Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~~Zszarzała Godecja niezalogowany
14 listopada 2019r. o 18:02
~~Rumiana Inkarwilla napisał(a): ale ja nie głosowałem na Czarzastego!!!!!! :]

Małgorzata Szmajdzińska Przynależność do partii: członek partii politycznej: Sojusz Lewicy Demokratycznej

Włodzimierz Czarzasty przewodniczący partii politycznej: Sojusz Lewicy Demokratycznej

głosując na kogoś z jego partii jednocześnie oddawałeś głos na niego

Zastosowana autokorekta

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Rumiana Inkarwilla niezalogowany
14 listopada 2019r. o 18:06
ciekawe ...
a krzyżyk stawiałem nie przy Czarzastym a o niego konkretnie chodziło kłamczuszkowi korniszonkowi ...

dobra ...popiszcie sobie a ja pooglądam ''tak jest '' w tvn 24 :]
~~Zszarzała Godecja niezalogowany
14 listopada 2019r. o 18:12
idąc twoim tokiem myślenia ci co głosowali na ludzi z PIS nie głosowali na partię Kaczyńskiego, co za ...

Zastosowana autokorekta

~~Płowoszary Omieg niezalogowany
14 listopada 2019r. o 18:13
Korniszonie cnotliwy dlaczego ; ?

,,PIS podnosi akcyzę na alkohol i papierosy

Z uzasadnienia wynika, że wzrost stawki na alkohol etylowy może oznaczać wzrost ceny półlitrowej butelki wódki o mocy 40 proc. o ok. 1,14 zł (z VAT-em ok. 1,4 zł). Zmiana akcyzy na piwo może oznaczać wzrost ceny półlitrowej puszki tego napoju (o ekstrakcie 12 st. Plato) o ok. 0,05 zł (z VAT-em ok. 0,06 zł).

Wina o poj. 0,75 l mogą podrożeć o ok. 0,12 zł (z VAT-em ok. 0,15 zł), a napoje fermentowane, np. wina owocowe o poj. 0,75 l o ok. 0,12 zł (z VAT-em ok. 0,15 zł). Natomiast tzw. wyroby pośrednie, np. wina porto o poj. 0,5 l mogą zdrożeć o ok. 0,16 zł (z VAT-em ok. 0,20 zł)''

Głosowałem na SLD ,jestem fanem prok . Piotrowicza .
~~Żółtawozielona Gynostemma niezalogowany
14 listopada 2019r. o 18:19
to jest śmiech a nie podwyżka piwo 20 lat temu płaciłem 2 zeta teraz też 2 zeta a zarobki poszły o 300% a może i 400% to są fakty pisze o cenach sklepowych
~~Żółtawozielona Gynostemma niezalogowany
14 listopada 2019r. o 18:22
tak samo te mandaty 200zł 500zł to jest śmiech na sali a 2000 koła 5000 tysięcy to może coś by zmieniło z tymi pijakami
~~Marchewkowy Rokitnik niezalogowany
14 listopada 2019r. o 18:26
Napisz Falco na kogo głosowałeś i utniesz temat. Co wstydzisz się swojego wyboru? Aha, a potem napisz co z tym paliwem. Kurna posłuchałem cię, na drugi dzień po wyborach napełniłem wszystkie baniaki, nawet nocnik, bo miało podrożeć, a tu nic. Chłopie. Nocnik jest mi potrzebny to powiedz podrożeje, czy nie ?
~~Rumiana Inkarwilla niezalogowany
14 listopada 2019r. o 19:04
no...po programie :]
rokitniku ...ja zaraz po wyborach napisałem -oddałem głos na Panią Szmajdzińską

kumasz?...na konkretne nazwisko nie na działaczkę polityczną

ze zrozumieniem tego ma skorn piszący jakieś brednie o tym że głosowałem na Czarzastego ...
skornowi z łatwością przychodzi zarzucać komuś kłamstwa a swoich nie zauważa...;)

ciekawe czy mówi coś korniszonowi nazwisko Kałuża ... konkretnie Wojciech Kałuża
człowiek który zaraz po wyborach ''sprzedał się '' jak to ludzie piszą niczym ''ostatnia dziw...''
do takiego skorna nie trafiają pewne słowa ,pewne spostrzeżenia jakie mają inni ...

stąd będzie bronił swoich ''racji'' poprzez unikanie odpowiedzi ...taki swoisty ''struś'' chowający głowę w piasek

o jakie to paliwo ciągle mnie wypytujesz?
czy ja o czymś takim gdzieś pisałem ?
chociaż mam przeczucie że w nowym roku ,zaraz po podwyżkach za energię , paliwo też podrożeje ...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza