~~stary bolecnauta napisał(a): Jak to za co Jurgen? A za to że jesteś tępym bucem mającym się za uj wie kogo a jesteś miernotą bo nie potrafisz jasno określić tego jakimi chamskimi wpisami popisywał się tu twój brat a na to że pisał tu o frajerach powtarzając twój wpis już nie potrafisz też odpowiedzieć a to jest kierowane bezpośrednio do ciebie. Ale że jesteś płaczliwą babą i użalasz się nad sobą strasząc tu odwiedzinami i rzucaniem jakichś rękawic nikt normalny nie będzie cię tu inaczej traktował jak forumowego błazna.
Dlatego nie pisz o czyims dowartościowaniu bo to ty piszesz tu o jakichś stu eurach a nie kto inny.
I ty i Lucjan jesteście tymi którzy chcą być ciągle na świeczniku i jacy to wy jesteście debeściaki a jesteście obaj miernotami bez wiedzy i podstaw kultury osobistej.
Jaki jesteś śmieszny Januszku (stary bolecnauta) …
A może Bolecflauta , bardziej przypasowała by do ciebie , nie masz biedaku z kim popisać , każdy już się poznał na tobie , więc nastała „flauta”,
wracając do odwiedzin i rękawicy , poczytaj by uświadomić sobie , widzący wszystko w czarnych kolorach ….
Rzucić komuś rękawice to znaczy prowokować kogoś do reakcji, walki, rywalizacji, polemiki….
Więc przyjechałem , zadzwoniłem , zszedłeś na zewnątrz podniosłeś rękawice i rozmawialiśmy na słynnej ławeczce….
( nie zaprosiłeś do mieszkania ) , może się wstydziłeś , a może nieposprzątane miałeś ..
twoja tajemnica , nie będę dochodził …
Cóż nadzwyczajnego jest zagrać będąc pewnej wygranej 100 Euro , podtrzymuję nadal swoją propozycję …. , jeżeli jak tu wszystkim forumowiczom
dostarczasz codziennie informacji o grze w STSie ,
nie chcesz czasem stracić mnie z tego świecznika…???
Czy mieć pewność siebie uważasz za złą cechę charakteru…??
Trzaskowski jest też pewny swojej wygranej ,
Nawrocki także , a i Mentzen nie odbiega z pewnością siebie daleko ….
Pewnie chcą być na świeczniku ….