~~Kanarkowa Ślazówka napisał(a): Trzeba mieć nierówno , żeby kogoś za pyskówki na forum ciągać po sądach.
A zwłaszcza jeżeli to robi największy hejter na tym forum.
~~Kanarkowa Ślazówka napisał(a): Trzeba mieć nierówno , żeby kogoś za pyskówki na forum ciągać po sądach.. Dokładnie taak, i to przyjaciela ;) :)
Horus napisał(a): i właśnie różnice w tym ''stylu'' zostały zauważone przez sąd...;)
różnice których ty nie to że nie widzisz tylko sama myśl o tym by o tym napisać sprawia ci ból...hahaha
Horus napisał(a):M21W2 napisał(a):M21W2
[/c napisał(a):
Wydarzyło się coś czego się najmniej spodziewałem , moje przypuszczenia się nie potwierdziły .
Przepraszam Janusza - Horusa za posądzenie że jest tchórzliwym człowiekiem .
całkiem niepotrzebnie to tutaj zrobiłeś ...
dlaczego tak piszę ?...może kiedyś będzie okazja to wytłumaczyć ...
ja właśnie wróciłem od Przemka...trochę posiedzieliśmy w trójeczkę ,trochę polało się Napoleonka ...coś na ''A'' ale w związku z tym że trochę wypiłem ,nie pamiętam pełnej nazwy...wiem że na ''A''
więcej nie mogłem bo przecież jakoś musiałem dojechać do domu...:]
ale wcześniejsze piwo jak sam wiesz i teraz Napoleon swoje zrobiło...jeszcze trochę i zaczął bym śpiewać ...kto wie czy nie nawet ''patriotyczne pieśni'' :]
a teraz leżę i co ''?
Znowu picujesz. Jechałem tamtędy i widziałem was jak siedzicie na jakiejś starej desce.Koniaki ci się śniły i gościna .
Horus napisał(a):~~Kanarkowa Ślazówka napisał(a): Trzeba mieć nierówno , żeby kogoś za pyskówki na forum ciągać po sądach.
poważnie?
to dawaj tu swoje nazwisko ,adres a ja ci zaserwuję ''pyskówkę'' :] w typie ''męska dziwko '' czy ''męska qu...o''
a może napisz gdzie to ja ciebie ''hejtowałem" ?
jako kogo ? ;)
no bo chyba nie napiszesz że jako ''ślazówkę''?
~~Nadżółkła Kanna napisał(a):Horus napisał(a):M21W2 napisał(a):M21W2
[/c napisał(a):
Znowu picujesz. Jechałem tamtędy i widziałem was jak siedzicie na jakiejś starej desce.Koniaki ci się śniły i gościna .
owszem ...tak było około południa...
tyle tylko ze życie nie polega tylko na tym by siedzieć na ławce-''starej desce'' :]
ja np. miałem jeszcze pewne obowiązki ...gdzie byliśmy o 17-ej i co piliśmy tego już nie mogłeś widzieć ...
a może wyjaśnisz dlaczego skoro nas widziałeś nie podjechałeś?...byśmy sobie pogadali o tym i owym...
''widziałem was''
czyli kogo?
Dopisane 01.09.2020r. o godz. 22:18:~~Kanarkowa Ślazówka napisał(a):Horus napisał(a):~~Kanarkowa Ślazówka napisał(a): Trzeba mieć nierówno , żeby kogoś za pyskówki na forum ciągać po sądach.
poważnie?
to dawaj tu swoje nazwisko ,adres a ja ci zaserwuję ''pyskówkę'' :] w typie ''męska dziwko '' czy ''męska qu...o''
a może napisz gdzie to ja ciebie ''hejtowałem" ?
jako kogo ? ;)
no bo chyba nie napiszesz że jako ''ślazówkę''?
Nie mam zamiaru szmacić swojego nazwiska.
Czasem się z tobą zgadzam ale częściej jestem przeciw twoim poglądom.
Mimo że nigdy cie nie widziałem to dość dobrze cię znam.
Ty jesteś zaślepionym wyznawcą PO a ja jestem przeciwnikiem PO ale także PiSu.
I jeżeli nie masz z tego osobistych korzyści to tylko należy ci współczuć, że dałeś się omamić partyjnymi kłamstwami.
nie masz zamiaru ''szmacić'' tutaj swojego nazwiska?
a gdybym ja je znał i opublikował na forum?
jaka by była twoja reakcja?
''nigdy mnie nie widziałeś'' ( a więc nigdy też ze mną nie rozmawiałeś) a jednak piszesz że ''mnie znasz''
skąd więc ta ''wiedza''?
skąd wniosek że jestem za ''po''?
skoro jak piszesz że można mi współczuć za niby ''omamienie partyjne'' to co czujesz do zwolenników pisio.row z KC Nowogrodzka?
czy oni są ''partyjnie prawdomówni''?
współczujesz mi?...dziękuję :)
ja tobie również ...;)
qwax_ napisał(a):Horus napisał(a):
może qwaxie sprecyzuj za co ''pannęzbękartem'' ''przeciągnłem '' po sądzie?
:]
Powiedzieliście sobie na forum kilka "ciepłych" słów, ale tylko ty poczułeś się urażony ;)
Szczerze to nie rozumiem wyroku sądu.
Wyrok powinien być jak w procesie Owsiak vs. MatkaKurka - sąd uznał, że obaj panowie "dali sobie publicznie po mordach" i odstąpił od wymierzenia kary.