Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

17356
#FlapFlap nieaktywny
22 października 2017r. o 15:44
Nauczyciel historii bez wykształcenia?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
22 października 2017r. o 15:50
ile ty wiesz o historii ?
jakoś nie bardzo kwapicie się by o tym popisać
~~ niezalogowany
22 października 2017r. o 15:55
~~ napisał(a): ile ty wiesz o historii ?
jakoś nie bardzo kwapicie się by o tym popisać

Trzeba czytac, a nie pisac.
~~ niezalogowany
22 października 2017r. o 16:29
falco napisał(a): hahaha....
w ''duchu prawdy'' -chyba pislamskiej ...

''Posłanka PiS o demonstrantach: "Swołocz", "Bydło". Prokuratura nie postawi jej zarzutów zniesławienia''

a tu niektórzy ''burzą '' się jak o prezesinie pisze się ''kartofel '' lub ''karakan ''
a przecież to prawda ...
przypomina z facjaty ''kartofla '' bo okrąglutki a karakan to też raczej na miejscu bo furory w koszykówkę by nie zrobił ...
:)

Falco, ale prawdę mówiąc ty urodą to też nie grzeszysz. :) Przygadał .......
2900
#falco nieaktywny
22 października 2017r. o 16:37
a czy ja gdzieś napisałem że widzę w sobie jakiegoś ''banderasa''?
zresztą opisz jak mnie widzisz ...
bo skoro piszesz w ten sposób to mnie znasz a więc wiesz i to że ja się nie obrażam z byle powodu ...

:)

"bierz życie z każdym oddechem..."
~~ niezalogowany
22 października 2017r. o 16:55
konfitura ... tfuu
~~ niezalogowany
22 października 2017r. o 16:58
Poseł A. Andruszkiewicz jak zawsze w punkt! Brawo!
~~... niezalogowany
22 października 2017r. o 16:59
~~ napisał(a): Poseł A. Andruszkiewicz jak zawsze w punkt! Brawo!

Andruszkiewicz o Tusku: To jest wybitny manipulator i oszust.
Adam Andruszkiewicz poseł ugrupowania Kukiz'15 skierował apel w przestrzeń internetową. Młody polityk przekazuje w nim kilka ważnych zdań na temat Donalda Tuska.

– Donald Tusk próbuje po raz kolejny oszukać Polaków. To jest wybitny manipulator i oszust.

– powiedział Andruszkiewicz.

– Oszukuje, że stał się nagle przeciwnikiem przymusowej relokacji islamskich imigrantów. My zawsze byliśmy przeciw temu. Wspólnie walczyliśmy i walczymy, by nikt nam nie narzucał tych niebezpiecznych ludzi.

– stwierdził.

– To nie jest tak, że pan Donald Tusk nagle zmienił poglądy. On tych poglądów nawet nie ma. Realizuje dyrektywy pani Merkel i Macrona, za 100 tysięcy miesięcznie.

– zauważył.

– Donald Tusk chce zatuszować swoje poglądy i wrócić to Polski aby walczyć o władze. Chcę mu przekazać, żeby został w Brukseli. My będziemy walczyć o to, by pan Tusk nigdy nie objął władzy nad Polską.

– zapewniał.

– My będziemy sami budować Polskę, jako młode niezależne pokolenie. Niepotrzebny nam do tego pan Tusk ani takie miernoty jak pan Petru.

– podsumował.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA CER-FAR zaprasza