M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Normalnie spokojnie i prawdziwie napisał(a): Pytam , dlaczego były działacz wolnościowy przenicował się w partyjnego aparatczyka popierającego bez krytyki złodziejstwo ? Moim zdaniem to hańba . No i to powtarzanie kłamstw z tv republika . Proszę sobie kupić telewizor i pooglądać jak wygląda normalny świat. Nawet wczoraj u M
To wszystko co napisałeś znam z przekazu TVN 24 , właśnie o to walczyliśmy, wolność słowa, wolne medja. Dziś Tusk chce odebranie koncesji Republice. W demokratycznym kraju musi być miejsce tak dla TVN jak i Republiki. Mieliśmy dyrektywy z Moskwy obecnie z Brukseli.Im więcej uzależniamy się od UE tym bardziej tracimy suwerenność. Sprawdź jak wygląda socjal w bogatych państwach UE , im bogatsze państwo tam większy socjal i bogatsze społeczeństwa. Jak wiedzę jak nisko Tusk się kłania premierowi Niemiec i Urszuli mam problem z nazwsnim Tuska premierem Polski. Zarzucasz mi że rozwalam Polskę, ja tego tobie nie zarzucę , jedyne co to podziękuję że mnie rozbawiłeś.Dopisane 25.05.2025r. o godz. 09:52:Ktoś napisał: ~~Zielonobrunatny Dereń napisał(a): Ub.cja to zdolna nawet do zmiany opisu SNUSA na Wikipedii po ,, wciągnięciu " prze Nawrockiego. Teraz to już środek nie narkotyczny tylko pobudzający.
Zresztą po ogłoszeniu ,, obywatelskiego " również wyczyścił informację o rodzicach: zawody oraz przynależność do Towarzystwa Przyjaźni Polsko - Radzieckiej. Wstydzi sìę rodziców?.
Poszukaj informacji o rodzicach Tuska, o matce Trzaskowskiego zobaczysz że wybrałeś złą drogę, wpisujesz się w brudną kampanię koalicji 13 grudnia.Dopisane 25.05.2025r. o godz. 09:54:Dojeżdżamy do Warszawy, miłego dnia Bolecnsuci bez podziału na poglądy.
Lucek, jak już jedziesz do Warszawy to mogłeś zabrać ze sobą walonki i onuce i wrócić tam skąd przyjechałeś czyli za Bug, a nie ośmieszać piękną zięmię bolesławiecką :)
~~Jasio napisał(a): Jak to jest? Oglądam właśnie spotkanie Trzaskowskiego z ludźmi którzy przyjechali do Wawy ,widzę te tłumy i nagle widzę w tym tłumie Lucjana machającego tam biało-czerwoną flagą.
~~pinochet napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jasio napisał(a): Jak to jest? Oglądam właśnie spotkanie Trzaskowskiego z ludźmi którzy przyjechali do Wawy ,widzę te tłumy i nagle widzę w tym tłumie Lucjana machającego tam biało-czerwoną flagą.
Ogladasz chyba Republikę gdzie leca jednocześnie dwie transmisje z obydwu marszy.Na tvn tylko jeden marsz. Jest różnica.