M21W2 napisał(a): Pełna wypowiedź - - Beata Mazurek: jesteśmy wstrząśnięci tym, co się stało 14. 01| - Dziś prezydent Adamowicz nie jest naszym przeciwnikiem politycznym tylko jest człowiekiem, za którego się modlimy, chcemy, żeby jak najszybciej wrócił do zdrowia - mówiła Beata Mazurek. Dodała, że "taka sytuacja nie powinna mieć miejsca nigdy w stosunku do nikogo (http://www.tvn24.pl) ...... Jak nisko trzeba upaść aby tragiczne wydarzenie wykorzystywać do ataku z niecnych pobudek kogokolwiek , ,- ~~Zgniłozielona Irga , ~Burozielona Fortegilla , - co z was za ludzie - brak słów . .. ~~Turkusowa Szarotka powiększa grono - ludzi maluczkich .[
/c]Była to moja prywatna wypowiedź, a nie stanowisko Prawa i Sprawiedliwości. A to, że ja rozumiem, zupełnie nie oznacza, że popieram - tłumaczy swoje wcześniejsze wypowiedzi Beata Mazurek portalowi wpolityce.pl.
~~Krasny Kokorycz napisał(a):~~Ceglasty Czosnek napisał(a): Dlaczego ludzie "lewicy" , którzy popierają aborcję - zabijanie dzieci w łonie matki do 12 tygodnia życia jeden dzień w roku walczą i zbierają datki na ratowanie wcześniaków ???? W przypadku ciężkiego i nieodwracalnego upośledzenia płodu albo wystąpienia nieuleczalnej choroby zagrażającej jego życiu ciążę można przerwać "do chwili osiągnięcia przez płód zdolności do samodzielnego życia poza organizmem kobiety ciężarnej", co oznacza 24 tydzień ciąży. Czy sprzęt będzie służył również do leczenia dzieci z przerwanej przez człowieka ciąży czy maja do tego prawo tylko te wybrane ??
spadaj na inny portal ,to nie jest temat o aborcji ,ot nast,epny nawiedzony.
falco napisał(a):
może gdyby ciebie wyskrobano dzisiaj to forum było by lepsze i przyjazniejsze dla innych nie mając takich jak ty ''myślicieli''
falco napisał(a): ej ..oczar-k''katoliku'':)
pozwól że w odpowiedzi na twój powyższy post odpowiem lekko odwracajac twoje słowa ...
może gdyby ciebie wyskrobano dzisiaj to forum było by lepsze i przyjazniejsze dla innych nie mając takich jak ty ''myślicieli''
co ty na to?
innych chcesz ''skrobać'' a może na wyskrobanie ciebie było za pózno i stąd dzisiejsza twoja obecność na tym świecie ...:]
~~Słomkowa Choina napisał(a):M21W2 napisał(a): Pełna wypowiedź - - Beata Mazurek: jesteśmy wstrząśnięci tym, co się stało 14. 01| - Dziś prezydent Adamowicz nie jest naszym przeciwnikiem politycznym tylko jest człowiekiem, za którego się modlimy, chcemy, żeby jak najszybciej wrócił do zdrowia - mówiła Beata Mazurek. Dodała, że "taka sytuacja nie powinna mieć miejsca nigdy w stosunku do nikogo (http://www.tvn24.pl) ...... Jak nisko trzeba upaść aby tragiczne wydarzenie wykorzystywać do ataku z niecnych pobudek kogokolwiek , ,- ~~Zgniłozielona Irga , ~Burozielona Fortegilla , - co z was za ludzie - brak słów . .. ~~Turkusowa Szarotka powiększa grono - ludzi maluczkich .[Choina cytując słowa Beaty Mazurek wypowiedziane w zupełnie innym temacie nie związane z tragicznymi wydarzeniami w Gdańsku pokazujesz do czego krytykanci się posuwają - obrzydliwe .
/c]Była to moja prywatna wypowiedź, a nie stanowisko Prawa i Sprawiedliwości. A to, że ja rozumiem, zupełnie nie oznacza, że popieram - tłumaczy swoje wcześniejsze wypowiedzi Beata Mazurek portalowi wpolityce.pl.