skorn napisał(a): fobiak napisał(a): jesli myslisz, ze putin nie ma srodkow i mozliwosci to nie wiem kto cie podlaczyl net, bo twoja gadka pochodzi z czasow powojennych
Gdyby miał, to jego bazy wojskowe byłby rozsiane po całym świecie, nie amerykańskie.
Być może , ale myślę sobie , że Putler i Ruscy dzisiaj to już nie hegemon tylko , nadzieja dla tej nieszczęśliwej , pięknej Planety. Gdyby miał Młody Padawanie , a ma , wierz mi ... tylko , że cichaczem :)
Ale nie zależy Mu na ... " totalnej rozgrywce " pomimo udziałów w City of London . To właśnie Trampek wraz z żydowskimi gremiami , kontynuując politykę ekspansji , jak wcześniej Busz i Obama robią Putlerowi koło pióra. Wqurwia mnie to , że nierząd Pislanderów chce z Polski uczynić amfiteatr trzeciej światowej , bo Putler nie będzie miał skrupułów , a lubię faceta i na jego miejscu zrobił bym dokładnie to samo . Miejmy nadzieję , że Ludzie Putlera ... czytaj Młody Padawanie , Bracia Rosjanie wymyślą taką broń , która wytępi głupków w Polsce nie naruszając materii i ducha Polaków i Polek.
Aura Kirliana i Kronika Akaszy , broń psychotroniczna , to już nie jest teoria spiskowa , jak WTC :D
Warto mieć nadzieję na normalny świat ... zrównoważonego rozwoju w/g Putlera , chinoli i Braci z BRIX :) Pier..do ... lić hamerykańską demokrację :D !!
To tyle odnośnie geopolityki , Panna człapie do wyra :)
Dobranoc :)
Dopisane 03.01.2020r. o godz. 23:06:
PanM napisał(a): --- Dlaczego pracujesz na czarno i nie będziesz emerytem ?
Kwota wolna --- czarna magia jak na Twój rozum .
Bozony Higsa , czarna materia i energia w/g Ciebie Przemo ... na Twój rozum.
Nie chce być emerytem o lasce , nigdy nie chciałem . Wolę umrzeć pod pociągiem ... do . ... Jaspisowej Komnaty :D ... na zawał :D . Obaj wiemy , że ZUS jest bankrutem i o ile Morawieckiemu uda się uprosić kumpli o pożyczkę na Twoją emeryturę , to ja nie mam co liczyć , bo o dziesięć lat młodszy od Ciebie jestem . Nawet kumple Morawieckiemu nie pożyczą kiedy przyjdzie czas mojej emerytury :D Ja to antycypowałem dwadzieścia lat temu Przemo :) Owszem jest na to zjawisko rada , ale Ty nie rozumiesz istoty rezerwy szczątkowej , więc nie truj mi o wolnej kwocie , a wytłumacz , co wiesz o pieniądzu fiducjarnym . A potem pogadamy o czarnej magii ... na okultyzmie też się trochę znam , mniej , jak na ekonomii :D