Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~~Brązowozłoty Zawciąg niezalogowany
3 stycznia 2020r. o 19:46
~~Pożółkła Perowskia napisał(a): Cześć panowie, mam na imie Monika 25 lat. Chętnie poznam normalnego faceta. Nie szukam sponsora, nie interesuje mnie jakie masz zarobki, samochód itp. Przede wszystkim cenię kulturę osobistą i poczucie humoru, wygląd dla mnie to sprawa drugorzędna. Zainteresowane osoby zapraszam do kontaktu. Więcej moich zdjęć można zobaczyć na moim profilu : https://wyspakobiet.eu/monia25

cześć Moniczka:)

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Fiołkowa Kanna niezalogowany
3 stycznia 2020r. o 20:19
skorn napisał(a): Dobrze że po II wś. USA zepchnęły Rosję do defensywy. Lepszy porządek utrzymywany przez największa demokrację światową, nawet pełną wad, niż pseudodemokrację, gdzie w każdych wyborach wygrywa ten sam osobnik, bo przeciwnicy lądują w łagrach i gdzie morduje się dziennikarzy niechętnych władzy na zlecenie tejże.

Mandat do swojego imperializmu USA dostały od całego świata zachodniego, który bez pomocy tychże II wś. by nie wygrał.

Ale poteoryzujmy. Zastanawialiście się kiedyś, jakby dziś wyglądała Europa, gdyby wojnę wygrał samodzielnie ZSRR?

Ja się zastanawiałem Młody Padawanie i doszedłem do wniosku , że żydokomuna osiągnęła połowiczny cel , a mianowicie , że rządzą tylko połową lemingów zebranych w eurokołchozie .

Myślę sobie tak , że trzeba czytać starożytne knigi , żeby zrozumieć dlaczego nie chcesz rządzić Młody Padawanie. Znam wielu , którzy chcą ... nie personalnie , ale mentalnie ...

Imć Pan Suworow pisał o Soso Dzugaaszwili , że milion spadochroniarzy wypuści na zachód i tak było . Hitler nie miał wyjścia . Nie to żebym był neonazistą :D

Ale nie obrażaj Putlera . Gdybyśmy mieli takiego Putlera zamiast Dudy i całej reszty tej " łelitty " to być może nie martwił bym się o los swoich dzieci i wnucząt :)

Panna już chyba polezie spać , ja stary alkoholik i złodziej . Głupiec i kmiot etc, etc. ... jak mawia pan Janusz TEE :D

:)
~~Bananowa Metasekwoja niezalogowany
3 stycznia 2020r. o 20:30
prezes spał do południa w stanie wojennym
za to jest doświadczony w wojence wewnętrznej
teraz może wykazać się w wojnie z Iranem
~~Grafitowa Niezapominajka niezalogowany
3 stycznia 2020r. o 20:51
~~Bananowa Metasekwoja napisał(a): prezes spał do południa w stanie wojennym
za to jest doświadczony w wojence wewnętrznej
teraz może wykazać się w wojnie z Iranem

Myślę ,że jeszcze jest czas na refleksję opozycji i przekonanie Donalda Tuska na kandydowanie i wygranie wyborów prezydenckich z obecną marionetką Kaczyńskiego >
~~Brązowozłoty Zawciąg niezalogowany
3 stycznia 2020r. o 20:53
a to dobre....hahahahaha

kiedy zaistniał tu kiedyś temat o Ukrainie i ''majdanie''
kiedy darłem ''łacha'' z tego nawoływania przez takiego jednego oszołoma do palenia świec w oknach
kiedy pisałem wprost że Polsce przydał by się taki nasz ''rodzimy '' Putin wyzywano mnie tu od najgorszych ...hahahaha
i proszę ...jak tu nie pisać że istnieje coś takiego jak ewolucja ...
przecież dzięki niej zleźliśmy też drzew...;)

11445
PanM
3 stycznia 2020r. o 21:01
fobiak napisał(a):
skorn napisał(a):
~~Brązowozłoty Zawciąg napisał(a):

a dzisiejsze USA to ponoć kraj DEMOKRATYCZNY ...

żadnego dyktatora nie usuniesz ze stanowiska pokojowo ...

Dzisiejsza Rosja to też ponoć kraj demokratyczny. Więc pytam, czy Władka można usunąć na drodze pokojowej? Czy można chociaż zmusić go, by tłumaczył się parlamentem, tak jak swego czasu Bill Clinton a teraz pewnie Trump?

Nie wydaje mi się. Dlatego wolę USA niz Rosję. Dać władzę człowiekowi, który nie odpowiada przed nikim? Nie chciałbym zobaczyć świata, w którym Rosja zajmuje miejsce USA.

Co zrobiłby Putin, gdyby miał możliwości i środki takie, jak dzisiaj ma prezydent USA?

dlaczego go chcesz usunac, jak nie byles w stanie usunac, bolka, olka, jarka i andrzejka.
jesli myslisz, ze putin nie ma srodkow i mozliwosci to nie wiem kto cie podlaczyl net, bo twoja gadka pochodzi z czasow powojennych. powielasz gloopiego korwina z lat 90-tych.
a o demokracji nie pitol bo nie ma czegos takiego ani dla mnie ani dla ciebie.
nie bierzesz udzialu w zadnym powaznym wydarzeniu politycznym, nie masz wplywu na decyzje o nim. od ciebie nic nie zalezy i nie bierzesz udzialu w plenarnej debacie, poslowie robia to co chca a nie to co ty chcesz.
opisz mi jak wyglada twoja demokracja, yankee nie ma nic do gadania u siebie a ponoc ma demokracje.

W praktyce mamy od 74 lat partyjny totalitaryzm przypudrowany ochłapami socjalu.
Głos raz na cztery lata a potem morda w kubeł.[img=1578081696_oodx9tj.png]

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
~~Zzieleniały Czosnek niezalogowany
3 stycznia 2020r. o 21:10
Pisiory to komuchy do kwadratu .
Kłamią tak samo jak ruskie parszywce
~~Fiołkowa Kanna niezalogowany
3 stycznia 2020r. o 21:13
Ewolucja po pojęcie prawdziwe , a jednocześnie abstrakcyjne Głupia Papugo . Ewoluować może Wszechświat w każdym aspekcie egzystencji , czyli Stwórca . My możemy na trzecim pułapie egzystencji jedynie mielić pożywienie dzięki bakteriom w jelitach . Kiedy będziesz już na siódmym pułapie ... teorii względności , kiedy będziesz już PROMIENIEM , czyli Energią tworzenia , to daj znać :)

ps. Fobiczny , czy na pewno musisz się Tym ekscytować ?

Dobranoc :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza