~~Szafranowy Wrzos napisał(a): a jednak się nie myliłem bo co nieco wiem o tamtym wojsku...;D
służyłeś tak wiernie ,zasłużyłeś się -nie wiem czym ale się domyślam czym - ale zasługi musiały być spore skoro odznaczono cię złotą ''wzorką''
~~stary Bolecnauta napisał(a): Lucjan przepraszanie to dopiero przed tobą . ;]]
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szafranowy Wrzos napisał(a): a jednak się nie myliłem bo co nieco wiem o tamtym wojsku...;D
służyłeś tak wiernie ,zasłużyłeś się -nie wiem czym ale się domyślam czym - ale zasługi musiały być spore skoro odznaczono cię złotą ''wzorką''
Nie mam zielonego pojęcia co to za odznaczenie " złota wzorka " .
Napisz coś o tym .
Dla mnie nagrodą było wydalenie mnie z wojska po 17 miesiącach służby .
Dopisane 24.05.2025r. o godz. 15:30:~~Stalowy Szarłat , ~~Szafranowy Wrzos nicki zakonspirowanego TCHÓRZA .Dopisane 24.05.2025r. o godz. 15:37:Ktoś napisał: ~~stary Bolecnauta napisał(a): Lucjan przepraszanie to dopiero przed tobą . ;]]
Znam w przeciwieństwie do ciebie słowo przepraszam , jak będzie trzeba to i za ciebie przeproszę .
Wieśniacy w gumiakach tym różnią się od miejskich yntelygentów w " lakierkach " .
Ale z ciebie głu.pek . Ty wszędzie widzisz Jana. Ty nie tylko masz obsesję . Ty jesteś poważnie chory z nienawiści. A tacy ludzie mogą być niebezpieczni . Twoi bliscy nie powinni się czuć bezpiecznie.;]]
~~stary Bolecnauta napisał(a): Ale z ciebie głu.pek . Ty wszędzie widzisz Jana. Ty nie tylko masz obsesję . Ty jesteś poważnie chory z nienawiści. A tacy ludzie mogą być niebezpieczni . Twoi bliscy nie powinni się czuć bezpiecznie.;]]
~~kpt rezerwy napisał(a): Ty najlepiej wiesz że ,,wzorki '' nie dawali na piękne oczy . Trzeba było się zasłużyć i co grało ważną rolę być w zgodzie z ideologią tamtych lat. Tym bardziej że napisałeś że byłeś w kompanii reprezentacyjnej.
JEDNO JEST PEWNE . MUSIAŁEŚ BYĆ W PZPR I NIE ŚCIEMNIAJ BO WIEM CO PISZĘ .
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~stary Bolecnauta napisał(a): Ale z ciebie głu.pek . Ty wszędzie widzisz Jana. Ty nie tylko masz obsesję . Ty jesteś poważnie chory z nienawiści. A tacy ludzie mogą być niebezpieczni . Twoi bliscy nie powinni się czuć bezpiecznie.;]]
Stary nie wysilaj się, złość piękności szkodzi. Pozdrawia z autobusu od wszystkich Patriotów jadących marsz dla Polski , Karol Nawrocki, prezydentem Polski. Trzaskowski na piwo do Mentzena.Dopisane 25.05.2025r. o godz. 06:56:Ktoś napisał: ~~kpt rezerwy napisał(a): Ty najlepiej wiesz że ,,wzorki '' nie dawali na piękne oczy . Trzeba było się zasłużyć i co grało ważną rolę być w zgodzie z ideologią tamtych lat. Tym bardziej że napisałeś że byłeś w kompanii reprezentacyjnej.
JEDNO JEST PEWNE . MUSIAŁEŚ BYĆ W PZPR I NIE ŚCIEMNIAJ BO WIEM CO PISZĘ .
Zgłoś do IPN odbiorą mi status Działacz Opozycji Antykomunistycznej , odbiorą mi Krzyż Kawalerski Orderu Odrodzenia Polski oraz Krzyż Wolności i Solidarności. O startach finansowych nie napiszę, gul będzie ci latał jak się dowiesz jak Sejm i Senat jednogłośnie nas docenił.
Macierewiczowi nie takie ordery powiesili , a sejm i senat to ciebie i Rydzyka za Stocznie i Wizów docenili?