Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~Fioletowa Kosodrzewina niezalogowany
15 godz. 30 min. temu
Po latach mogę być dumny ,i w podziękowaniu
Dla Jasia za wypromowanie naszej rodziny na forum Bolesławieckim , pójdę z rodziną zagłosować na Karola ….
A sygnalista niech nadal na żwirowni przekazuje info ..
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
15 godz. 25 min. temu
warszawa trzaskowskiego z małej litery chcecie polski trzaskowskiego z małej litery
~~Juras niezalogowany
14 godz. 31 min. temu
M21W2 napisał(a): warszawa trzaskowskiego z małej litery chcecie polski trzaskowskiego z małej litery

Lucek bracie , ale ty masz ostre pióro , jak nasz Bolcowy redaktor Kaźmiesz .
~~Stalowy Szarłat niezalogowany
13 godz. 43 min. temu
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~bolecnauta napisał(a): WIEŚNIAKU . SAM O TYM PISAŁEŚ ŻE WYSŁANO CIĘ DO SZKÓŁKI A TY SAM PISAŁEŚ ŻE BYŁEŚ JAKIMŚ DRUŻYNOWYM. ;]]
A WIĘC MUSIAŁEŚ SIĘ CZYMŚ ZASŁUŻYĆ .
Ty już sam się gubisz w swoich kłamstwach miernoto

Tłuku ?
jak zwykle .... wyzwiska.... jakie to normalne u Lucusia -pucusia...
bez tego to tak jakby mu tlen coś odcinało...;D
'' PO SZKÓŁCE ZOSTAŁEM PRZENIESIONY DO POZNANIA DO KOMPANII REPREZENTACYJNEJ WOJSK LOTNICZYCH , TAM DOPIERO ZOSTAŁEM DOWÓDCĄ DRUŻYNY SZKOLĄCYM MŁODYCH POBOROWYCH .''

a jednak się nie myliłem bo co nieco wiem o tamtym wojsku...;D
służyłeś tak wiernie ,zasłużyłeś się -nie wiem czym ale się domyślam czym - ale zasługi musiały być spore skoro odznaczono cię złotą ''wzorką'' ;D
za zdrową i nieskazaną postawę w służeniu Polsce i bratniej Armii Radzieckiej...

a do mnie pisałeś ''komunistyczny pachołku'' ...a kto tu nim był ?...ty Lucusiu , ty...;D

" LUCJANIE " , powalcz o zdrowie , o rozum za późno .

a więc smirna mładszyj oficer!!! ruki pa szwam !!!! hahahahahaha
~~Znajomy niezalogowany
12 godz. 59 min. temu
~~Stalowy Szarłat napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~bolecnauta napisał(a): WIEŚNIAKU . SAM O TYM PISAŁEŚ ŻE WYSŁANO CIĘ DO SZKÓŁKI A TY SAM PISAŁEŚ ŻE BYŁEŚ JAKIMŚ DRUŻYNOWYM. ;]]
A WIĘC MUSIAŁEŚ SIĘ CZYMŚ ZASŁUŻYĆ .
Ty już sam się gubisz w swoich kłamstwach miernoto

Tłuku ?
jak zwykle .... wyzwiska.... jakie to normalne u Lucusia -pucusia...
bez tego to tak jakby mu tlen coś odcinało...;D
'' PO SZKÓŁCE ZOSTAŁEM PRZENIESIONY DO POZNANIA DO KOMPANII REPREZENTACYJNEJ WOJSK LOTNICZYCH , TAM DOPIERO ZOSTAŁEM DOWÓDCĄ DRUŻYNY SZKOLĄCYM MŁODYCH POBOROWYCH .''

a jednak się nie myliłem bo co nieco wiem o tamtym wojsku...;D
służyłeś tak wiernie ,zasłużyłeś się -nie wiem czym ale się domyślam czym - ale zasługi musiały być spore skoro odznaczono cię złotą ''wzorką'' ;D
za zdrową i nieskazaną postawę w służeniu Polsce i bratniej Armii Radzieckiej...

a do mnie pisałeś ''komunistyczny pachołku'' ...a kto tu nim był ?...ty Lucusiu , ty...;D

" LUCJANIE " , powalcz o zdrowie , o rozum za późno .

a więc smirna mładszyj oficer!!! ruki pa szwam !!!! hahahahahaha

Zakładaj lepiej wrotki , i śmigaj na Asnyka , resztki postaw na ( pajaca w getrach) , z litości do ciebie
wygra z Djokovicem , trochę się odrobisz
~~wyborca PIS niezalogowany
12 godz. 44 min. temu
Księżyc jest ważniejszy od słońca bo świeci w nocy, gdy jest ciemno, a słońce świeci w dzień, kiedy i tak jest jasno.
To tak à propos myślenia ludzi z władzy PiS , o swoich otumanionych wyborcach.
~~Srebrnobiała Turzyca niezalogowany
12 godz. 41 min. temu
Skąd ten Pis się wziął?
14240
M21W2
12 godz. 35 min. temu
~~Stalowy Szarłat napisał(a): a więc smirna mładszyj oficer!!! ruki pa szwam !!!! hahahahahaha

Z szacunku dla twojego zmarłego taty nie odpowiem adekwatnie .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza