Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~Smietnik historii niezalogowany
11 maja 2025r. o 6:57
Nieudacznik Duda siedzi na walizkach.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Zgniłozielona Sośnica niezalogowany
11 maja 2025r. o 9:22
~~Smietnik historii napisał(a): Nieudacznik Duda siedzi na walizkach.

A Ty z ręką w kiblu po glosowaniu na Tuska
~~Rudozłota Poziomka niezalogowany
11 maja 2025r. o 9:41
~~ napisał(a): #CzasRozliczeń #PatologiaPiS

Gdzie kasa z OFE
~~Pytanie 2 niezalogowany
11 maja 2025r. o 9:53
Gdzie jest ten wagon?
~~Jasiu niezalogowany
11 maja 2025r. o 10:12
Te wybory to dla mnie również kolekcjonowanie pewnych scenek. Niektóre z nich zapamiętam na długo.

1. Wychodzę wczoraj ze sklepu i zagaduje mnie pewien starszy pan. Niezwykle kulturalny ale na moje oko, chyba borykający się z problemem bezdomności. Pyta mnie ze łzami w oczach ale i wielką nadzieją w głosie: czy mógłby mi pan powiedzieć jak dojechać do Torunia? Wygrałem w totka pewną sumę pieniędzy i chciałbym przekazać moje dwa świeżo zakupione samochody księdzu Tadeuszowi Rydzykowi.

Możecie wierzyć lub nie ale uwierzyłem w jego dobre intencje i pomogłem mu kupić bilet na pociąg do Torunia. Mam nadzieję, że dojedzie bezpiecznie.

2. Nie zdążyłem się otrząsnąć z tego wszystkiego a dosłownie po 5 minutach spaceru zagadnął mnie pewien mężczyzna. Był to pan w wieku emerytalnym, trzymał w ręku telefon komórkowy i długopis. Zapytał mnie uprzejmie czy znam numer telefonu do pana Nawrockiego. Wyjaśnił mi, że chciałby mu sprzedać swoje mieszkanie za dożywotnią opiekę. Naturalnie nie znałem numeru pana Nawrockiego ale zadzwoniłem do kogoś kogo znam z PiS i ta osoba zajęła się sprawą.

Nie wiem dlaczego ale te dwa zupełnie przypadkowe wydarzenia bardzo mnie poruszyły. Zmieniło to moje postrzeganie rzeczywistości i postanowiłem, że w najbliższych wyborach zagłosuję jednak na Pana Rafała Trzaskowskiego. Chłopina nie dostaje żadnych samochodów od bezdomnych. Nikt mu nie oferuje swoich mieszkań. Niech ma chociaż tyle od tego życia. Wiem, że mnie zrozumiecie i nie będziecie zbyt surowo oceniać.
~~Gdzie były by nasze ręce niezalogowany
11 maja 2025r. o 10:13
~~Zgniłozielona Sośnica napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Smietnik historii napisał(a): Nieudacznik Duda siedzi na walizkach.

A Ty z ręką w kiblu po glosowaniu na Tuska

Gdzie byśmy byli gdyby prezydentem został kombinator Nawrocki. Czy wy nie macie nawet poczucia przyzwoitości ?
Pojmuję że łączy was religia . Ale przez takie zachowania traci sam kościół. Bo wierzący są też po tej drugiej pogardzanej stronie.
~~Pisi kandydat niezalogowany
11 maja 2025r. o 10:37
~~Trwoga napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Bladolawendowa Słonecznica napisał(a): Myśleli i wymyślili w tym zakłamanym PiSie.
Otóż teraz p. Jerzy nie jest już starym, schorowanym bohaterem Solidarności, ale pijakiem, który porzucił żonę i dwójkę dzieci.
No skoro tak, to wszystko w najlepszym porządku, z pijakami wolno tak postępować.
Was już kompletnie rozum i przyzwoitość opuściły, kłamcy z PiSu.

A jak postępował mistrz intrygi i obłudy z bardzo schorowanym PannąZD , przecież to wasz najlepszy
Hazardzista Bolesławiecki , Histeryk , zakłamany Buc ..

~~No co wy niezalogowany
11 maja 2025r. o 10:42
~~Pisi kandydat napisał(a): ~~Trwoga napisał(a): Ktoś napisał: ~~Bladolawendowa Słonecznica napisał(a): Myśleli i wymyślili w tym zakłamanym PiSie.
Otóż teraz p. Jerzy nie jest już starym, schorowanym bohaterem Solidarności, ale pijakiem, który porzucił żonę i dwójkę dzieci.
No skoro tak, to wszystko w najlepszym porządku, z pijakami wolno tak postępować.
Was już kompletnie rozum i przyzwoitość opuściły, kłamcy z PiSu.

A jak postępował mistrz intrygi i obłudy z bardzo schorowanym PannąZD , przecież to wasz najlepszy
Hazardzista Bolesławiecki , Histeryk , zakłamany Buc ..

Alkoholizm nie powinien być uznawany za chorobę. Przymusowy odwyk na koszt delikwenta. A tu mu rencinkę dają.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza