Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~~Bladofioletowy Różanecznik niezalogowany
16 lutego 2019r. o 11:31

Może Polica Austriacka wystosuje europejski nakaz zatrzymania kryształka

Panie Giertych - do dzieła!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
16 lutego 2019r. o 11:48
M21W2 napisał(a):
falco napisał(a): ty mi tu z porównaniami nie jedz tylko napisz co z pnk.2 ustaleń sierpniowych

wiesz już coś o KKK?

czy nie masz czasu bo jesteś w ''żałobie'' po Olszewskim ?
:}
Falcuś ja tylko dementuję Twoje kłamstwa , w temacie o Radomiu wszystko wyjaśnione odnośnie KKK Solidarność , jak masz coś innego na myśli to napisz , mam czas , msza w intencji Jana Olszewskiego o godz . 18 ,00 , Wyjaśnij o co chodzi z tym PNK.2

oszuście propagandowy :]
to ze ty masz czas nie znaczy ze ja go mam

kłamstwo mi zarzucasz ?a niby jakie?...twoja wierchuszka spotkała się tam nie po to by cokolwiek zrobić dla robotników tylko aby ci wzniecili strajk generalny
czyż nie?
robotnik miał być tam tylko narzędziem by solidaruchy dorwali się do władzy

a co do Olszewskiego
to twój autorytet?...proste pytanie

pnk.2 to dla ciebie coś niezrozumiałego?...nie kumam ...
ty taki wielki ''solidarnościowiec'' nie potrafisz napisać co ten punkt zawierał?
:]

facet ...ty do mnie piszesz o manipulacji? :]

a te przedruki propagandowe zachowaj dla korniszona ...on może się na to złapie :]

"bierz życie z każdym oddechem..."
14240
M21W2
16 lutego 2019r. o 11:56
~~Czerwona Dąbrówka , Pompeo powiedział -. – Doceniamy wagę rozwiązywania przez Polskę nierozstrzygniętych kwestii z przeszłości i namawiam moich polskich kolegów, aby poczynili postępy w zakresie kompleksowego ustawodawstwa dotyczącego restytucji mienia prywatnego dla osób, które utraciły nieruchomości w dobie Holocaustu . Ustawa zobowiązuje do tego aby amerykańska dyplomacja wspierała działania w sprawie odzyskania mienia prywatnych osób które utracili podczas Holokaustu lub w czasie rządów komunistycznych . Departament Stanu ma sporządzić raport w tej sprawie i wykazać jak wygląda stan prawny i praktyka zwrotów . Jakbyś przypomniał sobie kto dokonał Holokaustu ( Niemcy ) i ile lat jest tan problem rozwiązywany to byś nie pisał o jakiejś totalnej kompromitacji . To co żydzi o nas mówili i mówią jest prostowane i nie świadczy o niczym innym https://www.se.pl/wiadomosci/polska/radosaw-sikorski-juz-raz-zapacilismy-za-zydowskie-majatki-aa-7uZg-MErc-kyPm.htmltylko braku ich wiedzy lub jakąś ich grą . Tu masz wypowiedź Sikorskiego ..............

2900
#falco nieaktywny
16 lutego 2019r. o 12:02
o proszę ...już kitę podkuliłeś ...hahahaha

19709
#Anonim19709 nieaktywny
16 lutego 2019r. o 12:06
[img=1550315184_iv6wf0h.jpg]
~~Jaskrawozielona Gunera niezalogowany
16 lutego 2019r. o 12:07
falco napisał(a): o proszę ...już kitę podkuliłeś ...hahahaha

cham pospolity resortowe dziecko
19709
#Anonim19709 nieaktywny
16 lutego 2019r. o 12:09
[img=1550315379_0syg2bq.jpg]
2900
#falco nieaktywny
16 lutego 2019r. o 12:09
hahahaha...
pomoc przybyła :]

ten sondaż jak i ''sondażownię'' możesz sobie o kant dupeczki rozbić ...
sondaż nie może niczego innego pokazać skoro jest opłacany z kasy rządowej ale takie coś do ciebie nie dociera :]

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza