skorn napisał(a): ~~Brązowozłoty Zawciąg napisał(a):
a dzisiejsze USA to ponoć kraj DEMOKRATYCZNY ...
żadnego dyktatora nie usuniesz ze stanowiska pokojowo ...
Dzisiejsza Rosja to też ponoć kraj demokratyczny. Więc pytam, czy Władka można usunąć na drodze pokojowej? Czy można chociaż zmusić go, by tłumaczył się parlamentem, tak jak swego czasu Bill Clinton a teraz pewnie Trump?
Nie wydaje mi się. Dlatego wolę USA niz Rosję. Dać władzę człowiekowi, który nie odpowiada przed nikim? Nie chciałbym zobaczyć świata, w którym Rosja zajmuje miejsce USA.
Co zrobiłby Putin, gdyby miał możliwości i środki takie, jak dzisiaj ma prezydent USA?
dlaczego go chcesz usunac, jak nie byles w stanie usunac, bolka, olka, jarka i andrzejka.
jesli myslisz, ze putin nie ma srodkow i mozliwosci to nie wiem kto cie podlaczyl net, bo twoja gadka pochodzi z czasow powojennych. powielasz gloopiego korwina z lat 90-tych.
a o demokracji nie pitol bo nie ma czegos takiego ani dla mnie ani dla ciebie.
nie bierzesz udzialu w zadnym powaznym wydarzeniu politycznym, nie masz wplywu na decyzje o nim. od ciebie nic nie zalezy i nie bierzesz udzialu w plenarnej debacie, poslowie robia to co chca a nie to co ty chcesz.
opisz mi jak wyglada twoja demokracja, yankee nie ma nic do gadania u siebie a ponoc ma demokracje.