~~bolecnauta napisał(a): WIEŚNIAKU . SAM O TYM PISAŁEŚ ŻE WYSŁANO CIĘ DO SZKÓŁKI A TY SAM PISAŁEŚ ŻE BYŁEŚ JAKIMŚ DRUŻYNOWYM. ;]]
A WIĘC MUSIAŁEŚ SIĘ CZYMŚ ZASŁUŻYĆ .
Ty już sam się gubisz w swoich kłamstwach miernoto
Tłuku , wytłumaczę ci jak ułomnemu . JAKO POBOROWY ZOSTAŁEM SKIEROWANY DO PODOFICERSKIEJ SZKÓŁKI .
PO SZEŚCIOMIESIĘCZNYM SZKOLENIU I EGZAMINIE Z OKOŁO 100 ELEWÓW DWÓCH A MOŻE TRZECH ZOSTALI MIANOWANI NA KAPRALI , POZOSTALI TAK JAK JA OTRZYMALI STOPIEŃ STARSZY SZEREGOWY .{ Elew (z fr. élève, uczeń) – tytuł żołnierza służby przygotowawczej kształcącego się na szeregowego, otrzymywany bez szczególnego nadania z dniem rozpoczęcia pełnienia służby przygotowawczej w Wojsku Polskim. } . PO SZKÓŁCE ZOSTAŁEM PRZENIESIONY DO POZNANIA DO KOMPANII REPREZENTACYJNEJ WOJSK LOTNICZYCH , TAM DOPIERO ZOSTAŁEM DOWÓDCĄ DRUŻYNY SZKOLĄCYM MŁODYCH POBOROWYCH .
Jak czytam
Dopisane 24.05.2025r. o godz. 10:59:
Jak czytam IDJOTYZMY wypisywane na mój temat wiem że to samo jest pisane o Karolu Nawrockim , to mnie mobilizuje w miarę moich możliwości do wspierania PANA DOKTORA . "IDJOTYZM " może być używany w sensie potocznym, aby określić:
głupotę, bezmyślność " , jest to coś co jest cechą charakterystyczną moich adwersarzy .
Tacy ludzie jak wy że jestem w grupie wsparcia Karola Nawrockiego a jutro o 4,15 jadę z tą grupą do warszawy na MARSZ PATRIOTÓW DLA POLSKI .
Z tego co wiem bolesławieckie lewactwo będzie miało podstawiony autobus i darmowy wyjazd do Warszawy na marsz patriotów dla eurokołchozu , dla poparcia imigracji , zielonego ładu , STS-u i wielu wielu innych nie korzystnych dla Polski dyrektyw lewackiego eurokołchozu .
Dopisane 24.05.2025r. o godz. 11:02:
Tacy ludzie jak wy zmotywowali mnie dlatego jestem w grupie wsparcia
Dopisane 24.05.2025r. o godz. 11:05:
~~Lucjan napisał(a): Wybij to sobie ze łba. Nie po tom walczył o ''takie polskę '' by teraz takiemu darmozjadowi oddać chociaż jedną złotówkę.
Mnie się to po prostu należy
" LUCJANIE " , powalcz o zdrowie , o rozum za późno .