Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

22258
#Horus nieaktywny
18 października 2020r. o 15:33
qwax_ napisał(a):
~Kremowy Pomidor napisał(a): Ale pojechali Rafalka I to na ulubionej stronie falko-horusa oj za małe składki chłopina płaci.

Miał zapłacić więcej, ale tak się zajął piciem kawki, że zapomniał ;)

o czym tu znowu pierdzielisz oszołomie?

pytam bom nie w temacie ...:]

ale cię męczy ta ''kawka'' ...

a gdzie te inne głupawe ale pasujące do ciebie wpisy o ''oddawaniu nerki''?

wróć do nich ...:]
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Błękitnawy Pomidor niezalogowany
18 października 2020r. o 15:59
Wczoraj skandaliczne zatrzymanie Adwokata Romana Giertcyha a jutro CBA zamknie Twojego adwokata. Kto będzie bronił Twoich praw obywatelu, jak nas zamkną? Tajemnica adwokacka staje się fikcją... Takich akcji wobec adwokatów nie było nawet w PRL. To co sie teraz dzieje jest jawną próbą zniszczenia inteligencji, zgnojono Sądy, Prokuraturę, Lekarzy, Nauczycieli teraz czas na nas. Obywatelu nie jesteś już bezpieczny, władza będzie mogła mieć wgląd do akt twojej sprawy, do ustaleń z Twoim obrońcą. Uważaj obywatelu by nie podpaść władzy, bo moze nie być już nikogo kto podejmie się Twojej obrony.
14240
M21W2
18 października 2020r. o 16:00
Horus napisał(a):
~Bladolawendowa Lewizja napisał(a): Brawo Panie Lucjanie. Kultura, autentyczność to nie wszystkim przypada do gustu.

właśnie ...;)

Czy ktoś potrafi to zrozumieć ? .
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
18 października 2020r. o 16:08
M21W2 napisał(a):
Horus napisał(a):
~Bladolawendowa Lewizja napisał(a): Brawo Panie Lucjanie. Kultura, autentyczność to nie wszystkim przypada do gustu.

właśnie ...;)

Ja Lucjanie też nie potrafię zrozumieć intencji , ale pytanie jest świetne :)

Czy Lewizja chwali Ciebie , czy ... bogu ? :( ... z pod tyldy ? :( ... nie wiem :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~Bladożółta Tunbergia niezalogowany
18 października 2020r. o 16:18
~Błękitnawy Pomidor napisał(a): Wczoraj skandaliczne zatrzymanie Adwokata Romana Giertcyha a jutro CBA zamknie Twojego adwokata. Kto będzie bronił Twoich praw obywatelu, jak nas zamkną? Tajemnica adwokacka staje się fikcją... Takich akcji wobec adwokatów nie było nawet w PRL. To co sie teraz dzieje jest jawną próbą zniszczenia inteligencji, zgnojono Sądy, Prokuraturę, Lekarzy, Nauczycieli teraz czas na nas. Obywatelu nie jesteś już bezpieczny, władza będzie mogła mieć wgląd do akt twojej sprawy, do ustaleń z Twoim obrońcą. Uważaj obywatelu by nie podpaść władzy, bo moze nie być już nikogo kto podejmie się Twojej obrony.
KTO NIE SKACZE JEST ZE ZŁODZIEJAMI !!!HOP .. HOP ... HOP !!!!
22258
#Horus nieaktywny
18 października 2020r. o 16:37
Pannazdzieckiem napisał(a):
M21W2 napisał(a):
Horus napisał(a):

właśnie ...;)

Czy Lewizja chwali Ciebie , czy ... bogu ? :( ... z pod tyldy ? :( ... nie wiem :)

a ty chamie co chciałeś uzyskać pisząc do Lucjana- ''peda.ł- plantator''

zatruwasz tu atmosferę niczym wylewające się szambo ...
14240
M21W2
18 października 2020r. o 17:05
Pannazdzieckiem napisał(a):
M21W2 napisał(a):
Horus napisał(a):

właśnie ...;)

Ja Lucjanie też nie potrafię zrozumieć intencji , ale pytanie jest świetne :)

Mój przyjacielu , byłeś mi tak bliski , mój przyjacielu byłeś mi jak brat .

Ja nie piszę dla pochwał . to że w niektórych sprawach zgadzam się z Januszem uważam za coś normalnego , Ty sprawiasz mi duży zawód , fakty nie przemawiają do Ciebie .
~~Rudawa Kolczurka niezalogowany
18 października 2020r. o 17:09
NASZ SZKAPA JEST SKOŃCZONA !!!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza
REKLAMA KGHM zaprasza