M21W2 napisał(a):~~Rudawobrązowa Hortensja napisał(a): czyżby tvpis zbojkotowało również zaprzysiężenie jakiego dokonał ostatnio duda?PiS niezbyt dobrze rozpoczął nową kadencję w Sejmie , zagłosowali za Czarzastym na Wice-marszałka oraz wybrali skrajnie lewicową Magdalenę Biejat z partii Razem na przewodniczącą komisji rodziny . Dla mnie osobiście wybór Piotrowicza który przez wyborców nie został wybrany do sejmu też nie przynosi chwały PiS-owi tak samo jak Tobie pisanie o własnej ojczyźnie - to chory kraj .
cichą nocą ?
zawsze taki nadęty medialnie a tu jak zwykły szarak czmychnął pod osłonę nocy ...hahahaha
jaki prezydent takie państwo :]
nadęte sztucznym ''patriotyzmem ''a w środku pustka ...
poprzez pryzmat tych całych ''elyt'' można jednoznacznie stwierdzić -to chory kraj :]
Pannazdzieckiem napisał(a): Mi też się Pis nie podoba , szczególnie ze względu na nowego ministra łod finansów , jak Rostowski przywieziony w reklamówce z City of London . Tracę nadzieję na to , że mój wnuczek będzie miał gdzie żyć. Miłego popołudnia Wam życzę :)Większość wyborców nie chce powrotu do tego co było , totalna opozycja poza rządzą władzy nie ma nic konkretnego do zaoferowania . Falco pisał - wróci Tusk to zrobi porządek , zapewne Tusk uznał że takiego bałaganu jaki pozostawił nie jest w stanie posprzątać , PiS mimo błędów jakoś sobie z tym radzi . Więcej optymizmu Piotrze .
~~Rudawobrązowa Hortensja napisał(a): moja ojczyzna to wierzby płaczące nad brzegiem ruczaju ,to bociany zakładające na strzechach domów ...Odpowiem tylko na jedno , nie chcę być anonimowym kwiatkiem lub tchórzem strzelającym z ukrycia . Nadali mi rodzice imię Lucjan a po ojcu nazwisko Złotkowski .
moja ojczyzna to kłębuszki chmur leniwie płynące po błękicie nieba ...
moja ojczyzna to niebo przyozdobione po deszczu cudownie barwną kolorową tęczą ...
teraz lepiej?
moją ojczyzną nie jest kraj z twojej ''bajki''
gdzie oszustwo i populizm ma na celu jedno - dorwanie się jakiegoś ''krzaka'' czy śniadka do ''koryta''
twój ''świat'' takim jakim go widzisz nie jest i nie będzie moim ...
może dlatego że ja swoim psom nie każę haftować ręczniczków a swoje rachunki płacę ...
całkiem nieźle ostatnio próbowałes się ''wypromować'' kierując kogoś do jakiejś encyklopedii ..;)
a po co?...przecież jesteś na FB ...;)
~~Żółtawozielona Gynostemma napisał(a): 12 grudnia wychodzi książka malarza kominów jak będzie w biedronce za 5 zeta to może wezmę hahahahSzkoda nawet 5 zeta , już ją streścił , pieniądze które wypłaca w formie wsparcia socjalnego rząd PiS-u zostały wypracowane w czasach jego i Kopacz rządów , Tusk jednym słowem to wujek SAMO DOBRO .
M21W2 napisał(a):Pannazdzieckiem napisał(a): Mi też się Pis nie podoba , szczególnie ze względu na nowego ministra łod finansów , jak Rostowski przywieziony w reklamówce z City of London . Tracę nadzieję na to , że mój wnuczek będzie miał gdzie żyć. Miłego popołudnia Wam życzę :)Większość wyborców nie chce powrotu do tego co było , totalna opozycja poza rządzą władzy nie ma nic konkretnego do zaoferowania . Falco pisał - wróci Tusk to zrobi porządek , zapewne Tusk uznał że takiego bałaganu jaki pozostawił nie jest w stanie posprzątać , PiS mimo błędów jakoś sobie z tym radzi . Więcej optymizmu Piotrze .
Zastosowana autokorekta