Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~~Brązowozłoty Zawciąg niezalogowany
3 stycznia 2020r. o 18:22
skorn napisał(a): Skrytobójstwo to z pewnością tradycja obca Rosji carskiej i ZSRR...Co wyprawiali Lenin, Stalin, Beria.

Bez komentarza.

Czy w Rosji impeachment prezydenta jest możliwy? Ktos sobie wyobraża usunięcie władka ze stolca na drodze pokojowej? : )

no nie...

może inaczej ...tamta Rosja ,Stalin itd to nie ''demokracja''

a dzisiejsze USA to ponoć kraj DEMOKRATYCZNY ...

żadnego dyktatora nie usuniesz ze stanowiska pokojowo ...

przyrównanie carskiej Rosji do demokratycznego-hahaha- dzisiaj usa to kula w płot...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3 stycznia 2020r. o 18:23

3 stycznia 2020r. o 18:25
no...

2161
#fobiak nieaktywny
3 stycznia 2020r. o 18:28
skorn napisał(a):
fobiak napisał(a): ciekawi mnie skad u ciebie taka nienawisc do slowian?

Bez sensu. Nienawiść, ale do władzy o zapędach autorytarnych.

Ale może ty odpowiesz na pytanie, które zadałem wczesniej: jakby dziś wyglądała Europa, gdyby wojnę wygrał samodzielnie ZSRR a USA pozostałyby neutralne? Byłaby powtórka z 1920 r. i eksport komunizmu na Zachód?

nie bede gdybal, dopoki nie zapoznasz sie z ta mapka, tam juz jest pokazany podzial swiata. sowieci nie mogli sami wygrac tej wojny, gdyby nie usa i ich pomoc militarna dla zsrr, hitler by ich pokonal.
gdybaniem daleko nie zajedziesz
3 stycznia 2020r. o 18:32
Aa ja to obejrzałem do połowy ..ale później dokończę
211
skorn
3 stycznia 2020r. o 18:45
~~Brązowozłoty Zawciąg napisał(a):

Dzisiejsza Rosja to też ponoć kraj demokratyczny. Więc pytam, czy Władka można usunąć na drodze pokojowej? Czy można chociaż zmusić go, by tłumaczył się parlamentem, tak jak swego czasu Bill Clinton a teraz pewnie Trump?

Nie wydaje mi się. Dlatego wolę USA niz Rosję. Dać władzę człowiekowi, który nie odpowiada przed nikim? Nie chciałbym zobaczyć świata, w którym Rosja zajmuje miejsce USA.

Co zrobiłby Putin, gdyby miał możliwości i środki takie, jak dzisiaj ma prezydent USA?

<i>
2161
#fobiak nieaktywny
3 stycznia 2020r. o 19:34
skorn napisał(a):
~~Brązowozłoty Zawciąg napisał(a):

Dzisiejsza Rosja to też ponoć kraj demokratyczny. Więc pytam, czy Władka można usunąć na drodze pokojowej? Czy można chociaż zmusić go, by tłumaczył się parlamentem, tak jak swego czasu Bill Clinton a teraz pewnie Trump?

Nie wydaje mi się. Dlatego wolę USA niz Rosję. Dać władzę człowiekowi, który nie odpowiada przed nikim? Nie chciałbym zobaczyć świata, w którym Rosja zajmuje miejsce USA.

Co zrobiłby Putin, gdyby miał możliwości i środki takie, jak dzisiaj ma prezydent USA?

dlaczego go chcesz usunac, jak nie byles w stanie usunac, bolka, olka, jarka i andrzejka.
jesli myslisz, ze putin nie ma srodkow i mozliwosci to nie wiem kto cie podlaczyl net, bo twoja gadka pochodzi z czasow powojennych. powielasz gloopiego korwina z lat 90-tych.
a o demokracji nie pitol bo nie ma czegos takiego ani dla mnie ani dla ciebie.
nie bierzesz udzialu w zadnym powaznym wydarzeniu politycznym, nie masz wplywu na decyzje o nim. od ciebie nic nie zalezy i nie bierzesz udzialu w plenarnej debacie, poslowie robia to co chca a nie to co ty chcesz.
opisz mi jak wyglada twoja demokracja, yankee nie ma nic do gadania u siebie a ponoc ma demokracje.
3 stycznia 2020r. o 19:44
rozmawiać o demokracji ?
pokażcie mi jeden kraj na świecie-JEDEN- gdzie jest demokracja w prawdziwie tego słowa znaczeniu ...
przecież ''demokracja'' to nic innego jak kolejny system...
ale miejsca na ''demos'' ;) w nim kompletnie nie ma ...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza