M21W2 napisał(a): warszawa trzaskowskiego z małej litery chcecie polski trzaskowskiego z małej litery
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~bolecnauta napisał(a): WIEŚNIAKU . SAM O TYM PISAŁEŚ ŻE WYSŁANO CIĘ DO SZKÓŁKI A TY SAM PISAŁEŚ ŻE BYŁEŚ JAKIMŚ DRUŻYNOWYM. ;]]
A WIĘC MUSIAŁEŚ SIĘ CZYMŚ ZASŁUŻYĆ .
Ty już sam się gubisz w swoich kłamstwach miernoto
Tłuku ?
jak zwykle .... wyzwiska.... jakie to normalne u Lucusia -pucusia...
bez tego to tak jakby mu tlen coś odcinało...;D
'' PO SZKÓŁCE ZOSTAŁEM PRZENIESIONY DO POZNANIA DO KOMPANII REPREZENTACYJNEJ WOJSK LOTNICZYCH , TAM DOPIERO ZOSTAŁEM DOWÓDCĄ DRUŻYNY SZKOLĄCYM MŁODYCH POBOROWYCH .''
a jednak się nie myliłem bo co nieco wiem o tamtym wojsku...;D
służyłeś tak wiernie ,zasłużyłeś się -nie wiem czym ale się domyślam czym - ale zasługi musiały być spore skoro odznaczono cię złotą ''wzorką'' ;D
za zdrową i nieskazaną postawę w służeniu Polsce i bratniej Armii Radzieckiej...
a do mnie pisałeś ''komunistyczny pachołku'' ...a kto tu nim był ?...ty Lucusiu , ty...;D
" LUCJANIE " , powalcz o zdrowie , o rozum za późno .
~~Stalowy Szarłat napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~bolecnauta napisał(a): WIEŚNIAKU . SAM O TYM PISAŁEŚ ŻE WYSŁANO CIĘ DO SZKÓŁKI A TY SAM PISAŁEŚ ŻE BYŁEŚ JAKIMŚ DRUŻYNOWYM. ;]]
A WIĘC MUSIAŁEŚ SIĘ CZYMŚ ZASŁUŻYĆ .
Ty już sam się gubisz w swoich kłamstwach miernoto
Tłuku ?
jak zwykle .... wyzwiska.... jakie to normalne u Lucusia -pucusia...
bez tego to tak jakby mu tlen coś odcinało...;D
'' PO SZKÓŁCE ZOSTAŁEM PRZENIESIONY DO POZNANIA DO KOMPANII REPREZENTACYJNEJ WOJSK LOTNICZYCH , TAM DOPIERO ZOSTAŁEM DOWÓDCĄ DRUŻYNY SZKOLĄCYM MŁODYCH POBOROWYCH .''
a jednak się nie myliłem bo co nieco wiem o tamtym wojsku...;D
służyłeś tak wiernie ,zasłużyłeś się -nie wiem czym ale się domyślam czym - ale zasługi musiały być spore skoro odznaczono cię złotą ''wzorką'' ;D
za zdrową i nieskazaną postawę w służeniu Polsce i bratniej Armii Radzieckiej...
a do mnie pisałeś ''komunistyczny pachołku'' ...a kto tu nim był ?...ty Lucusiu , ty...;D
" LUCJANIE " , powalcz o zdrowie , o rozum za późno .
a więc smirna mładszyj oficer!!! ruki pa szwam !!!! hahahahahaha
Zakładaj lepiej wrotki , i śmigaj na Asnyka , resztki postaw na ( pajaca w getrach) , z litości do ciebie
wygra z Djokovicem , trochę się odrobisz
~~Stalowy Szarłat napisał(a): a więc smirna mładszyj oficer!!! ruki pa szwam !!!! hahahahahaha