Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~~Siwawy Koleus niezalogowany
14 listopada 2019r. o 19:30
~~Marchewkowy Rokitnik napisał(a): Napisz Falco na kogo głosowałeś i utniesz temat. Co wstydzisz się swojego wyboru? Aha, a potem napisz co z tym paliwem. Kurna posłuchałem cię, na drugi dzień po wyborach napełniłem wszystkie baniaki, nawet nocnik, bo miało podrożeć, a tu nic. Chłopie. Nocnik jest mi potrzebny to powiedz podrożeje, czy nie ?

Tobie potrzebny jest psychiatra a nie nocnik chyba żeby wylać ci szczochy na łepetynę .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Marchewkowy Rokitnik niezalogowany
14 listopada 2019r. o 19:44
Widzisz Falco jak łatwo można manipulować ludźmi. Facetowi aż ciśnienie skoczyło . A co do podwyżek to nie raz pisałeś tu o pietruszce paliwie itp. Ale tyle tego piszesz, że pewnie zapomniałeś. A teraz dla równowagi napisz coś dobrego o PIS. Np. że od 1 listopada na listę refundowanych leków weszły leki na cukrzycę , raka jelita grubego, leki kardiologiczne i wiele innych. To też wg. ciebie rozdawnictwo i złe?
13926
qwax_
14 listopada 2019r. o 19:50
[img=1573757357_jlvn41x.png]
[img=1573757378_ftffhaq.png]

„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii. ***** ***
~~Ciemnobursztynowy Miskant niezalogowany
14 listopada 2019r. o 20:11
~~Rumiana Inkarwilla napisał(a): ciekawe ...
a krzyżyk stawiałem nie przy Czarzastym a o niego konkretnie chodziło kłamczuszkowi korniszonkowi ...

dobra ...popiszcie sobie a ja pooglądam ''tak jest '' w tvn 24 :]

miły pan scheiber albo jakoś tak. napomknął, że buchną 10 MLD PLN-ów z funduszu solidarnościowego - gwarancji emerytur dla przyszłych emerytów i dadzą 13-ta emeryturę tym obecnym :).

zapytany o to powiedział- pożyczymy ale kur.a kiedy oddadzą to zapomniał powiedzieć :) akcyza cyk do góry, kilkanaście MLD buchniete z OFE, teraz następne 10 mld, zniesienie 30-to krotności składki następne kilka mld-ów...

nie ważne, że za kilkadziesiąt lat ten co teraz mu zabiorą nie dostanie nic...poparcie tu i teraz się liczy...rządzi nami TYPOWY KOMUCH kulawy.
~~Siwawy Koleus niezalogowany
14 listopada 2019r. o 20:28
~~Żółtawozielona Gynostemma napisał(a): tak samo te mandaty 200zł 500zł to jest śmiech na sali a 2000 koła 5000 tysięcy to może coś by zmieniło z tymi pijakami

Chciałbym żeby ciebie głupi cwaniaku Policjant lub Straż Miejska złapali jak przechodzisz w niedozwolonym miejscu przez jezdnię i dali ci mandat 2000 ciekawe czy dalej byś tak głupio szczekał ?
211
skorn
14 listopada 2019r. o 22:06
~~Alabastrowy Rokitnik napisał(a):
skorn napisał(a):
~~Alabastrowy Rokitnik napisał(a):
skorn napisał(a): Przecież ten "antysystemowiec" głosował na Czarzastego. Skleroza zapomniała juz o aferach SLD : )

jak widzę nadal błąkasz się w swoim świecie fantasy :]
a gdzie to wyczytałeś że niby głosowałem na Czarzastego( nawiasem mówiąc mądry gość)

głosowałes na SLD czy nie?

mógłbym ci odpowiedzieć w ten sposób:)
zacznę odpowiadać na twoje pytania jak ty zaczniesz na moje ...;)

ale na to ci odpowiem ... nie

: )

<i>
~~Srebrzystoszara Funkia niezalogowany
14 listopada 2019r. o 22:42
pis dopuścił się zamachu na żelazny elektorat pis

czyli akcyza na alkohol i papierosy ostro w górę !
~~Żółtawozielona Gynostemma niezalogowany
14 listopada 2019r. o 22:49
1,40 na flaszce i 40 gr na piwie no od jutra nie pije hahahahaha
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza