Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~~Pomarańczowożółta Katalpa niezalogowany
17 stycznia 2019r. o 20:09
Od kaczyńskiego słowa "przepraszam" nigdy nie słyszałem i nie spodziewam się, że kiedykolwiek usłyszę. To polityk, który sukcesywnie, stopniowo wprowadza język nienawiści do polityki. Nie spodziewam się, żeby kiedykolwiek stać go było na słowo "przepraszam". Zawsze miał wytłumaczone racje, kiedy tego języka nienawiści używał - odparł Sawicki
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Pomarańczowożółta Katalpa niezalogowany
17 stycznia 2019r. o 20:14
https://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/minuta-ktora-moze-pis-drogo-kosztowac-komentarz/jgpdhps

ta minuta będzie pis i kaczyńskiego słono kosztować
2900
#falco nieaktywny
17 stycznia 2019r. o 20:17
gdybyś dzisiaj Ty czy ja opublikował ''akt zgonu'' kaczyńskiego czy dudy tu na forum ,zapewne jeszcze dzisiaj były by ''odwiedziny'' Policji ;)

jestem pewien na 100%

"bierz życie z każdym oddechem..."
~~Szary Omieg niezalogowany
17 stycznia 2019r. o 20:21
Obrzydliwy manipulant i hejter. Dlaczego nie dodasz "akt zgonu politycznego"?
~~Szkarłatnoczerwony Len niezalogowany
17 stycznia 2019r. o 20:27
falco napisał(a): gdybyś dzisiaj Ty czy ja opublikował ''akt zgonu'' kaczyńskiego czy dudy tu na forum ,zapewne jeszcze dzisiaj były by ''odwiedziny'' Policji ;)

jestem pewien na 100%

bardzo dobrze policja powinna się tobą zainteresować
2900
#falco nieaktywny
17 stycznia 2019r. o 20:34
dlaczego nie dodam?
bo do takich jak ty nie dotrze to że ''akt zgonu politycznego '' zamienił się w oryginalny akt zgonu''
milczenie w takich sprawach to przyzwolenie na kolejne takie zachowania ...ty milczysz a nawet jak widzę bronisz tego co wyprawia ta ''młodzież -tfuuuu-wszechpolska'' więc niczym się od nich nie różnisz ...
na szczęście społeczeństwo to widzi , tyle że szkoda bo dopiero śmierć Adamowicza pozwoliła im szerzej otworzyć oczy...

Dopisane 17.01.2019r. o godz. 20:34:

~~Szkarłatnoczerwony Len napisał(a):
falco napisał(a): gdybyś dzisiaj Ty czy ja opublikował ''akt zgonu'' kaczyńskiego czy dudy tu na forum ,zapewne jeszcze dzisiaj były by ''odwiedziny'' Policji ;)

jestem pewien na 100%

masz jakiś problem ze zgłoszeniem?
śmiało ...
:]

~~Szary Omieg niezalogowany
17 stycznia 2019r. o 20:36
~~Szkarłatnoczerwony Len napisał(a):

jestem pewien na 100%

I prawdopodobnie już się interesuje :)
2900
#falco nieaktywny
17 stycznia 2019r. o 20:51

Zmoderowano 18.01.2019 godz.7:50 - powód: (kazimierz)

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.