Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~więzi rodzinne niezalogowany
11 godz. 47 min. temu
Wujku a ja? Czy bratankowi coś odpalisz?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Wuj niezalogowany
11 godz. 40 min. temu
~~więzi rodzinne napisał(a): Wujku a ja? Czy bratankowi coś odpalisz?

Cicho tam szczeniaku. Dostałeś koszulkę patriotyczną. Najpierw się zasłuż potem sie zobaczy.
~~bratanek niezalogowany
11 godz. 33 min. temu
Wujku ale co ma oznaczać te 88 na koszulce? Co to ma wspólnego z patriotyzmem?
~~Wuju niezalogowany
11 godz. 30 min. temu
~~bratanek napisał(a): Wujku ale co ma oznaczać te 88 na koszulce? Co to ma wspólnego z patriotyzmem?

Tyle dni byłem internowany w stanie wojennym.
~~Irys ogrodowy niezalogowany
11 godz. 26 min. temu
Nie kłam bo ty nawet tylu minut na komendzie nie spędziłeś . Wiem o tym od siostry Bożenki. ;]
~~Wuju niezalogowany
11 godz. 23 min. temu
~~Irys ogrodowy napisał(a): Nie kłam bo ty nawet tylu minut na komendzie nie spędziłeś . Wiem o tym od siostry Bożenki. ;]

A te medale to może za truskawki dla Niemca ?,skromny jestem to milczałem ,ale ileż można?
~~bratanek niezalogowany
11 godz. 12 min. temu
Nie masz czym się chwalić skoro medale dostałeś przecież za upodlenie Polaków i przymykania oka na to że twoi rozkradali Polskę.
A truskawki sprzedawałeś za te ,,parszywe'' ojro którymi akurat się nie brzydzisz.
Bo jedyne czym się brzydzisz to pisaniem prawdy .
Ach ty mój kłamczuszku.;]]
14240
M21W2
10 godz. 19 min. temu
~~bolecnauta napisał(a): WIEŚNIAKU . SAM O TYM PISAŁEŚ ŻE WYSŁANO CIĘ DO SZKÓŁKI A TY SAM PISAŁEŚ ŻE BYŁEŚ JAKIMŚ DRUŻYNOWYM. ;]]
A WIĘC MUSIAŁEŚ SIĘ CZYMŚ ZASŁUŻYĆ .
Ty już sam się gubisz w swoich kłamstwach miernoto

Tłuku , wytłumaczę ci jak ułomnemu . JAKO POBOROWY ZOSTAŁEM SKIEROWANY DO PODOFICERSKIEJ SZKÓŁKI .
PO SZEŚCIOMIESIĘCZNYM SZKOLENIU I EGZAMINIE Z OKOŁO 100 ELEWÓW DWÓCH A MOŻE TRZECH ZOSTALI MIANOWANI NA KAPRALI , POZOSTALI TAK JAK JA OTRZYMALI STOPIEŃ STARSZY SZEREGOWY .{ Elew (z fr. élève, uczeń) – tytuł żołnierza służby przygotowawczej kształcącego się na szeregowego, otrzymywany bez szczególnego nadania z dniem rozpoczęcia pełnienia służby przygotowawczej w Wojsku Polskim. } . PO SZKÓŁCE ZOSTAŁEM PRZENIESIONY DO POZNANIA DO KOMPANII REPREZENTACYJNEJ WOJSK LOTNICZYCH , TAM DOPIERO ZOSTAŁEM DOWÓDCĄ DRUŻYNY SZKOLĄCYM MŁODYCH POBOROWYCH .
Jak czytam

Dopisane 24.05.2025r. o godz. 10:59:

Jak czytam IDJOTYZMY wypisywane na mój temat wiem że to samo jest pisane o Karolu Nawrockim , to mnie mobilizuje w miarę moich możliwości do wspierania PANA DOKTORA . "IDJOTYZM " może być używany w sensie potocznym, aby określić:
głupotę, bezmyślność " , jest to coś co jest cechą charakterystyczną moich adwersarzy .
Tacy ludzie jak wy że jestem w grupie wsparcia Karola Nawrockiego a jutro o 4,15 jadę z tą grupą do warszawy na MARSZ PATRIOTÓW DLA POLSKI .
Z tego co wiem bolesławieckie lewactwo będzie miało podstawiony autobus i darmowy wyjazd do Warszawy na marsz patriotów dla eurokołchozu , dla poparcia imigracji , zielonego ładu , STS-u i wielu wielu innych nie korzystnych dla Polski dyrektyw lewackiego eurokołchozu .

Dopisane 24.05.2025r. o godz. 11:02:

Tacy ludzie jak wy zmotywowali mnie dlatego jestem w grupie wsparcia

Dopisane 24.05.2025r. o godz. 11:05:

~~Lucjan napisał(a): Wybij to sobie ze łba. Nie po tom walczył o ''takie polskę '' by teraz takiemu darmozjadowi oddać chociaż jedną złotówkę.
Mnie się to po prostu należy

" LUCJANIE " , powalcz o zdrowie , o rozum za późno .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza