BolecFORUM
+ nowy temat
BolecForum Bolecnauci

PiS - jako stan umysłu

24644 odpowiedzi strona 3073 z 3081
~~Zdrajcygość
Nienawiść i kłamstwo zasłania PiSowi oczy i uszy!
Ślepi i głusi na Polskę...
~~Izabelowa Irezynagość
~~Zdrajcy napisał(a): Nienawiść i kłamstwo zasłania PiSowi oczy i uszy!

Tak samo jak w PO
~~bazyliszekgość
Czerwiec nazywany jest "Miesiącem Dumy" i czasem solidarności ze społecznością LGBT+. W Polsce coraz więcej znanych osób decyduje się na publiczne wyznanie swojej orientacji seksualnej, inspirując innych do podobnych kroków — wśród nich są m.in. Robert Biedroń, Michał Kwiatkowski, Andrzej Piaseczny ,Jacek Poniedziałek czy Jarosław Kaczyński.
~~Czas do celigość
Pisowce Telus i Jaki biedługo zobaczą służbę wiezienną od kuchni.
~~Krwawosiny Cząbergość
~~Czas do celi napisał(a): Pisowce Telus i Jaki biedługo zobaczą służbę wiezienną od kuchni.

~~Zdrajcy napisał(a): Nienawiść i kłamstwo zasłania PiSowi oczy i uszy!

Dzisiaj rano oglądałem wywiad telewizyjny z PISowskim euro posłem Bocheńskim , ręce opadają jak się słucha takich bredni ,facet twierdził ,że Błaszczak musiał zakupić od Korei po celach komercyjnych uzbrojenie ponieważ Polska po przekazaniu Ukrainie sprzętu została rozbrojona,tylko że te czołgi ,które Błaszczak zakupił były bez amunicji to tak samo jak by karabin nie miał naboi ,
~~Wrzosowa Puszkiniagość
~~Krwawosiny Cząber napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Czas do celi napisał(a): Pisowce Telus i Jaki biedługo zobaczą służbę wiezienną od kuchni.

Ktoś napisał: ~~Zdrajcy napisał(a): Nienawiść i kłamstwo zasłania PiSowi oczy i uszy!

Dzisiaj rano oglądałem wywiad telewizyjny z PISowskim euro posłem Bocheńskim , ręce opadają jak się słucha takich bredni ,facet twierdził ,że Błaszczak musiał zakupić od Korei po celach komercyjnych uzbrojenie ponieważ Polska po przekazaniu Ukrainie sprzętu została rozbrojona,tylko że te czołgi ,które Błaszczak zakupił były bez amunicji to tak samo jak by karabin nie miał naboi ,

Na straganie odpustowym kupiłem wnukowi korkowiec. I ku memu zdziwieniu nie miał korków do strzelania. Musiałem kupić oddzielnie.
~~Krwawosiny Cząbergość
~~Wrzosowa Puszkinia napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Krwawosiny Cząber napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Czas do celi napisał(a): Pisowce Telus i Jaki biedługo zobaczą służbę wiezienną od kuchni.

Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zdrajcy napisał(a): Nienawiść i kłamstwo zasłania PiSowi oczy i uszy!

Na straganie odpustowym kupiłem wnukowi korkowiec. I ku memu zdziwieniu nie miał korków do strzelania. Musiałem kupić oddzielnie.

To dlaczego Błaszczak nie dokupił oddzielnie podobnie z kodami >
Wypowiedz się
Piszesz jako gość. Zaloguj się, żeby komentować ze stałą tożsamością — po zalogowaniu wrócisz tutaj automatycznie.
Zostaw puste, a przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja danych osobowych bez zgody lub użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania opublikowanych wypowiedzi.
Dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji. Umieszczanie cudzych zdjęć może naruszać prawo autorskie.
W celu utrzymania jakości dyskusji wykorzystujemy automatyczne narzędzia analizujące treści. Posty zawierające wulgaryzmy lub niebezpieczne linki mogą zostać automatycznie ukryte.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA