Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niesolidarna "Solidarność" odsłoniła pomnik
22258
#Horus nieaktywny
1 września 2020r. o 21:11
~~Kanarkowa Ślazówka napisał(a): Trzeba mieć nierówno , żeby kogoś za pyskówki na forum ciągać po sądach.
A zwłaszcza jeżeli to robi największy hejter na tym forum.

poważnie?
to dawaj tu swoje nazwisko ,adres a ja ci zaserwuję ''pyskówkę'' :] w typie ''męska dziwko '' czy ''męska qu...o''

a może napisz gdzie to ja ciebie ''hejtowałem" ?

jako kogo ? ;)
no bo chyba nie napiszesz że jako ''ślazówkę''?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Terakotowy Rdest niezalogowany
1 września 2020r. o 21:13
~~Kanarkowa Ślazówka napisał(a): Trzeba mieć nierówno , żeby kogoś za pyskówki na forum ciągać po sądach.
. Dokładnie taak, i to przyjaciela ;) :)
22258
#Horus nieaktywny
1 września 2020r. o 21:21
ale ''wysyp'' kwiatuszków...;)
a co kolejny ten lepszy...:]

ten nawet poszedł dalej ...a kiedy i gdzie nazwałem tego dupka ''przyjacielem''?

ale mam to...;)

Pannazdzieckiem 1.............r. o 21:26

falco napisał(a): ... przez Ojczyznę do ludzkości, nie zaś: dla Ojczyzny przeciw ludzkości
...

Czyż nie mówiłem , że jesteś Papugo Mądrym Człowiekiem. Podobnie jak ja , zaczynasz czuć chęć kreacji Stwórcy. Chyba zostaniesz Papugązpisklętami My , silni faceci , nie boimy się głosić swych przekonań , i żaden " układ zamknięty " śmiercią straszyć nas nie będzie . Życie mogą nam zabrać chłystki z Mossadu , pokroju Alterowicza , ale do duszy , która własnością Stwórcy jest , dostępu nie mają.

A Ty mi mówisz Papugo , że w Boga nie wierzysz. No przecież swym życiem udowadniasz coś zupełnie innego

Dobranoc :)
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym ...............

13926
qwax_
1 września 2020r. o 21:34
Horus napisał(a): i właśnie różnice w tym ''stylu'' zostały zauważone przez sąd...;)

różnice których ty nie to że nie widzisz tylko sama myśl o tym by o tym napisać sprawia ci ból...hahaha

Tu nie chodzi o różnice, bo takie oczywiście były. Tu chodzi o to, że wyzywaliście się wzajemnie, ale ty stwierdziłeś, że "twojsza" osoba została bardziej obrażona. Jak dziecko w piaskownicy ;)
A tak zachował się sąd w sprawie Owsiak i Matka Kurka i tak powinien zareaagowac na twój pozew, bo to też była zniewaga wzajemna :)

[img=1598988723_y413g39.jpg]

„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii. ***** ***
~~Nadżółkła Kanna niezalogowany
1 września 2020r. o 21:38
Horus napisał(a):
M21W2 napisał(a):
M21W2

[/c napisał(a):

Wydarzyło się coś czego się najmniej spodziewałem , moje przypuszczenia się nie potwierdziły .

Przepraszam Janusza - Horusa za posądzenie że jest tchórzliwym człowiekiem .

całkiem niepotrzebnie to tutaj zrobiłeś ...

dlaczego tak piszę ?...może kiedyś będzie okazja to wytłumaczyć ...

ja właśnie wróciłem od Przemka...trochę posiedzieliśmy w trójeczkę ,trochę polało się Napoleonka ...coś na ''A'' ale w związku z tym że trochę wypiłem ,nie pamiętam pełnej nazwy...wiem że na ''A''

więcej nie mogłem bo przecież jakoś musiałem dojechać do domu...:]
ale wcześniejsze piwo jak sam wiesz i teraz Napoleon swoje zrobiło...jeszcze trochę i zaczął bym śpiewać ...kto wie czy nie nawet ''patriotyczne pieśni'' :]

a teraz leżę i co ''?

Znowu picujesz. Jechałem tamtędy i widziałem was jak siedzicie na jakiejś starej desce.Koniaki ci się śniły i gościna .
~~Kanarkowa Ślazówka niezalogowany
1 września 2020r. o 22:00
Horus napisał(a):

poważnie?
to dawaj tu swoje nazwisko ,adres a ja ci zaserwuję ''pyskówkę'' :] w typie ''męska dziwko '' czy ''męska qu...o''

jako kogo ? ;)

Nie mam zamiaru szmacić swojego nazwiska.
Czasem się z tobą zgadzam ale częściej jestem przeciw twoim poglądom.
Mimo że nigdy cie nie widziałem to dość dobrze cię znam.
Ty jesteś zaślepionym wyznawcą PO a ja jestem przeciwnikiem PO ale także PiSu.
I jeżeli nie masz z tego osobistych korzyści to tylko należy ci współczuć, że dałeś się omamić partyjnymi kłamstwami.
22258
#Horus nieaktywny
1 września 2020r. o 22:18
~~Nadżółkła Kanna napisał(a):
Horus napisał(a):
M21W2 napisał(a):
M21W2

[/c napisał(a):

Znowu picujesz. Jechałem tamtędy i widziałem was jak siedzicie na jakiejś starej desce.Koniaki ci się śniły i gościna .

owszem ...tak było około południa...
tyle tylko ze życie nie polega tylko na tym by siedzieć na ławce-''starej desce'' :]
ja np. miałem jeszcze pewne obowiązki ...gdzie byliśmy o 17-ej i co piliśmy tego już nie mogłeś widzieć ...

a może wyjaśnisz dlaczego skoro nas widziałeś nie podjechałeś?...byśmy sobie pogadali o tym i owym...

''widziałem was''

czyli kogo?

Dopisane 01.09.2020r. o godz. 22:18:

~~Kanarkowa Ślazówka napisał(a):
Horus napisał(a):

poważnie?

jako kogo ? ;)

Nie mam zamiaru szmacić swojego nazwiska.
Czasem się z tobą zgadzam ale częściej jestem przeciw twoim poglądom.
Mimo że nigdy cie nie widziałem to dość dobrze cię znam.
Ty jesteś zaślepionym wyznawcą PO a ja jestem przeciwnikiem PO ale także PiSu.
I jeżeli nie masz z tego osobistych korzyści to tylko należy ci współczuć, że dałeś się omamić partyjnymi kłamstwami.

nie masz zamiaru ''szmacić'' tutaj swojego nazwiska?
a gdybym ja je znał i opublikował na forum?
jaka by była twoja reakcja?
''nigdy mnie nie widziałeś'' ( a więc nigdy też ze mną nie rozmawiałeś) a jednak piszesz że ''mnie znasz''
skąd więc ta ''wiedza''?
skąd wniosek że jestem za ''po''?
skoro jak piszesz że można mi współczuć za niby ''omamienie partyjne'' to co czujesz do zwolenników pisio.row z KC Nowogrodzka?

czy oni są ''partyjnie prawdomówni''?

współczujesz mi?...dziękuję :)
ja tobie również ...;)
~~Cynobrowa Szachownica niezalogowany
1 września 2020r. o 22:27
qwax_ napisał(a):
Horus napisał(a):
może qwaxie sprecyzuj za co ''pannęzbękartem'' ''przeciągnłem '' po sądzie?

:]

Powiedzieliście sobie na forum kilka "ciepłych" słów, ale tylko ty poczułeś się urażony ;)
Szczerze to nie rozumiem wyroku sądu.
Wyrok powinien być jak w procesie Owsiak vs. MatkaKurka - sąd uznał, że obaj panowie "dali sobie publicznie po mordach" i odstąpił od wymierzenia kary.

Rzecz w tym, że to było posiedzenie pojednawcze sądu. Sąd wyraził zgodę na zasady pojednania przyjęte przez obie strony. Gdyby Pannazdzieckiem się tak łatwo nie zgodził, to sąd ocenił by także chamskie wypowiedzi horfalco, które naruszały dobra osobiste Pannyzdzieckiem.Wtedy orzeczenie wyglądało by diametralnie odmiennie.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMARaport BIK