~~Jasiu napisał(a): Nie wiem dlaczego ale te dwa zupełnie przypadkowe wydarzenia bardzo mnie poruszyły. Zmieniło to moje postrzeganie rzeczywistości i postanowiłem, że w najbliższych wyborach zagłosuję jednak na Pana Rafała Trzaskowskiego. Chłopina nie dostaje żadnych samochodów od bezdomnych. Nikt mu nie oferuje swoich mieszkań. Niech ma chociaż tyle od tego życia. Wiem, że mnie zrozumiecie i nie będziecie zbyt surowo oceniać.
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jasiu napisał(a): Nie wiem dlaczego ale te dwa zupełnie przypadkowe wydarzenia bardzo mnie poruszyły. Zmieniło to moje postrzeganie rzeczywistości i postanowiłem, że w najbliższych wyborach zagłosuję jednak na Pana Rafała Trzaskowskiego. Chłopina nie dostaje żadnych samochodów od bezdomnych. Nikt mu nie oferuje swoich mieszkań. Niech ma chociaż tyle od tego życia. Wiem, że mnie zrozumiecie i nie będziecie zbyt surowo oceniać.
Ja to popieram , Trzaskowski chojnie daje po 20 groszy potrzebującym biedakom .
~~Jurek napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasiu napisał(a): Nie wiem dlaczego ale te dwa zupełnie przypadkowe wydarzenia bardzo mnie poruszyły. Zmieniło to moje postrzeganie rzeczywistości i postanowiłem, że w najbliższych wyborach zagłosuję jednak na Pana Rafała Trzaskowskiego. Chłopina nie dostaje żadnych samochodów od bezdomnych. Nikt mu nie oferuje swoich mieszkań. Niech ma chociaż tyle od tego życia. Wiem, że mnie zrozumiecie i nie będziecie zbyt surowo oceniać.
Wreszcie bracie zmądrzałś.
Kanalizacja to są drogie rzeczy.
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jasiu napisał(a): Nie wiem dlaczego ale te dwa zupełnie przypadkowe wydarzenia bardzo mnie poruszyły. Zmieniło to moje postrzeganie rzeczywistości i postanowiłem, że w najbliższych wyborach zagłosuję jednak na Pana Rafała Trzaskowskiego. Chłopina nie dostaje żadnych samochodów od bezdomnych. Nikt mu nie oferuje swoich mieszkań. Niech ma chociaż tyle od tego życia. Wiem, że mnie zrozumiecie i nie będziecie zbyt surowo oceniać.
~~Pytanie 4 napisał(a): A dasz starcowi dwa zela dusigrosz u? ha?