Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

13926
qwax_
26 sierpnia 2020r. o 18:04
~~Pistacjowa Forsycja napisał(a):

:][img=1598452905_3h23okz.jpg]
To dlaczego wy się nie odnosicie do tego zdjęcia ?Wolę idiotę na balkonie który może spaść niż takie napisy rasistowskie . .Skornie i qwax.

To zdjęcie jest przed chwilą wrzucone na forum i według mnie jest niedopuszczalne wywieszanie takich plakatów. Autorzy powinni trafić przed policję. Tyle w temacie tego zdjęcia.
Horus wczoraj wrzucił jednak inne zdjęcie, gdzie widział jakieś straszne rzeczy (lub gołe baby - zdania są podzielone ;) ) i do tamtego nie ma zamiaru się odnieść. I sam nie jest w stanie wytłumaczyć co w nim jest nagannego.
PS.
A dlaczego ja lub Skorn mamy się odnosić do takich zdjęć?? Czy ktokolwiek z nas napisał, że popieramy takie działania i się z nimi identyfikujemy?? A jeden pajac "specjalizuje" się w wynajdowaniu zdjęć przedstawiających jakieś skrajności w Polsce i oczekuje za każdym razem powszechnego potępienia jego "znalezisk" ;)
Chyba, że pije kawusię, wtedy wiadomo, że życie w powiecie zamiera ;)

„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii. ***** ***
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Żółtoszara Gynostemma niezalogowany
26 sierpnia 2020r. o 18:05
Warszawska prokuratura umorzyła postępowanie wobec narodowców, którzy podczas Marszu Niepodległości 11 listopada 2017 r. m.in. kopali, opluwali i wyzywali blokujące przemarsz kobiety. - Takie zachowanie "nie naruszyło interesu społecznego", a miało na celu "okazanie niezadowolenia" - uzasadniła prokuratura .
Buk honor ojczyzna .
22258
#Horus nieaktywny
26 sierpnia 2020r. o 19:43
qwax_ napisał(a):

A jeden pajac "specjalizuje" się w wynajdowaniu zdjęć przedstawiających jakieś skrajności w Polsce i oczekuje za każdym razem powszechnego potępienia jego "znalezisk" ;)

Chyba, że pije kawusię, wtedy wiadomo, że życie w powiecie zamiera ;)

a pewien ''pajac'' z kolei ''specjalizuje '' się w publikowaniu plakacików nadchodzących z ''narodowej centrali''

a kiedy ja piję kawusię :] on jara się tym jakiego to ''przekazu'' on tu dokonuje ...

wczoraj odniosłem wrażenie że pojawiła się jakaś ''jutrzenka'' ;) że w końcu skorn coś zauważył ale jak to skorn ...zaraz zmienił ''front''
przypomina mi tu pewnego prokuratorka z Białegostoku co to nieudolnie ,głupio,idio.ty.cznie ''tłumaczył że to nie była przecież swastyka... że to słowiański symbol ''swargi''
do jakiego idioty.zmu można się jak widać posunąć ...:]
jak więc wytłumaczyć że właśnie ten symbol zajmuje centralne miejsce w sali kolumnowej w Wawelsburgu
czy to nie czasem tam , sam Himmler roił sobie wizje ss-mańskiego św. Gralla?

poczytajcie sobie qwax-y i skorny wspomnienia z pamiętnika niejakiego Otto Rahna ,pułkownika SS ...poczytajcie o tym symbolu jak go widział ...;) wtedy może zrozumiecie symbolikę umieszczoną na tym plakacie jaki sprawia ból qwax-owi ...

kiedyś dostałem od pewnej forumowej koleżanki prezent... pewną książkę ...często do niej wracam ...;)
gdybyście wy qwax-y i skorny mieli takich przyjaciół może i wy byście w końcu odeszli od swoich chorych ''idei'';)

Dopisane 26.08.2020r. o godz. 19:35:

qwax_ napisał(a):

:
Horus wczoraj wrzucił jednak inne zdjęcie, gdzie widział jakieś straszne rzeczy ..................) i do tamtego nie ma zamiaru się odnieść. I sam nie jest w stanie wytłumaczyć co w nim jest nagannego.

jestem w stanie się odnieść ...jestem ...
mogę ci też wytłumaczyć co w tym zdjęciu jest nagannego''

tyle że to ja decyduję kiedy...;)
tym samym daję ci czas na dokształcenie się w temacie ...;)

Dopisane 26.08.2020r. o godz. 19:43:

co tu zresztą pisać do takiego qwax-a czy skorna...
nazizm to marksistowska ideologia więc jak mają się do tego odnieść?...;)

no dobra ...wystarczy ...

wypiję sobie kawusię ...:]małą bo trochę późno ...;)
ale i tak wypiję bo nie mam problemu z zasypianiem...może dlatego że ponoć każdy facet zaraz ''po'' zasypia?
~~Kasztanowy Sadziec niezalogowany
26 sierpnia 2020r. o 20:30
https://nczas.com/2020/08/26/prof-jacek-jassem-o-zgonach-z-powodu-koronawirusa-tyle-umiera-z-powodu-raka-w-ciagu-tygodnia/
22258
#Horus nieaktywny
26 sierpnia 2020r. o 21:08
''Powrót do niższych stawek VAT w wysokości 22 i 7 procent miał nastąpić od 1 stycznia 2021 roku. W komunikacie po posiedzeniu Rady Ministrów poinformowano, że tak się nie stanie.

Ze względu na pandemię COVID-19, powrót do stawek VAT w wysokości 22 proc. i 7 proc. który miał nastąpić w 2021 r., zostaje odroczony - czytamy w komunikacie.

Kiedy powrót do niższych stawek VAT?
Rząd zapowiada, że powrót do stawek 22 i 7 procent nastąpi w roku następującym po roku, w którym łącznie zostaną spełnione dwa warunki:

stosowana będzie stabilizująca reguła wydatkowa,
osiągnięte zostaną określone wskaźniki (relacja państwowego długu publicznego netto do produktu krajowego brutto nie większa niż 43% oraz suma corocznych różnic pomiędzy wartością relacji wyniku nominalnego do produktu krajowego brutto oraz poziomem średniookresowego celu budżetowego nie mniejsza niż – 6 proc.)
Oznacza to, że obniżenie stawek VAT zostanie powiązane z trwale dobrą kondycją budżetu

Podwyżka miała być tymczasowa
W 2010 roku stawki VAT podwyższone zostały o 1 pkt procentowy (z 22 procent na 23 procent i z 7 procent na 8 procent) tymczasowo. Podwyższona stawka miała początkowo obowiązywać od 1 stycznia 2011 do 31 grudnia 2013 roku. Jednak od tego czasu termin jej obowiązywania był kilkakrotnie przedłużany.''

''ciemny lud'' niczego się nie uczy...;)
~~Krasna Róża niezalogowany
26 sierpnia 2020r. o 21:17
Bez obrazy, ale wiesz, że "ciemny lud" to jest o tobie ? Mówiąc o "ciemnym ludzie " miał na myśli ludzi pracujących fizycznie, bez wyższego wykształcenia.
22258
#Horus nieaktywny
26 sierpnia 2020r. o 21:29
całkiem możliwe...
tyle że uważam że ''wyższe wykształcenie'' nie zawsze idzie w parze z wyższym poziomem myślenia...;)
~~Krasna Róża niezalogowany
26 sierpnia 2020r. o 21:46
Możliwe, ale jaki to ma związek z tym co ja napisałem ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza