~~Ciemnopomarańczowa Dalia napisał(a): Nawrocki to dzban i pustak, już myślałem, że większego czuba od dudy nie może być ale to Polska, kraj zamieszkały przez ciemnotę.
~~Ciemnopomarańczowa Dalia napisał(a): Nawrocki to dzban i pustak, już myślałem, że większego czuba od dudy nie może być ale to Polska, kraj zamieszkały przez ciemnotę.
~~Czerwonawy Cedr napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ciemnopomarańczowa Dalia napisał(a): Nawrocki to dzban i pustak, już myślałem, że większego czuba od dudy nie może być ale to Polska, kraj zamieszkały przez ciemnotę.
Będzie taki jeden obrażał wyzywał na prawo i lewo bo jego kandydat przegrał, bo mu się demokracja przestała podobać bo przegrywa i obraża na prawo i lewo aż mu piana idzie, taki wściekły i zajadły. Może jeszcze kogoś pogryzie?
~~Bladoczerwona Sośnica napisał(a):Ktoś napisał: ~~Czerwonawy Cedr napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ciemnopomarańczowa Dalia napisał(a): Nawrocki to dzban i pustak, już myślałem, że większego czuba od dudy nie może być ale to Polska, kraj zamieszkały przez ciemnotę.
Będzie taki jeden obrażał wyzywał na prawo i lewo bo jego kandydat przegrał, bo mu się demokracja przestała podobać bo przegrywa i obraża na prawo i lewo aż mu piana idzie, taki wściekły i zajadły. Może jeszcze kogoś pogryzie?
Szkoda mi was durne PISiory
Ooooooo spoko spoko, uspokój nerw i nie nerwowo, bo nie osiągniesz celu.