Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~~Cyklamenowa Diaskia niezalogowany
15 godz. 16 min. temu
Nie chcę nikogo obrażać ale emocje swoje zrobiły dlatego przepraszam wszystkich . Nie chodzi o pogodzenie się z porażką tylko o to, że naród mógł wybrać takiego człowieka na prezydenta. Zobaczymy jaki to będzie prezydent ale mam nadzieję, że nie będzie taki jak Duda, który całkowicie był podporządkowany.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Stalowoniebieska Rozplenica niezalogowany
15 godz. 8 min. temu
Co może sprowadzać do obłędu i bulwersacji, przegrana i nierealne myślenie , oraz podatność na
łatwe triki medialne , przeanalizowane przez psychoterapeutów testy ludzi podatnych na
w specjalny sposób ułożonych tekstów i ich przekazu … , i tak takich Jasiów ,Przemków , Rysiów, Zbysiów
robią w bambuko …powodzenia Bolesławiecka inteligencjo …
~~Bladoczerwona Sośnica niezalogowany
15 godz. 7 min. temu
~~Cyklamenowa Diaskia napisał(a): Nie chcę nikogo obrażać ale emocje swoje zrobiły dlatego przepraszam wszystkich . Nie chodzi o pogodzenie się z porażką tylko o to, że naród mógł wybrać takiego człowieka na prezydenta. Zobaczymy jaki to będzie prezydent ale mam nadzieję, że nie będzie taki jak Duda, który całkowicie był podporządkowany.

Ten będzie jeszcze gorszy od Dudy !
~~Cyklamenowa Diaskia niezalogowany
14 godz. 55 min. temu
Ale to działa w obie strony bo Tusk i Trzaskowski regularnie są wyzywani epitetami które nie nadają się do cytowania. Zwolennicy także z tego powodu, że np. godzą się na oddanie Polski Niemcom. Z tego biorą się emocje i dowodzi podziałów między ludźmi jakich kiedyś nie było. Z tego powodu mi smutno bo nawet ludzie o odmiennych poglądach potrafili kiedyś z sobą rozmawiać.
~~Ołowianoniebieski Eukomis niezalogowany
12 godz. 36 min. temu
Jeżeli zauważyłeś swoją pomyłkę , i jesteś na tyle inteligentny by zrozumieć jak robią was wszystkie formacje polityczne w bambuko , weź flaszkę i kwiaty
idź do sąsiada , brata lub kolegi , zapomnij o podziałach , na które i tak nie masz wpływu …
i zacznij żyć jak dawniej ….!!!!
~~sąsiad za płota niezalogowany
10 godz. 28 min. temu
No to z tej rady powinien skorzystać ten wiejski nieuk Lucjan i pogodzić się z bratem.
Ale to frajer zapatrzony tylko w siebie i tego nie zrobi.
Do mnie ma zakaz wstępu nawet jakby na kolanach z flaszką się pojawił.
~~Ołowianoniebieski Eukomis niezalogowany
8 godz. 46 min. temu
~~sąsiad za płota napisał(a): No to z tej rady powinien skorzystać ten wiejski nieuk Lucjan i pogodzić się z bratem.
Ale to frajer zapatrzony tylko w siebie i tego nie zrobi.
Do mnie ma zakaz wstępu nawet jakby na kolanach z flaszką się pojawił.

A kto temu bratu kazał się wypisać z rodziny ….????
Krzyż na drogę ..??

~~j24 niezalogowany
7 godz. 37 min. temu
Daj juz sobie spokój z Lucjanem , poddaszowy ujadaczu .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.