Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~~Pistacjowa Forsycja niezalogowany
31 maja 2020r. o 19:51
~Szarobrązowa Calibrachoa napisał(a): No uwaga ... wiecie ,ze matka trzaskowskiego byla ... agentka SB ?? Fajna ta partyjka wasza ...

Uwaga czy wiesz ,że twoja matka była prostytutką !
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Jasnogranatowy Tojad niezalogowany
31 maja 2020r. o 19:57
Rafalek dzisiaj pochwalił się że jego syn nie przystąpił do pierwszej komunii .Czy mnie to dziwi NIE .Bo to jest komuszy synek.
~Szarobrązowa Calibrachoa niezalogowany
31 maja 2020r. o 20:00
horus ty tepa...ku ,kiedy ty zmadrzejesz... powiedz mi czy grales kiedys w monopol ?? Ja jak gralem z babcią za malolata to zawsze się dziwilem ,dlaczego babcia moja wygrywa... ja sprzedawalem tzw ziemie,teren ...mialem duzo kasy... babcia kupowala wszystko po koleji ... ale jak juz wykupila wszystko to powoli zaczela stawiac domki i hotele.. inwestowala ... a ja jak mialem przez chwile duzo kasy ..tak po chwili bankrutowalem ,bo placilem za kazdy ruch ... i widzisz budowlancu tak robi Andrzej Duda i Prawo i Sprawiedliwość... inwestuje , a co robi taki trzaskowski i PO ?? Wysprzedaje ... ale ty nigdy nie zrozumiesz tego i wiekszosc POlaczkow ... z czasem zrozumialem zeby kupowac i inwestowac i zaczelem z babcia wygrywac ... narty gla...bie .
22258
#Horus nieaktywny
31 maja 2020r. o 20:15
no jak ty grę w ''monopol'' porównujesz do tego jak dzisiaj ''gra'' się Polską to gratuluję ...

tylko jedno pytanie...gdzie i w czym widzisz te ''inwestycje''?

szkoda że qwax umilkł ...;)
ale chyba szuka ''haków'' na Trzaskowskiego albo jakiegoś linku ...;)

to ja w tym czasie wyprowadzę psiaki ...:]
~~Szaropopielata Przylaszczka niezalogowany
31 maja 2020r. o 20:41
pis zniszczył Polskę i Polaków
~~Pistacjowa Forsycja niezalogowany
31 maja 2020r. o 20:59
~Jasnogranatowy Tojad napisał(a): Rafalek dzisiaj pochwalił się że jego syn nie przystąpił do pierwszej komunii .Czy mnie to dziwi NIE .Bo to jest komuszy synek.

Zapomniałeś jak synek księżulek zbuchał szesnastolatkę możesz powiedzieć czyj to był synalek .?
13926
qwax_
31 maja 2020r. o 21:02
Horus napisał(a):
szkoda że qwax umilkł ...;)
ale chyba szuka ''haków'' na Trzaskowskiego albo jakiegoś linku ...;)

Oj szkoda, bo tylko chyba ja mam jeszcze siły z Tobą "dyskutować" ;)
Piszesz o rzekomych zapisach antyżydowskich w "Piątce Konfederacji".
Po moim wklejeniu tego programu i mojej prośbie, byś wskazał te zapisy (bo takich zapisów tam nie ma) zmieniasz szybciutko temat na program Bosaka "Nowy Porządek". Oczywiście nie wskazując w tym programie tych postaw antyżydowskich.
Piszesz, że Duda i PIS są za roszczeniami żydowskimi. Na moje pytanie, czy Trzaskowski i PO (w końcu Twoja formacja) są za czy przeciwko tym roszczeniom, ty nie odpowiadasz, a za to w kilku postach pod rząd oczekujesz na link udowadniający, że Trzaskowski jest przeciw Żydom(czyli znowu zmieniasz temat).
Ja wiem, że parę złotych Ci wpada za te Twoje "wypociny", ale nie oczekuj, że ktoś będzie z Tobą dyskutował, gdy ty się ciągle mijasz od odpowiedzi i zmieniasz temat.
PS.
A Trzaskowski mi lotto... i haki na niego ;)

„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii. ***** ***
22258
#Horus nieaktywny
31 maja 2020r. o 22:35
qwax...
wszedłeś na ''pole minowe'' a teraz nie wiesz jak z niego zejść tak by nie odnieść rany -wizerunkowej ;)-więc pomijasz to co najbardziej dla ciebie niewygodne ..czepiasz się czegokolwiek ,mało istotnych spraw by tylko zaciemnić istotę tego co poruszyłem a to jest to co cię uwiera...

nie uciekniesz jednak od tego ani nie ucieknie od tego Bosak ...
jego ''program'' to swoista mieszanka wybuchowa- nacjonalizm + korwinizm ...
ani słowem nie wspominasz o pomysłach Bosaka na nową ''konstytucję '' i pomyśle na zapis w niej o wspomnianej przeze mnie ''wolności sumienia''

napiszę wprost - Bosak pierdzieli coś o ''interesie narodowym'' ale o jego zdefiniowaniu już ani słowa...wiesz jak ja widzę ten ''Nowy Porządek''?zacznę tak ...niejaki międlar-bliski wam ''prawicowcom'';) napisał ''Moja walka''

Bosak napisał ''Nowy porządek ''

a teraz najlepsze ,coś co na pewno ci się nie spodoba ...
wiesz co to było nazywane kiedyś -''Neuordnung''?
nie szukaj -wyjaśnię ci od razu ...tak niejaki Adolf Hitler nazywał ''polityczny porządek'' jaki mu się wymarzył ...;)
jak dzisiaj pobuszujesz w internecie znajdziesz odnośniki do tego jak często skrajni nacjonaliści używają tego określenia ...''nowy porządek '' ...ich ''porządek ...;)
od Fuerza Nouva po Ordine Nuovo ...poszukaj -poczytaj

jak jeszcze dodamy do tego pierdzielenie Bosaka o kulturze chrześcijańskiej i tym że jest ona kręgosłupem państwa i jego polityki objawia się prawdziwy obraz jego postrzegania państwa ...
państwa opartego na kolejnym dyktacie monopartyjnym ...

czy to wpływ jego żony -wszak jest blisko ;) Ordo Iuris ..zapewne ...

właśnie dlatego korwin pomimo kolejnych startów osiągał tak marne wyniki poparcia a dzisiaj Bosak może uznać za pewien sukces poparcie na poziomie chyba 7%

to daje najlepszy obraz tego czego chcą a raczej czego nie chcą Polacy ...
nie chcą korwinów,braunów bosaków czy winnickich ...

[img=1590954835_fw9y22w.jpg]

Dopisane 31.05.2020r. o godz. 22:05:

qwax_ napisał(a):
Horus napisał(a):

Oj szkoda, bo tylko chyba ja mam jeszcze siły z Tobą "dyskutować" ;)

nie ...
po prostu ty masz w sumie coś do powiedzenia, coś wiesz ...reszta to ''dno'' :]

to brzmi może brutalnie ale wystarczy poczytać ich wcześniejsze ''wpisy'' by utwierdzić się w tym przekonaniu ...
nic sensownego tylko wyzwiska ...
zresztą my też ie dyskutujemy ...
my udowadniamy swoje racje...;)

aproposik ''racji'' ...jeden z waszych liderów chciał sojuszu z Rosją...jesteś za tym ?

Dopisane 31.05.2020r. o godz. 22:35:

''Spółka BrainScan otrzymała w kwietniu dotację na ponad milion złotych od Agencji Badań Medycznych. ABM to instytucja podległa ministrowi zdrowia Łukaszowi Szumowskiemu.

Natomiast BrainScan to spółka, której udziałowcem jest Life Science Innovations. A Life Science Innovations to fundusz, w który zainwestował brat ministra zdrowia Marcin Szumowski.

Żeby było ciekawiej Life Science Innovations jest udziałowcem BrainScan od 9 kwietnia. Natomiast BrainScan przyznano dotację z ABM już 27 kwietnia.

Podczas ogłoszenia przyznania dotacji Agencja Badań Medycznych pisała: „BrainScan.ai jest wiodącym polskim i europejskim start’upem zajmującym się zastosowaniem metod sztucznej inteligencji w radiologii”.

Przyznana dotacja miała iść na „diagnostykę obrazową w wykrywaniu zmian charakterystycznych dla COVID-19”. Jednak okazało się, że dotację jeszcze nie wypłacono.

Co ciekawe – komisja, która przyznawała dotację BrainScan, składała się wyłącznie z 10 pracowników agencji. Tymczasem podczas innych konkursów komisje były większe, a w skład wchodzili ludzie spoza ABM.

Np. w konkursie w styczniu komisja ABM składała się z 52 członków, w większości naukowców z tytułami i dorobkiem. Podległa Szumowskiemu instytucja broni się, że wnioski były rozpatrywane w trakcie najgorszego etapu epidemii, dlatego było mniej ekspertów do oceny.''

koniec kolejnego ''kryształowego'' bliski ...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza