qwax_ napisał(a):~Kremowy Pomidor napisał(a): Ale pojechali Rafalka I to na ulubionej stronie falko-horusa oj za małe składki chłopina płaci.
Miał zapłacić więcej, ale tak się zajął piciem kawki, że zapomniał ;)
Horus napisał(a):~Bladolawendowa Lewizja napisał(a): Brawo Panie Lucjanie. Kultura, autentyczność to nie wszystkim przypada do gustu.
właśnie ...;)
M21W2 napisał(a):Horus napisał(a):~Bladolawendowa Lewizja napisał(a): Brawo Panie Lucjanie. Kultura, autentyczność to nie wszystkim przypada do gustu.
właśnie ...;)
Czy ktoś potrafi to zrozumieć ? .
~Błękitnawy Pomidor napisał(a): Wczoraj skandaliczne zatrzymanie Adwokata Romana Giertcyha a jutro CBA zamknie Twojego adwokata. Kto będzie bronił Twoich praw obywatelu, jak nas zamkną? Tajemnica adwokacka staje się fikcją... Takich akcji wobec adwokatów nie było nawet w PRL. To co sie teraz dzieje jest jawną próbą zniszczenia inteligencji, zgnojono Sądy, Prokuraturę, Lekarzy, Nauczycieli teraz czas na nas. Obywatelu nie jesteś już bezpieczny, władza będzie mogła mieć wgląd do akt twojej sprawy, do ustaleń z Twoim obrońcą. Uważaj obywatelu by nie podpaść władzy, bo moze nie być już nikogo kto podejmie się Twojej obrony.KTO NIE SKACZE JEST ZE ZŁODZIEJAMI !!!HOP .. HOP ... HOP !!!!
Pannazdzieckiem napisał(a):M21W2 napisał(a):Horus napisał(a):~Bladolawendowa Lewizja napisał(a): Brawo Panie Lucjanie. Kultura, autentyczność to nie wszystkim przypada do gustu.
właśnie ...;)
Czy Lewizja chwali Ciebie , czy ... bogu ? :( ... z pod tyldy ? :( ... nie wiem :)
a ty chamie co chciałeś uzyskać pisząc do Lucjana- ''peda.ł- plantator''
zatruwasz tu atmosferę niczym wylewające się szambo ...
Pannazdzieckiem napisał(a):M21W2 napisał(a):Horus napisał(a):~Bladolawendowa Lewizja napisał(a): Brawo Panie Lucjanie. Kultura, autentyczność to nie wszystkim przypada do gustu.
właśnie ...;)
Czy ktoś potrafi to zrozumieć ? .
Ja Lucjanie też nie potrafię zrozumieć intencji , ale pytanie jest świetne :)
Czy Lewizja chwali Ciebie , czy ... bogu ? :( ... z pod tyldy ? :( ... nie wiem :)