~~Pistacjowa Forsycja napisał(a):
:][img=1598452905_3h23okz.jpg]
To dlaczego wy się nie odnosicie do tego zdjęcia ?Wolę idiotę na balkonie który może spaść niż takie napisy rasistowskie . .Skornie i qwax.
qwax_ napisał(a):~~Pistacjowa Forsycja napisał(a):
A jeden pajac "specjalizuje" się w wynajdowaniu zdjęć przedstawiających jakieś skrajności w Polsce i oczekuje za każdym razem powszechnego potępienia jego "znalezisk" ;)
Chyba, że pije kawusię, wtedy wiadomo, że życie w powiecie zamiera ;)
a pewien ''pajac'' z kolei ''specjalizuje '' się w publikowaniu plakacików nadchodzących z ''narodowej centrali''
a kiedy ja piję kawusię :] on jara się tym jakiego to ''przekazu'' on tu dokonuje ...
wczoraj odniosłem wrażenie że pojawiła się jakaś ''jutrzenka'' ;) że w końcu skorn coś zauważył ale jak to skorn ...zaraz zmienił ''front''
przypomina mi tu pewnego prokuratorka z Białegostoku co to nieudolnie ,głupio,idio.ty.cznie ''tłumaczył że to nie była przecież swastyka... że to słowiański symbol ''swargi''
do jakiego idioty.zmu można się jak widać posunąć ...:]
jak więc wytłumaczyć że właśnie ten symbol zajmuje centralne miejsce w sali kolumnowej w Wawelsburgu
czy to nie czasem tam , sam Himmler roił sobie wizje ss-mańskiego św. Gralla?
poczytajcie sobie qwax-y i skorny wspomnienia z pamiętnika niejakiego Otto Rahna ,pułkownika SS ...poczytajcie o tym symbolu jak go widział ...;) wtedy może zrozumiecie symbolikę umieszczoną na tym plakacie jaki sprawia ból qwax-owi ...
kiedyś dostałem od pewnej forumowej koleżanki prezent... pewną książkę ...często do niej wracam ...;)
gdybyście wy qwax-y i skorny mieli takich przyjaciół może i wy byście w końcu odeszli od swoich chorych ''idei'';)
Dopisane 26.08.2020r. o godz. 19:35:qwax_ napisał(a):~~Pistacjowa Forsycja napisał(a):
:
Horus wczoraj wrzucił jednak inne zdjęcie, gdzie widział jakieś straszne rzeczy ..................) i do tamtego nie ma zamiaru się odnieść. I sam nie jest w stanie wytłumaczyć co w nim jest nagannego.
jestem w stanie się odnieść ...jestem ...
mogę ci też wytłumaczyć co w tym zdjęciu jest nagannego''
tyle że to ja decyduję kiedy...;)
tym samym daję ci czas na dokształcenie się w temacie ...;)
Dopisane 26.08.2020r. o godz. 19:43:
co tu zresztą pisać do takiego qwax-a czy skorna...
nazizm to marksistowska ideologia więc jak mają się do tego odnieść?...;)
no dobra ...wystarczy ...
wypiję sobie kawusię ...:]małą bo trochę późno ...;)
ale i tak wypiję bo nie mam problemu z zasypianiem...może dlatego że ponoć każdy facet zaraz ''po'' zasypia?