-fundament-demokracji,888444,s.html

Nigdy nie przypuszczałem że Polską rządzić będą ANTYPOLSCY i antyeuropejscy zdrajcy łamiący Polskie prawo, Polskie sądownictwo, wolne media i demokrację
~Ciemnoróżowa Kuningamia niezalogowany
30 listopada 2018r. o 23:02
Ty hiacynt...haha niech ci mamcia kasze zmieni bo ważność straciła rok temu.
2900
#falco nieaktywny
1 grudnia 2018r. o 10:22
''Ze spółek energetycznych już dochodzą sygnały, że w przyszłym roku chciałyby podnieść ceny energii dla konsumentów (co musi zatwierdzić URE), a przedsiębiorcom i odbiorcom instytucjonalnym ceny podnoszą już teraz. Boleśnie odczuł to Rzeszów, którego prezydentowi nie spodobał się fakt, że w rozstrzygniętym 3 października postępowaniu miastu zaoferowano cenę 0,37 zł netto za 1 kWh, czyli o 67,95 proc. wyższą niż dotychczas. Trochę mniej wzrosła cena na energię używaną do oświetlenia, w tym przypadku podwyżka wyniosła "tylko" 46 proc. Prezydent Rzeszowa, w związku z tym wystosował list do premiera Mateusza Morawieckiego, w którym skrytykował praktyki państwowych spółek energetycznych i zwrócił uwagę na wysokie apanaże ich prezesów.

Narzucanie rażąco wygórowanych cen przez państwowe spółki dodatkowo bulwersuje, gdy porównamy zarobki ich prezesów. Roczne zarobki zarządu państwowego koncernu energetycznego PGE Polska Grupa Energetyczna S.A. wynoszą: Prezes: 1,185 mln zł (średnio miesięcznie 99 tys. zł), Wiceprezesi: 1,016 mln zł oraz 1,45 mln zł ''

ten cały ''suweren '' niedługo inaczej zapieje ...
w tym też powyższy ''kuligamia'' czy jak mu tam....

to się nazywa ''dobra zmiana'' -dla prezesów z pisowskiego nadania ...
przyjdzie czas że ''suweren '' podjedzie do was taczkami ...przyjdzie ...hahahahaha

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza