Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

14240
M21W2
8 godz. 10 min. temu
~~ebać PIS napisał(a): Macierewiczowi nie takie ordery powiesili , a sejm i senat to ciebie i Rydzyka za Stocznie i Wizów docenili?

Opinie rasowych hejterów też są dla mnie cenne, dzięki
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ebać PIS niezalogowany
8 godz. 3 min. temu
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~ebać PIS napisał(a): Macierewiczowi nie takie ordery powiesili , a sejm i senat to ciebie i Rydzyka za Stocznie i Wizów docenili?

Opinie rasowych hejterów też są dla mnie cenne, dzięki

Stary ... , w tej Warszawie to tylko ciebie brakuje ,będziesz darł mordę aby PiS przywrócić do władzy ,by mogli dalej kraść.
Polska ma mieć wygląd Stoczni i Wizowa.

Zastosowana autokorekta

14240
M21W2
7 godz. 41 min. temu
~~ebać PIS napisał(a): Stary ... , w tej Warszawie to tylko ciebie brakuje ,będziesz darł mordę aby PiS przywrócić do władzy ,by mogli dalej kraść.
Zastosowana autokorekta

Za osiem lat rządu PiS deficyt budżetowy wzrósł o 560 miliardów, pieniądze były na wszystko, po 17 miesiącach rządu koalicji 13 grudnia deficyt wzrósł już o 400 miliardów. Pieniądzy nie ma i nie będzie. Miej litość nad sobą, swoimi dziećmi i wmukami. Nie bać Tuska, do Berlina z nim.
~~Normalnie spokojnie i prawdziwie niezalogowany
7 godz. 22 min. temu
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~ebać PIS napisał(a): Stary ... , w tej Warszawie to tylko ciebie brakuje ,będziesz darł mordę aby PiS przywrócić do władzy ,by mogli dalej kraść.
Zastosowana autokorekta

Za osiem lat rządu PiS deficyt budżetowy wzrósł o 560 miliardów, pieniądze były na wszystko, po 17 miesiącach rządu koalicji 13 grudnia deficyt wzrósł już o 400 miliardów. Pieniądzy nie ma i nie będzie. Miej litość nad sobą, swoimi dziećmi i wmukami. Nie bać Tuska, do Berlina z nim.

Rządy zjednoczonej prawicy aby się utrzymać przy władzy postanowiły przekupić Polaków. Jak widać skutecznie. Deficyt to zobowiązania państwa wobec obywateli / 800 + , 13/14 emerytury i wszelkie programy socjalne / Socjalne znaczy socjalistyczne. Pytam tego Lucjana . Po co walczyliście z PRL ? Po to aby teraz zbudowań nowy. Czy grabieże skarbu państwa i prowadzenie polityki zawłaszczania to droga do dobrej przyszłości. Co to znaczy że wy walczycie o wolną Polskę ? Jak ona ma wyglądać ? Tusk jest premierem Polski nie Niemiec . Dlaczego stary solidarnościowiec rozwala Polskę i sieje między rodakami ziarna nienawiści. Czy chodzi o taki patriotyzm który pokazał Rafał Szopa ? Niby twórca RED IS BED ? Co tam robi prezydent i premier ? Jak to się stało że chłopak z ulicy staje się nagle zaopatrzeniowcem RARS i dysponuje miliardami złotych. No i gdzie teraz są te pieniądze. A ksiądz Olszewski . Kto zrobił z młodego kleryka słupa aby przekręcić 100 milionów na studio partyjne ? Bo siedzieć pójdzie ksiądz a nie zleceniodawca .
Pytam , dlaczego były działacz wolnościowy przenicował się w partyjnego aparatczyka popierającego bez krytyki złodziejstwo ? Moim zdaniem to hańba . No i to powtarzanie kłamstw z tv republika . Proszę sobie kupić telewizor i pooglądać jak wygląda normalny świat. Nawet wczoraj u M

~~Zielonobrunatny Dereń niezalogowany
6 godz. 14 min. temu
Ub.cja to zdolna nawet do zmiany opisu SNUSA na Wikipedii po ,, wciągnięciu " prze Nawrockiego. Teraz to już środek nie narkotyczny tylko pobudzający.
Zresztą po ogłoszeniu ,, obywatelskiego " również wyczyścił informację o rodzicach: zawody oraz przynależność do Towarzystwa Przyjaźni Polsko - Radzieckiej. Wstydzi sìę rodziców?.
14240
M21W2
5 godz. 39 min. temu
~~Normalnie spokojnie i prawdziwie napisał(a): Pytam , dlaczego były działacz wolnościowy przenicował się w partyjnego aparatczyka popierającego bez krytyki złodziejstwo ? Moim zdaniem to hańba . No i to powtarzanie kłamstw z tv republika . Proszę sobie kupić telewizor i pooglądać jak wygląda normalny świat. Nawet wczoraj u M

To wszystko co napisałeś znam z przekazu TVN 24 , właśnie o to walczyliśmy, wolność słowa, wolne medja. Dziś Tusk chce odebranie koncesji Republice. W demokratycznym kraju musi być miejsce tak dla TVN jak i Republiki. Mieliśmy dyrektywy z Moskwy obecnie z Brukseli.Im więcej uzależniamy się od UE tym bardziej tracimy suwerenność. Sprawdź jak wygląda socjal w bogatych państwach UE , im bogatsze państwo tam większy socjal i bogatsze społeczeństwa. Jak wiedzę jak nisko Tusk się kłania premierowi Niemiec i Urszuli mam problem z nazwsnim Tuska premierem Polski. Zarzucasz mi że rozwalam Polskę, ja tego tobie nie zarzucę , jedyne co to podziękuję że mnie rozbawiłeś.

Dopisane 25.05.2025r. o godz. 09:52:

~~Zielonobrunatny Dereń napisał(a): Ub.cja to zdolna nawet do zmiany opisu SNUSA na Wikipedii po ,, wciągnięciu " prze Nawrockiego. Teraz to już środek nie narkotyczny tylko pobudzający.
Zresztą po ogłoszeniu ,, obywatelskiego " również wyczyścił informację o rodzicach: zawody oraz przynależność do Towarzystwa Przyjaźni Polsko - Radzieckiej. Wstydzi sìę rodziców?.

Poszukaj informacji o rodzicach Tuska, o matce Trzaskowskiego zobaczysz że wybrałeś złą drogę, wpisujesz się w brudną kampanię koalicji 13 grudnia.

Dopisane 25.05.2025r. o godz. 09:54:

Dojeżdżamy do Warszawy, miłego dnia Bolecnsuci bez podziału na poglądy.
~~Zielonobrunatny Dereń niezalogowany
5 godz. 29 min. temu
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Normalnie spokojnie i prawdziwie napisał(a): Pytam , dlaczego były działacz wolnościowy przenicował się w partyjnego aparatczyka popierającego bez krytyki złodziejstwo ? Moim zdaniem to hańba . No i to powtarzanie kłamstw z tv republika . Proszę sobie kupić telewizor i pooglądać jak wygląda normalny świat. Nawet wczoraj u M

To wszystko co napisałeś znam z przekazu TVN 24 , właśnie o to walczyliśmy, wolność słowa, wolne medja. Dziś Tusk chce odebranie koncesji Republice. W demokratycznym kraju musi być miejsce tak dla TVN jak i Republiki. Mieliśmy dyrektywy z Moskwy obecnie z Brukseli.Im więcej uzależniamy się od UE tym bardziej tracimy suwerenność. Sprawdź jak wygląda socjal w bogatych państwach UE , im bogatsze państwo tam większy socjal i bogatsze społeczeństwa. Jak wiedzę jak nisko Tusk się kłania premierowi Niemiec i Urszuli mam problem z nazwsnim Tuska premierem Polski. Zarzucasz mi że rozwalam Polskę, ja tego tobie nie zarzucę , jedyne co to podziękuję że mnie rozbawiłeś.Dopisane 25.05.2025r. o godz. 09:52:
Ktoś napisał: ~~Zielonobrunatny Dereń napisał(a): Ub.cja to zdolna nawet do zmiany opisu SNUSA na Wikipedii po ,, wciągnięciu " prze Nawrockiego. Teraz to już środek nie narkotyczny tylko pobudzający.
Poszukaj informacji o rodzicach Tuska, o matce Trzaskowskiego zobaczysz że wybrałeś złą drogę, wpisujesz się w brudną kampanię koalicji 13 grudnia.Dopisane 25.05.2025r. o godz. 09:54:Dojeżdżamy do Warszawy, miłego dnia Bolecnsuci bez podziału na poglądy.

Chyba w tym autokarze bardzo trzęsie albo na wielu ,, frontach " piszesz i się już gubisz, ja złego słowa o rodzicach Nawrockiego nie napisałem tylko co zrobił kandydat ,, obywatelski " .
~~Cyrvana zviezda niezalogowany
5 godz. 26 min. temu
Ciekawie było w pubie po debacie Mentzen/Trzaskowski, goście lokalu odśpiewali Rafałowi piosenkę,filmik godny polecenia
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza