M21W2 napisał(a): Ktoś napisał: ~~panM napisał(a): Większość poglądów Janusza nie koliduje z poglądami pozytywnej części populacji .
Problemem jest sam Janusz i jego postępowanie.
Nie wiem czy powyższy pan M to podróbka czy oryginał , obstawiam to drugie , dzieli ludzi na pozytywną i negatywna część populacji , pojętny uczeń Tuska i Kaczyńskiego .
Po wymianie poglądów na Fb.z Januszem zablokował jego , po dyskusji ze mną zablokował mnie .
Zapamiętajcie , Pan M to krynica wiedzy i jedyna słuszna racja .
Tak Lucjanie to ja niezalogowany / przestałem tu pisać /
Zablokowałem Cię bo nie chciałem uczestniczyć w wręcz nachalnej propagandzie politycznej i krucjacie przeciw legalnej władzy. Zablokowałem bez komentarzy , złośliwości , rozgłosu i prywatnych docinek.
Zastanów się zatem nad tym co i w jakim celu Ty tu napisałeś.
Mam odwagę przyznać rację nawet Januszowi gdy ją ma . Bo racja to niezaprzeczalny fakt. Nie będę zakrzywiał rzeczywistości tylko dlatego że jej autor źle o mnie pisze.
A Ty Lucjanie pisz proszę o sobie i za siebie. Szanuję Cię jako człowieka . Niestety Twoja aktywność polityczna po złej stronie mocy uniemożliwia wymianę jakichkolwiek poglądów. Przeglądając Twoje strony dostrzegam tylko parcie do konfrontacji i destrukcji. Nie ma na świecie takich argumentów które byś zaakceptował. Ponad fakty przedkładasz mitologię , konflikt i zakłamanie . Niestety mi to nie odpowiada.
Pozdrawiam i niekoniecznie czekam na komentarz.