Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~Hortensja perłowa niezalogowany
24 maja 2025r. o 14:08
Ty nie masz szacunku do siebie a chcesz go pokazywać innym?
Swój ,,szacunek'' do innych nie raz i nie dwa tu chamie pokazywałeś aż pojawił się Jan i dostałeś po tym wulgarnym pysku ADEKWATNIEdo win.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Fioletowa Kosodrzewina niezalogowany
24 maja 2025r. o 14:13
~~Hortensja perłowa napisał(a): Ty nie masz szacunku do siebie a chcesz go pokazywać innym?
Swój ,,szacunek'' do innych nie raz i nie dwa tu chamie pokazywałeś aż pojawił się Jan i dostałeś po tym wulgarnym pysku ADEKWATNIEdo win.

A gdzie ten Jan…???
W norce skulony przegryw ….
Szablą wojujesz , od szabli giniesz …
Mikronów parę pozostało, po Jasia wypocinach …
A Lucjan i Jerzy zaorali głąba …Hahahaha
14240
M21W2
24 maja 2025r. o 14:20
~~Hortensja perłowa napisał(a): Ty nie masz szacunku do siebie a chcesz go pokazywać innym?

Lepszy ryj wulgarny jak twój świński zakłamany ryj .
Więcej karmy nie będzie , Miłego weekendu .
~~siostra Bożenka niezalogowany
24 maja 2025r. o 14:57
Spokojnie bracia tylko spokojnie. Bez nerwa bo Januszowi nigdy nie dorównacie ani kulturą ani wiedzą. To za wysokie progi aby wam się udało je przeskoczyć.
Taka jest prawda ale chociaż jest brutalna musicie ją zaakceptować. Nawet nie wiesz jak muszę się za ciebie Lucjanie wstydzić kiedy mi znajomi mówią o tobie.
~~Szafranowy Wrzos niezalogowany
24 maja 2025r. o 15:00
~~Stalowy Szarłat napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~bolecnauta napisał(a): WIEŚNIAKU . SAM O TYM PISAŁEŚ ŻE WYSŁANO CIĘ DO SZKÓŁKI A TY SAM PISAŁEŚ ŻE BYŁEŚ JAKIMŚ DRUŻYNOWYM. ;]]
A WIĘC MUSIAŁEŚ SIĘ CZYMŚ ZASŁUŻYĆ .
Ty już sam się gubisz w swoich kłamstwach miernoto

Tłuku ?
jak zwykle .... wyzwiska.... jakie to normalne u Lucusia -pucusia...
bez tego to tak jakby mu tlen coś odcinało...;D
'' PO SZKÓŁCE ZOSTAŁEM PRZENIESIONY DO POZNANIA DO KOMPANII REPREZENTACYJNEJ WOJSK LOTNICZYCH , TAM DOPIERO ZOSTAŁEM DOWÓDCĄ DRUŻYNY SZKOLĄCYM MŁODYCH POBOROWYCH .''

a jednak się nie myliłem bo co nieco wiem o tamtym wojsku...;D
służyłeś tak wiernie ,zasłużyłeś się -nie wiem czym ale się domyślam czym - ale zasługi musiały być spore skoro odznaczono cię złotą ''wzorką'' ;D
za zdrową i nieskazaną postawę w służeniu Polsce i bratniej Armii Radzieckiej...

a do mnie pisałeś ''komunistyczny pachołku'' ...a kto tu nim był ?...ty Lucusiu , ty...;D

" LUCJANIE " , powalcz o zdrowie , o rozum za późno .

a więc smirna mładszyj oficer!!! ruki pa szwam !!!! hahahahahaha

.....Janusz iten z Ocic to dwaj wieśniacy mają to we łbie co ma dupa a co w dopiero to ma we łbie....Jurgen Hamburga.
~~stary Bolecnauta niezalogowany
24 maja 2025r. o 15:12
Janusz to po pierwsze chłopak z miasta a w głowie ma więcej niż ty i ten z Ocic i ten z Hamburga.
Janusz to elegancik a ten z Ocic to wieśniak ze słomą w gumiakach.
Janusz w bluzach Nike a ten z Ocic w waciaku i walonkach.
Widzisz różnice?
14240
M21W2
24 maja 2025r. o 15:17
~~Szafranowy Wrzos napisał(a): ....Janusz iten z Ocic to dwaj wieśniacy mają to we łbie co ma dupa a co w dopiero to ma we łbie....Jurgen Hamburga.

Zaistniałeś na forum , dowartościowałeś się anonimowy hejt w twoim wydaniu to " majstersztyk " , brawo , brawo .

Dopisane 24.05.2025r. o godz. 15:17:

~~stary Bolecnauta napisał(a): Janusz to po pierwsze chłopak z miasta a w głowie ma więcej niż ty i ten z Ocic i ten z Hamburga.
Janusz to elegancik a ten z Ocic to wieśniak ze słomą w gumiakach.
Janusz w bluzach Nike a ten z Ocic w waciaku i walonkach.
Widzisz różnice?

Jak zobaczyłem twojego idola i jego zachowanie na komendzie , jego " kulturę " to wychodząc z komendy przeprosiłem za niego
obecnych na poczekalni ludzi .
~~stary Bolecnauta niezalogowany
24 maja 2025r. o 15:21
Lucjan przepraszanie to dopiero przed tobą . ;]]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem