Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~~Czerwonobrązowy Przetacznik niezalogowany
31 maja 2020r. o 18:07
Horus napisał(a): swojego?

przecież to nawiązanie do telewizji a takiej przecież ja nie mam ...
przecież to nie ja piszę ''paski '' w tvkura...
przecież to nie ja dymisjonuję jacusia i miesiąc później sadzam go w zarządzie ...
przecież to nie ja posadzę go za kilka dni ponownie na stołku prezesa...

obrazek pokazuje wyraźnie to jak Polacy widzą tą ''publiczną'' -odpowiednia nazwa podobnie jak nazwa ''dom publiczny'' - tą pisdzielską ''szczujnię ''

holeckie,gmyzy ,ogórki ,ziemkiewicze ,karnowscy ...wasza ''elyta''
wasze ''celebryty'' ...hahaha

kłamcy ,oszuści i ''przechrzty'' :]

Pytanko ?
Dlaczego mierny pismaku twierdzisz iż Polacy tak widzą?
Ty tak widzisz więc nie mieszaj w to Polaków i odpowiadaj za siebie ,
W liczbie mnogiej mówiono za Czerwonej zarazy , towarzyszu Horusie .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22258
#Horus nieaktywny
31 maja 2020r. o 18:24
ja nie wiem ,nie czytałem o tym czy Trzaskowski jest przeciwko Żydom ale czytałem że Konfederacja i jej liderzy owszem ...
link z programem nie trafia do mnie bo program partii jest podobny obietnicom wyborczym ...
podobnie lubią się ''gubić po drodze''

jeśli masz link o tym że Trzaskowski jest przeciw Żydom dawaj ...wklejaj ...
chętnie się z tym zapoznam ...;)

ale wracając do twojej Konfederacji próbujesz mi tu udowadniać że nic o niechęci do Żydów u was nie ma ..ok. zostawmy to chwilowo ...
napisz mi więc jak widzisz wasz program ,program waszego kandydata na prezydenta a program ten opatrzył nazwą ''Nowy Porządek ''

skąd pomysł na tą nazwę ?
co on ,ten ''porządek ''oznacza lub co może oznaczać ...

mnie bardzo ciekawi kolejny zapis ''programowy '' o tzw. ''klauzuli sumienia ''

co to może oznaczać ...

no i nie zapomnij o linku gdzie Trzaskowski jest przeciwko obecności Żydów ...

(nie śpiesz się ,mam czas ...oglądam mecz Polaków z Rosją na Sporcie Ekstra ...stary mecz ale przypomina dawną radość )
~~Zielonoszary Wyżlin niezalogowany
31 maja 2020r. o 18:35
Ale nadal kręcisz się jak piskorz i nie napisałeś o stosunku PO i Trzaskowskiego do ustawy 447. Jeżeli ktoś cię o to kulturalnie pyta to odpowiedz. A jeśli nie wiesz to po prostu napisz, że nie wiesz. Bądź konsekwentny.
22258
#Horus nieaktywny
31 maja 2020r. o 18:40
~~Czerwonobrązowy Przetacznik napisał(a):
Horus napisał(a):

Pytanko ?
Ty tak widzisz więc nie mieszaj w to Polaków i odpowiadaj za siebie ,
W liczbie mnogiej mówiono za Czerwonej zarazy , towarzyszu Horusie .

przypomnę ci że Polacy to wszyscy ...nawet ci których twój prezesina nazywa ''gorszym sortem ''

przypomnę ci że to twoja ''broszka'' szydło mówiła o Polakach ''bydło''
przypomnę ci również to że to pisdzielski imbecyl nazywający siebie (p)osłem mówił -''do takich powinno się strzelać''

tak to są obecne czasy ...''pisdzielskiej zarazy'' ...towarzyszu pisdzielcu ...:]
13926
qwax_
31 maja 2020r. o 18:41
~~Zielonoszary Wyżlin napisał(a): Ale nadal kręcisz się jak piskorz i nie napisałeś o stosunku PO i Trzaskowskiego do ustawy 447. Jeżeli ktoś cię o to kulturalnie pyta to odpowiedz. A jeśli nie wiesz to po prostu napisz, że nie wiesz. Bądź konsekwentny.

Właśnie miałem to napisać ;)
"Wielki" Horusie - nie odpowiadasz na pytania i obracasz kota ogonem!!
Odnoszę wrażenie, że Falco próbuje dyskutantów najpierw sprowadzić do swojego poziomu, a potem wykończyć doświadczeniem ;)

„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii. ***** ***
22258
#Horus nieaktywny
31 maja 2020r. o 18:51
~~Zielonoszary Wyżlin napisał(a): Ale nadal kręcisz się jak piskorz i nie napisałeś o stosunku PO i Trzaskowskiego do ustawy 447. Jeżeli ktoś cię o to kulturalnie pyta to odpowiedz. A jeśli nie wiesz to po prostu napisz, że nie wiesz. Bądź konsekwentny.

czytaj uważniej a unikniesz wpadek ...;)

Horus 16 min. temu

ja nie wiem ,nie czytałem o tym czy Trzaskowski jest przeciwko Żydom

to tylko strona wstecz...

Dopisane 31.05.2020r. o godz. 18:51:

qwax_ napisał(a):

Właśnie miałem to napisać ;)
"Wielki" Horusie - nie odpowiadasz na pytania i obracasz kota ogonem!!
Odnoszę wrażenie, że Falco próbuje dyskutantów najpierw sprowadzić do swojego poziomu, a potem wykończyć doświadczeniem ;)

cieszyło by mnie to gdybyś jednak wszedł na pewien poziom ...;)
nie wspomnę już o pewnym doświadczeniu jakich nabyłem przez lata...

podasz mi ten link gdzie Trzaskowski jest przeciwko Żydom?
odpowiesz mi na wcześniej zadane pytanie o bosakowy ''Nowy Porządek'' ?

czy wywiniesz się ''jak piskorz ? ;)
~~Zielonoszary Wyżlin niezalogowany
31 maja 2020r. o 18:52
Horus napisał(a):

czytaj uważniej a unikniesz wpadek ...;)

Horus 16 min. temu

ja nie wiem ,nie czytałem o tym czy Trzaskowski jest przeciwko Żydom

to tylko strona wstecz...
Jeżeli otwarcie głosisz, że oddasz na niego swój głos to takie rzeczy powinieneś wiedzieć, tym bardziej , że stale to zarzucasz innym.
22258
#Horus nieaktywny
31 maja 2020r. o 19:34
ach gdyby podobnie zachowywał się qwax ...;)
głosi programy a nie do końca też wie co w tych punktach i ich założeniach jest ...

na tak ..on nie musi wiedzieć ale ja muszę ...;)

Horus 27 min. temu

ja nie wiem ,nie czytałem o tym czy Trzaskowski jest przeciwko Żydom ale czytałem że Konfederacja i jej liderzy owszem ...
link z programem nie trafia do mnie bo program partii jest podobny obietnicom wyborczym ...
podobnie lubią się ''gubić po drodze''

jeśli masz link o tym że Trzaskowski jest przeciw Żydom dawaj ...wklejaj ...
chętnie się z tym zapoznam ...;)

ale wracając do twojej Konfederacji próbujesz mi tu udowadniać że nic o niechęci do Żydów u was nie ma ..ok. zostawmy to chwilowo ...
napisz mi więc jak widzisz wasz program ,program waszego kandydata na prezydenta a program ten opatrzył nazwą ''Nowy Porządek ''

skąd pomysł na tą nazwę ?
co on ,ten ''porządek ''oznacza lub co może oznaczać ...

mnie bardzo ciekawi kolejny zapis ''programowy '' o tzw. ''klauzuli sumienia ''

co to może oznaczać ...

to tak dla ''przypomnienia '' ;)

Dopisane 31.05.2020r. o godz. 19:34:

~~Czerwonobrązowy Przetacznik napisał(a):
Horus napisał(a):

Ty tak widzisz więc nie mieszaj w to Polaków i odpowiadaj za siebie

tak sobie leżę ,oglądam meczyk i czytam co nie co ...
i trafiłem coś takiego ...

''Połączmy się tedy, zbudujmy wielką siłę/,postawmy PiSowcom polityczną mogiłę''

oj chyba jakiś ''lewak '' albo co gorsza''komuch'' to napisał ...
czy Polak? wy to oceńcie...
ja myślę że Polak:)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza
REKLAMA KGHM zaprasza