~~Żółtawozielona Gynostemma napisał(a): kolejny złodziej z PO zatrzymany na gorącym uczynku ale to już nikogo nie dziwi PO to samo dobro hahhahahhaha
~~Płowobrunatna Kolczurka napisał(a): Posłuchajcie mnie - Sławka Neumanna ,bo powtarzać nie będę, psia mać, sytuacja jest beznadziejna, podpowiadam, jak trzeba grać. Więc jedna jest k.... zasada: Jesteś z PO to cię bronię, Nie jesteś? W d.... mam! Spadaj! I dni twe są policzone. Bo jeden jest k.... priorytet dla sądów co muszą być wolne: Jeśli masz w PO autorytet Możesz spać spokojnie. Gdyż jeden jest k.... kierunek, co cel nam wyznacza na wieki, tam pchamy swej dumy ładunek, jak zrzut bez kontroli do rzeki. Bo jedno jest k.... marzenie i jedna jest pospolita - myśl nasza - świerzbiąca codziennie : że trzeba odzyskać koryta. I jeden jest k.... Schetyna, choć ręce ma dwie. Obie lewe. I ty jesteś partio jedyna, Platformo, ty ze mnie , ja z ciebie. A skoro tak wszystko jest jedne, to jedna też k.... jest prawda, że ciężko z nim, ale przecież jeszcze gorzej jest - bez Donalda.Więc trzeba się będzie dogadać, nasz wodzu co ręce umywasz, pamiętaj jest jedna zasada: Bez nas, k... , chłopie- przegrywasz. Sędziowie, prawnicy, esbecy, eksperci, k.... medialni, bez tego " Kierownik " niestety przestaje być nietykalny. Więc siodłaj prawnika i wracaj, gdy przyszła ta czarna godzina / załączamy rybkę z Wisły / Twoja Obywatelska " Rodzina"
~~Rudobrązowy Suchodrzew napisał(a): https://www.tvn24.pl/oskarzenia-wobec-abp-slawoja-leszka-glodzia-oswiadczenie-kaplanow-z-archidiecezji-gdanskiej,981558,s.html
pislamiści zniszczyli Kościół