Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~~Bladofioletowy Różanecznik niezalogowany
15 lutego 2019r. o 15:02
Skoro PO kradło to dlaczego pisdzielce ich nie rozliczyli ?
A teraz sami siedzą w celach ? Bo NIKT tak nie rozkradł Polski jak pis !
Skalę pisowskiego rabunku i dewastacji kraju zrozumiemy wszyscy
ale n a ratunek Polski jest za późno
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
15 lutego 2019r. o 15:06
~~Brudnożółty Pomidor napisał(a):
M21W2 napisał(a):
~~Brunatne Przymiotno napisał(a):
M21W2 napisał(a): ~~Brunatne Przymiotno - Koniec PiS-u bliski Wyborcza niedługo opublikuje nagrania i to nie będzie kapiszon - nagrano kota Kaczyńskiego , ten wszystko powiedział .

No dobra plantatorze ,
Mów prawdę jak na katolika przystało .
Zapomniałeś , razem byliśmy w AWS , pamiętasz jak Marian stawiał nam piwo .

A tak do tematu ,mów jak to z Maryjanem ,AWS-em I Rydzykiem było .Chwal się jest czym .
Nic nie pamiętasz ja też nie , po piwie Mariana , Rydzykowi mszalne wypiłeś .
2900
#falco nieaktywny
15 lutego 2019r. o 15:14
ty tam nie pierdziel tylko napisz kogo rozpoznajesz na fotce jaką zamieściłeś kilka dni wstecz...
ilu tam ''kujdów'' naliczyłeś ? :]
masz więcej takich pamiątek w rodzinnym albumie? :]

no i napisz co wiesz o punkcie 2 z umów sierpniowych ''kombatancie '' :]

"bierz życie z każdym oddechem..."
14240
M21W2
15 lutego 2019r. o 15:38
falco napisał(a): ty tam nie pierdziel tylko napisz kogo rozpoznajesz na fotce jaką zamieściłeś kilka dni wstecz...
ilu tam ''kujdów'' naliczyłeś ? :]
masz więcej takich pamiątek w rodzinnym albumie? :]

no i napisz co wiesz o punkcie 2 z umów sierpniowych ''kombatancie '' :]
Na tej fotce są ci za których plecami stałeś Ty i Tobie podobni . Zajrzyj do Twojego albumu , na pewno będzie mnóstwo mundurowych . Kujda pracował dla tych których wspierasz i bronisz . Punkt 2 ) Zagwarantowanie prawa do strajku oraz bezpieczeństwa strajkującym i osobom wspomagającym. Zaspokojona ciekawość manipulancie . Jeszcze raz - oto obrońcy Falco .[img=1550241495_4szcnhy.jpg]
2900
#falco nieaktywny
15 lutego 2019r. o 15:55
ty się baczniej rozejrzyj po własnych szeregach ;)
jesteś zaproszony na obchody rocznicy ''s''?
przewidujesz dostać chociaż jakiś dyplom albo laurkę?

oj ''kombatancie '' :]
trudno ci napisać jak widzę o ustaleniach sierpniowych i ja to rozumiem ...
wstyd ci ,wstyd ... :]
i jest czego bo sam przykładałeś do tego rękę ;)
pośrednio ale to nie umniejsza winy twojej i twoich kolesi

wasze niekończące się strajki zaowocowały tym że kraj popadł w kryzys i gospodarczy i społeczny ...
wstyd dzisiaj powinieneś odczuwać tym większy że nie potrafisz się przyznać do błędu który dzisiaj wleczesz za sobą jako osobisty ''balast'' :]

ja się nie mam czego wstydzić ...nie ściskałem ręki Wałęsy i nie wierzyłem w te jego ''idee'' jak i jego 100 milionów :]

~~Brunatnoszary Kopytnik niezalogowany
15 lutego 2019r. o 18:02
brzydka mordka wciąż publicznie się masturbuje
211
skorn
15 lutego 2019r. o 18:02
"niekończące się strajki zaowocowały tym że kraj popadł w kryzys i gospodarczy i społeczny"

Bo wczesniej to wszystko było w porządku. Tylko te strajki wszystko zepsuły.

Siedziałeś resortowy kmiotku pod ochroną ojca pilnującego zamordyzmu, to mogłeś mieć wszystko w dupie. : )

<i>
2900
#falco nieaktywny
15 lutego 2019r. o 18:53
'' Komuna nie dała im za młodu w kość. Mieli bogate, szczęśliwe, bezpieczne dzieciństwo w kraju wielkiej biedy i nierówności. „Nie byliśmy prześladowani, ale nigdy nie miałem cienia wątpliwości, po czyjej stronie jest historyczna racja.” Solidarnościowy opozycjonista, Piotr Piętak podkreśla, że ani razu nie spotkał Jarosława Kaczyńskiego „na wspólnych zebraniach” w konspiracji. W grudniu 1981 roku za rozrzucanie ulotek dostawało się 10 lat, a Jarosław Kaczyński chwali się wszem i wobec, że coś podpisywał w UB. Jarosław Kaczyński i jego otoczenie, niewiele mające wspólnego z konspiracją – od połowy lat 80. pozostawało pod ścisłą kontrolą służb specjalnych PRL.''

:]

a pózniej willa żoliborska i kariera filmowa...
nomen omen - w roli złodziei:]

i jak tu nie wierzyć w mądrości ludowe -''czym skorupka za młodu nasiąknie ...'' hahahaha

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza