Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

13926
qwax_
31 maja 2020r. o 11:52
Horus napisał(a): [

qwqx-ie :)

ja wiem co piszę ...;)
a wiem bo czytam ...;)

Oglądasz TVN, czytasz GW i mówisz, że wiesz?
Czym się różnisz od zwolennika PIS, który całą wiedze czerpie z TVPIS?
Wydaje Ci się, że jesteś lepszy, bardziej świadomy i nowoczesny od tych "zacofańców" propisowskich?
To masz rację - wydaje Ci się ;)
Pojawia się jakiś kandydat i ty po tygodniu jesteś nim zachwycony. Dlaczego?
Bo ładnie mówi i obiecuje Ci tyle, że ciężko to objąć rozumem? ;)
TVN też indoktrynuje, im szybciej po pojmiesz, tym lepiej.
PS.
A że uciekasz od odpowiedzi to już zdążyłem zauważyć.
Aha, wiem już dlaczego z Konfederacji masz dobre zdanie jedynie o Dziamborze. Bo on jest regularnie zapraszany do TVN, a ty przecież oglądasz tę stację i wiesz... ;)

„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii. ***** ***
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Piernikowy Jałowiec niezalogowany
31 maja 2020r. o 11:55
Nauczyłeś się bogu cytować :D Qurwa , Panna jest pod wrażeniem :D
Daleki jestem od Władcy Długopisu na klęczkach przed masonem Trupem , ale wydaje mi się , że schizofrenia nadal postępuje w Twym przypadku ... Głupia Papugo :)

Dooobra , Panna idzie po piwku zesmarzyć jaki bigos , a Ty dalej uprawiaj propagandę króla eurokołchozu :D ... nucąc :

Miło powspominać :)
31 maja 2020r. o 12:06
... cholera technika Kopiuj i Wklej Pannie się poTrzaskała , miała być Edyta Geppert ...
" Kocham cię życie " :

... kapucha już dochodzi , jak Prezio warszawki :D Pic na wodę i fotomontaż :D
~~Jaskrawoczerwony Pigwowiec niezalogowany
31 maja 2020r. o 12:09
Horus to zapewne kuzyn falco , głupi i głupszy .
22258
#Horus nieaktywny
31 maja 2020r. o 12:20
qwax_ napisał(a):
Horus napisał(a): [

qwqx-ie :)

ja wiem co piszę ...;)
a wiem bo czytam ...;)

?
To masz rację - wydaje Ci się ;)
Pojawia się jakiś kandydat i ty po tygodniu jesteś nim zachwycony. Dlaczego?
Bo ładnie mówi i obiecuje Ci tyle, że ciężko to objąć rozumem? ;)
TVN też indoktrynuje, im szybciej po pojmiesz, tym lepiej.
PS.
A że uciekasz od odpowiedzi to już zdążyłem zauważyć.
Aha, wiem już dlaczego z Konfederacji masz dobre zdanie jedynie o Dziamborze. Bo on jest regularnie zapraszany do TVN, a ty przecież oglądasz tę stację i wiesz... ;)

napisałem że macie w ''konfederacji'' coś ''zaprogramowanego'' w kwestii Żydów a ty nie zaprzeczyłeś więc tym samym tyle ze po cichu przyznajesz mi rację ...
czyli ''uciekasz od odpowiedzi'' ;)

a tym ''zachwytem'' jak widzę cię przerażam ...;)

czyżby ci nie pasowało ze Dziambor jest zapraszany do tvn? dlaczego?
przecież gdyby nie był wtedy byś tu lamentował jak nie przymierzając Bosak że się go nie zaprasza do tvpis

no to teraz masz powód by wyrazić mi swoją wdzięczność bo to zdjęcie pozwoli wielu na to by poznać twarze ''konfederatów'' ;)[img=1590920443_qeklr4q.jpg]
31 maja 2020r. o 12:45
~~Jaskrawoczerwony Pigwowiec napisał(a): Horus to zapewne kuzyn falco , głupi i głupszy .

Mylisz się Pigwowiec , to ta sama persona , żaden kuzyn. Pan Kazimierz były Dyrechtor Surminu , dzisiaj niby dziennikarz , pozwolił Głupiej Papudze przystroić się w nowe piórka , a Pannę knebluje , niby za chamstwo . Mam wątpliwy zaszczyt znać obu gości osobiście ... obiektywizm , to nie jest ich mocna cecha :D

Panna chyba jeszcze pójdzie po kolejne piwo mając do czynienia z takimi "znafcami " historii i geopolityki, jak Horus i pan Kazimierz :D

Jak mawiał mój Autorytet od śmiechu , Daukszewicz ... " tej rzeczywistości na trzeźwo nie da się oglądać " ... szczególnie w dobie koronaświrusa :D

Panna pyta pana Kazimierza :)

Kiedy mnie odblokujecie CENZORZY ? Kwiat Życia jest mi potrzebny do egzystencji.

Chciałbyś Kazimierzu być moją przyczyną skoku na sznur ? :D
~Szarobrązowa Calibrachoa niezalogowany
31 maja 2020r. o 12:47
Jak można walczyć z rosyjskim hejtem ?
22258
#Horus nieaktywny
31 maja 2020r. o 13:08
~~Piernikowy Jałowiec napisał(a):
~~Jaskrawoczerwony Pigwowiec napisał(a):

, pozwolił Głupiej Papudze przystroić się w nowe piórka , a Pannę knebluje , niby za chamstwo . Mam wątpliwy zaszczyt znać obu gości osobiście ...

Panna pyta pana Kazimierza :)

Kiedy mnie odblokujecie CENZORZY ? Kwiat Życia jest mi potrzebny do egzystencji.

Chciałbyś Kazimierzu być moją przyczyną skoku na sznur ? :D

nie knebluje tylko pokazuje jak postępuje się z chamami ...

ciesz się że bana nie dostałeś ale jak zaczniesz ponownie tu swoje ''popisy'' będę pierwszym który wniesie o bana dla ciebie ...chamie bez cienia kultury...:]

a jak będziesz grzeczny to może dostąpisz aktu ''ułaskawienia''
w tej chwili na to nie zasługujesz...hahaha

chociażby za jeden z ostatnich wpisów ...

czy skoczysz na sznur? a kogo to obchodzi? :]

Dopisane 31.05.2020r. o godz. 13:08:

~Szarobrązowa Calibrachoa napisał(a): Jak można walczyć z rosyjskim hejtem ?

a gdzie go widzisz?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza
REKLAMA KGHM zaprasza