Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~Patologia niezalogowany
1 maja 2026r. o 5:16
Patol Mejza oczekuje 1 mln zł za udział w walce. Chyba rubli.
0 Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Nawrocki niezalogowany
1 maja 2026r. o 7:56
Pisowski statek tonie.
Kowalski już za burtą!
Zondacrypto nadal na pokładzie.
Dowody na związki PiS z rosyjską mafią zabezpieczone w Estonii.
~~Janusz Kowalski niezalogowany
1 maja 2026r. o 14:43

Janusz Kowalski.

Nie można tolerować układów lokalnych, które ludzie widzą. Jeżeli w Biłgoraju ludzie, mieszkańcy widzą, że politycy Prawa i Sprawiedliwości zapisują do partii ludzi Palikota, współpracują z byłymi komunistami, kolekcjonują sobie rady nadzorcze i spółki, zamiast zajmować się szpitalem, zajmują się sprawami jakiegoś autodromu, który jest wielkim znakiem zapytania w kontekście aferalnym, to przepraszam uprzejmie, ja wysiadam. Nie ma mojej zgody na to, żebym na poziomie centralnym walczył o silną prawicę, która będzie naprawiała Polskę, a z drugiej strony jest tolerowanie układów lokalnych. I to jest główny powód, dla którego odszedłem z Prawa i Sprawiedliwości. Dlatego że uznałem, że wiele miesięcy domaganie się opcji zero i oczyszczenia Prawa i Sprawiedliwości z ludzi, którzy nigdy nie powinni w partii być, jest wystarczającym powodem mojej rezygnacji. Zresztą powiedziałem wiele tygodni temu, że 30 kwietnia jest taką datą graniczną i dotrzymuje słowa. Złożyłem rezygnację 29 kwietnia. W godzinach porannych poinformowałem o tym Mariusza Błaszczaka, którego niezwykle szanuję i bardzo serdecznie pozdrawiam oraz Przemysława Czarka. Zostałem poproszony tylko przez Mariusza Błaszczaka, żeby uczynić to po wniosku, który miał być następnego dnia przedstawiany przeze mnie i był przedstawiony w sposób, ufam, że profesjonalny, w sprawie Pauliny Hennig-Kloski i po dwóch moich projektach ustaw, które były po bloku głosowań i wtedy udało się, klub poinformował, że moja rezygnacja została przyjęta, czyli po prostu zachowałem przez prawie półtora dnia ciszę.
~~wipibelin82gmailcom niezalogowany
2 maja 2026r. o 1:03
PNiKtQGlcrYfIDHCz
~~tak to tu zostawię niezalogowany
2 maja 2026r. o 8:02
Do motłochu - wyborców pis.

Wyobraźcie sobie, jaką histerię rozpętalibyście, gdyby premier Donald Tusk mianował w 2010 roku takiego złodzieja i kłamcę jak Marcin Horała na pełnomocnika ds. budowy Stadionu Narodowego na Euro 2012, a ten zatrudniałby 750 osób w spółce CPK, wydałby 3 mld zł publicznych pieniędzy m. in. na własną kampanię wyborczą i renowacje kościołów, a w 2012 roku na Stadionie Dziesięciolecia w Warszawie nadal hulałby "Jarmark Europa" zamiast nowego stadionu?
~~wina Tuska niezalogowany
2 maja 2026r. o 18:45
Mjr. Pietruczuk w sierpniu 2008 roku odmówił wykonania polecenia Lecha Kaczyńskiego, aby lądować w Tbilisi.Każdy kto zna tą historię wie dlaczego musiało dość do Katastrofy Smoleńskiej. Lech Kaczyński straszył pilotów konsekwencjami.Drugim pilotem wówczas był Protasiuk, dowodzący samolotem do Smoleńska.
Dobrze, że odmówił, bo miesięcznice mielibyśmy od 2008 roku, wina i tak byłaby Tuska.
~~Patoprawica niezalogowany
2 maja 2026r. o 20:48
Pogrom w Budapeszcie. Z ław poselskich znikają najwięksi złodzieje z Fideszu
~~Maniek niezalogowany
3 maja 2026r. o 19:43
Wyrzuć nożyce bo to prl.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
W celu utrzymania jakości dyskusji wykorzystujemy automatyczne narzędzia analizujące treści. Posty zawierające wulgaryzmy, obraźliwe zwroty lub niebezpieczne linki mogą zostać automatycznie ukryte.
REKLAMA KGHM zaprasza